Faaborg Pharma – super value for money

Faaborg Pharma – super value for money

faaborg-pharma-rensemousseREKLAME FOR FAABORG PHARMA

Det danske apotekermærke Faaborg Pharma har i mange år levet stille, godt og diskret, men nu begynder de at gøre lidt mere væsen af sig – og de har noget at have det i!
De har været været nomineret til Danish Beauty Award 2017 med deres geniale rensemousse med indbygget pumpe med silikonebørste – og de er altså også begyndt at gøre sig bemærket overfor presse og bloggere. Der er heller ikke grund til nogen som helst fynsk beskedenhed her.

Faaborg Pharma har fornyligt lanceret deres Ultimate serie, der helt enkelt består af en rens, en tonic, en dag- og en natcreme. Et tretrinssystem der 1. renser, 2. exfolierer, 3. fugter.
Serien kan bruges af alle hudtyper, men det betyder bestemt ikke, at du går glip af gode basale ingredienser til den modne hud. Her får du tværtimod virkelig value for money! Omkring 170 kr. for en dag- eller natcreme, som er VIRKELIG gode og har et højt indhold af aktive hero-ingredienser som B3 vitamin, hyaluronsyre og syricalm, der giver masser af fugt, beskyttelse og pleje til huden. Dem kan du læse mere om længere nede.

***

Trin 1 – Ultimate Cleansing Mousse (150 kr.), bruges morgen og aften til at fjerne urenheder og makeup. Det er en lækker cremet, og lidt sæbeagtig, mousse, der pumpes direkte ud i en lille fiks silikonebørste, som du samtidig kan massere og stimulere huden med. Ikke så dybdegående som en elektrisk rensebørste, men meget nemt og handy og super smart, når det skal gå hurtigt. Moussen renser godt i dybden, og gør huden ren og glat – og tilfører desuden de fugtgivende ingredienser B3 vitamin, hyaluronsyre og syricalm. Er den alligvel lidt udtørrende, så gør som jeg og veksl mellem den og en oliebaseret rens efter behov.

faaborg-pharma-rense-mousseNæste step er exfoliering ved hjælp af ultimate Skintonic (130 kr.). Igen en gennemført emballage, hvor du trykker skintonic op med en pumpe i låget.
Den indeholder salicylsyre, der fjerne de døde hudceller og gør huden klarere og forberedt på den efterfølgende fugt. Synes du, den er udtørrende, eller bruger du andre exfolierende produkter, så lad være med at bruge den hver dag, men efter behov.

faaborg-pharma-skintonicTrin 3 er en gennemfugtning af huden med de – som sagt- virkeligt gode cremer, der fås som både Ultimate Day og Night face cream (170-180 kr.). Indholdsmæssigt minder de to om hinanden, men natcremen er lidt federe, og dagcremen har en solfaktor 20. Jeg er især vild med den fede natcreme, måske fordi det er vinter lige nu, og efter bare én nat kan jeg se, hvordan den fugter og udglatter huden.
Begge cremer har en højt indhold af vitamin B3, også kendt som Nicinamide, der har meget gode egenskaber i forhold til at reducere fine linjer og samtidig også er kendt for at udjævne pigmentforskelle og generelt forbedre hudens udstråling. Derudover indeholder de Hyaluronsyre og Syricalm. Hyaluronsyre ved vi snart allesammen er en stjerneingrediens, som suger fugten til sig ligesom en svamp og som vi har naturligt i huden – desværre mindre og mindre med årene, hvorved fylden forsvinder, og linker og rynker opstår. Syricalm er en naturlig plantebaseret ingrediens, der afhjælper rødmen og hudirritation.

faaborg-pharma-dag-nat-creme

Du har måske bemærket det lille AllergyCertified stempel på æskerne – den hårdeste certificering, man kan opnå. Faaborg Pharma kører 100% uden parfume, farvestoffer og parabener. Og så kan jeg godt lide, at det er Made in Denmark – vi kan altså også være med, når det kommer til gode apotekermærker!

Faaborg Pharma fås kun på apoteket, hvor du udover den nye flotte Ultimate-serie kan finde deres oprindelige specialprodukter til alt fra røde barnenumser til atopisk hud, til behandling pigmentforandringer, småskrammer, hævede og trætte ben og kløende hud. Tjek det ud næste gang, du er på Apoteket eller besøg deres hjemmeside her.
Kærlig hilsen Jeanette

2 replies
  1. mormormedstiletter
    mormormedstiletter says:

    Har godt nok aldrig set mærket på mit apotek, men så kan jeg jo købe via hjemmesiden, for det ser ud til at være lækkert.
    Er vild med at man ikke skal have fingrene alt for meget i varerne inden de kommes åå huden;-)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.