Få neglene i form efter vinteren!

Få neglene i form efter vinteren!

Oplever du også negle, der er tørre og revner og sprækker? Selvom jeg har taget Imedeen Hair & Nails, så har jeg heller ikke i år undgået kedelige negle og neglebånd efter vinteren. Tabletterne har bevirket en super hurtig groning af både hår og negle (læs mere her), og jeg kan også se, at rillerne i neglene bliver færre i den nederste nye del af neglene – men derudover har mine negle ikke været noget kønt og sundt syn på det sidste, og de er begyndt at knække i et væk. Neglebåndene er blevet tørre og rigtigt øv at se på. 

negle-foer
negle-kreatinFor 1½ uge siden satte jeg ind med at prøve CND Rescue med kreatin, som allerede efter den første uge lover at reparere neglene. Ikke kun et quickfix, som lægger sig udenpå neglen, men et protein, der binder sig i neglen og styrker den for alvor. Desuden plejes foruden neglen også hud og neglebånd. Og som du kan se på billederne, var sidstnævnte virkelig også noget, jeg trængte til!

cnd-neglepleje

Jeg har smurt neglene med RescueRxx 2-3-4 gange om dagen og masseret det godt ind på og omkring neglene. Den føles bare som en klar olie og er meget nemt og ukompliceret at bruge. Bagefter – og/eller ind imellem – har jeg brugt CND Solar Oil, som tilfører masser af fugt og styrke til negle og neglebånd. Den er, uanset hvad, bare super god at pleje negle og neglebånd med løbende.

Her er resultatet efter 1½ uge! Markant mindre tørhed og meget mere stærke og hele negle.

efter-cnd-keratin

 

negle-cnd-olie

Hvis du har brug for et quick fix og gerne vil have pæne negle med det samme, så kan du også bruge CDN RidgeFx. Den plejer neglene, men den laver også en øjeblikkelig opfyldning af rillerne, så du får en flot og glat overflade. Den er selvfølgelig lidt mere “snyd” end keratinen, men til gengæld er det perfekt, hvis du fx skal til fest og gerne vil have flotte glatte negle med det sammen. Den kan bruges som underlak, hvor den skaber et helt jævnt underlag for neglelakken – og den kan, som jeg har gjort her, bruges alene, hvor neglene straks ser udjævnede og naturlige ud. Du kan jo lige spole tilbage øverst på siden og se, hvor grimme mine negle var til at begynde med.

negle-cnd-keratin

cnd-rigde-filler

CND RescueRxx Daily Keratin Treatment kan fås hos Nicehair.dk her. De har også Ridge Filleren i en lille udgave til 45 kr. her.  (reklamelinks)
CND Solaroil fås hos Magasin her.

Kærlig hilsen Jeanette

1 svar
 1. Tina KH
  Tina KH siger:

  Det var billigt for sådan en:-)
  Vi kan også mangle D vitamin, det gør også neglene sådan.
  Jeg tager D vitamin hele vinteren.
  God sidste påskedag i morgen!

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.