Mine favorit modekøb lige nu!

Mine favorit modekøb lige nu!

Der er fuld knald på 2018 moden – masser af både farver, detaljer og bling, mønstre, denim og tern. Mønstre, signalfarver, feminine detaljer som blonder og sløjfer i halsen, blandet med tøj med sportsreferencer og komfortabelt fodtøj. Ikke noget at sige til, hvis det er svært at finde ud af, hvad du skal kaste dig over, hvis du skal gøre et godt modekøb for at opfriske din garderobe.

***

Selv er jeg ikke til at købe nyt hver uge eller bevidstløst at gå efter det nyeste nye. Mit bedste råd er at holde fast i de snit og den stil, der klæder dig, og så ud fra dét finde et par nye super lækre items hver sæson. Noget, som passer til dig og din stil og din nuværende garderobe, men alligevel er opdateret, så du er med på tidens tendenser.
Her er nogle nyheder, som jeg føler mig fristet af nu, hvor vi stadig står i vinteren, men foråret lurer om hjørnet.
blazer-mode-2018

1. blå blazer fra Patrizia Pepe til 2.585 kr. hos Zalando. 2. Ternet blazer fra Pinko til 3.095 kr. hos Zalando. 3. Bærfarvet blazer fra mos Mosh til 1.299 kr. hos Boozt her.

Jeg ville lige nu gå efter en lækker blazer – enten i tern eller i en farve som rød eller blå. Blå er uden tvivl en kæmpe farve, og det gælder i øvrigt også i boligen, hvor jeg selv mærker en midnatsblå trække som vægfarve i vores nye hus, når den tid kommer. Al kulør er velkomne, og det er (heldigvis) noget, vi kommer til at se meget mere af de kommende år. Glem i øvrigt den gamle regel om ikke at kombinere blåt med sort – blå går til nærmest alt.

Den figursyede ternede jakke i midten, med detaljen med brochen og den enkelte lyse knap, taler fuldstændig til mig. Den er klassisk, men samtidig cool, og jeg har faktisk bestilt den her imens, jeg skrev indlægget. Nu bliver det spændende at se, om jeg falder lige så totalt for den i virkeligheden! Jeg har bl.a. planer om at sætte den sammen med en anden ting, som jeg har stor lyst til at indføre i min garderobe lige – nemlig en blondebluse, gerne med høj hals. Fantastisk under netop en blazer eller under en strik, gerne med en stor halsudskæring.
Jeg er lidt solgt til denne her fra Ivy & Oak til 479 kr. hos Zalando. Den fås også i den “sikre” klassiske sorte, som jeg måske i virkeligheden nok ville vælge – farver er godt, men til mig ikke for mange.

 

blonde-bluse

Et sikkert hit er t-shirts med statement print. Selv elsker jeg min The Future is Female t-shirt, som er super fed under en jakke – som jeg har på her 🙂 (de skønne strikbukser med blonde og sort jakke i behagelig jersey er fra Önling).

statement-t-shirt-the-future

Skulle jeg have en t-shirt mere, ville jeg skynde mig at snuppe denne her fra Ganni på udsalg hos Boozt til 239 kr. herganni-t-shirt

 Man kan godt føle sig fristet, når sæsonen skifter, og man øjner foråret i horisonten, og der gerne må ske noget nyt. Én enkelt ting eller to, mere behøves der ofte ikke, for at man føler, at det hele er lidt friskere – og lige nu er der masser af muligheder for at få lidt fest og farver på tilværelsen.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.