Se min film med tips til hudplejen – vind Avénes DermAbsolut-serie!

avene dermabsolut better age
Film om at “ældes med ynde” med Avéne DermAbsolu

Så blev det anden søndag i advent og tid til en lille overraskelse!

Jeg har nemlig lavet en lille film, hvor jeg viser nogle tips til hudplejen, som jeg gør ekstra for at holde min hud på en naturlig måde.
Længere nede er der et link, så du kan se filmen, hvilket jeg selvfølgelig håber, du har lyst til ♥

Du vil også kunne VINDE hele den nye lækre serie til moden hud, der trænger ny spændstighed og fylde, fra Eau Thermale Avéne, der hedder DermAbsolut. Plus den fine lyserøde jaderulle – som jo faktisk ikke er en jaderulle, men en rosakvartsrulle, men meningen er det samme, og i filmen viser jeg, hvordan jeg bruger den.

avene dermabsolut serien

Det handler om at være den bedste udgave af sig selv!

Det handler om dét, som det franske apotekermærke Eau Thermale Avéne kalder Better Age – hvordan vi kan ældes med ynde med en holistisk tilgang, der indbefatter alle de ting, som vi hver især synes, der skal til for at gøre os til den bedste udgave af os selv. Det kan være kost, motion, en positiv indstilling, livsglæde og at hvile i os selv.
Det er lige efter mit hjerte, for jeg mener netop ikke, at det handler om at stræbe efter evig ungdom, men at få det bedste ud af det, dér hvor vi er.

Jeg er utrolig stolt af at have fået lov til at optræde i en lille video, hvor jeg fortæller om nogle ekstra små ting, jeg gør i min hverdag for at ældes med ynde, eller være den bedste udgave af mig selv, med simple ting som massage.

DermAbsolut produkterne

På filmen kan du se og høre om den helt nye serie, der netop er blevet lanceret. Her har Eau Thermale Avène skruet op for ingredienserne, bl.a. med en helt ny dokumenteret stjerneingrediens, der går ind på både spændstighed, fylde og forbedring af ansigtskonturen. Jeg nævner det også kort i filmen, men lad mig lige nævne, at serien indeholder en patenteret cocktail af tre virksomme anti-age ingredienser:

Vaniljepolyphenol booster hyaluronsyresyntesen og giver spændstighed. Glycoleol stimulerer den naturlige lipidsyntese med langvarig depoteffekt. Og endelig er der den nye dokumenterede stjerne Sytenol™ , der omstrukturerer og styrker cellerne samt tilfører volumen. Herudover er der, som altid i Eau Thermale Avéne, deres termalske kildevand, der har en beroligende og irritationsdæmpende virkning på selv den sarteste hude.

Serien består af 5 produkter, som jeg præsentere på filmen. Priserne ligger på 229,50 kr. for øjencremen, 299,50 for cremerne og 329,50 kr. for serummen.

Dermed har præmien en værdi på 1.450 kr. + jade(rosakvarts)rullen til en værdi af 300 kr.

Se filmen – og vær med i konkurrencen!

avene dermabsolut kvinde

For at se min film og vinde konkurrencen, skal du lige klikke hen på Avéne Danmarks facebookside, hvor du også deltager i konkurrencen om hele serien og den fine rulle ved at fortælle om, hvad du selv gør for at være den bedste udgave af dig selv.

Jeg GLÆDER mig til at byde dig velkommen indenfor på mit badeværelse. Og til at fortælle dig lidt om min filosofi om at omfavne sig selv – og også sine linjer og rynker – med kærlig opmærksomhed.

Med ønske om en glædelig 2. søndag i advent.

avene beautyblog

Klik videre til filmen her.

 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.