Jeg er i støvsugerhimlen!

Jeg er i støvsugerhimlen!

stoevsuger-dyr-haard
Som du måske bemærkede, da jeg skrev om mit nye liv med hundehvalp, så valgte min støvsuger – selvfølgelig – at gå stendød bedst, som jeg syntes, at alt var kaos i forvejen.
Jeg valgte at tage det som en håndsrækning og en opgave mindre (læs mere her), men det kunne jo ikke gå ret længe 😉

Nogle gange er der en mening med det hele, og den nye støvsuger har gjort livet lidt nemmere her i huset! Den hedder Zoo’e og er fra Bosch – og den er simpelthen designet til fjerne dyrehår effektivt fra tæpper og gulve. Og jeg vil sige, at uanset, om du har dyr – hvis du har nogle besværlige tæpper, og generelt bare gerne vil have en støvsuger, der tager fat udover det sædvanlige – så kast dig endelig over det knaldrøde lyn.

Den har et specielt ekstra mundstykke med en roterende “snegl” af korte børster, der lynhurtigt nærmest graver alle hår og urenheder op af tæpperne. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det er som at starte en mindre knallert, men så glider den ellers over tæpperne som en leg. Hunden har en lille uldtæppe, som også bliver fyldt med græs og skidt, som borer sig godt ind. Det støvsuger jeg på laveste styrke, og så er det fint igen. Hundehårene er jo ikke det største problem hos os med en allergihund – men kattehårene derimod er i rige mængder og sætter sig godt fast i tæpperne. Begge dyr har jo derudover græs og skidt og snuller med ind, hvilket jo ikke helt kan undgås.

Jeg har en fornemmelse af, at der må have været en kvinde eller to inde over designet af Bosch Zoo’o – eller et andet geni. Den suger sindssygt kraftigt, mundstykket er fleksibelt og bevæger sig i alle retninger, ledningen er ekstra lang (15 m.) og rulles let op, støvsugerposen er ekstra stor, og endelig den har et særligt filtersystem, så den ikke kommer til at lugte grimt. G-e-n-i-a-l-t!

bosch-proanimal
Det allermest vidunderlige af det hele. Det sorte tæppe på vores trappe, der går helt fra kælder til første sal, og som jeg tidligere har forbandet her på bloggen (og ikke desto mindre aldrig har fået skiftet ud). Det har kostet mig så meget tid og så store frustrationer at få rent, så det var den store test. Jeg var målløs første gang, jeg støvsugede det med Zoo’en! Det bliver helt rent på ingen tid.

Jeg er simpelthen i støvsugerhimlen – så meget, at jeg tog mig selv i at gå og synge  I’m in heaven forleden, da jeg gjorde rent ♥

Kærlig hilsen Jeanette

4 replies
 1. Ane Marie
  Ane Marie siger:

  Hej Jeanette, du må meget gerne komme med en opfølgning om et par måneder – lugter det heller ikke når du støvsuger ?
  Vores Nilfisk som har både det ene og andet (aktivkul) filter støvsuger fint, men lugter fælt pga lanolin (?) i hundehårene.
  Så fælt at jeg står overfor en udskiftning, så derfor er jeg spændt på dine erfaringer 🙂

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Ane Marie,
   Foreløbig dufter den jo frisk som en forårsdag – men jeg skal nok komme tilbage om et par måneder med en status, når der er røget lidt kattemad og andre lækre sager i 😉
   Mange hilsner
   Jeanette

   Svar
 2. Marlene
  Marlene siger:

  Den må jeg prøve – har en rød storfældende hankat – og de hår sætter sig alle vegne 😊. Tak for tippet!!!

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Marlene,
   det var såmænd så lidt – til kattehår vil du blive så overrasket over den støvsuger. Så, super god ide at prøve den 🙂

   Kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.