Personlig pleje til manden – her er min mands favoritter!

Min mand er nok som de fleste mænd, når det kommer til plejeprodukter – det skal være enkelt og hurtigt.
Jeg prøver ihærdigt at tilbyde cremer, peelinger og masker, men det har sjældent den store interesse. Til gengæld er han ikke i tvivl, når han finder noget, han kan lide inden for de helt basale kategorier.
Så her får du hans tre favoritter, der er basis i dagligdagen – den bedste creme, den bedste hårvoks og den bedste shampoo. Måske til inspiration til en gave – eller til dig selv, for favoritterne er super lækre unisex produkter.

beautyfavoritter til mænd

Overraskende nok er der som en lille bonus fornyligt kommet endnu en ting på programmet – en Konjac ansigtssvamp, som virker naturligt rensende på huden, og som han blev præsenteret for på Marienlyst Strandspa. Den kan du se længere nede.

 

Mandens favorit creme!
Water Drench Hyaluronsyre Cloud Cream fra Peter Thomas Roth

bedste creme til manden

Du kan næsten se på billedet, hvor let og lækker denne her creme er! Sten får præsenteret en del forskellige cremer af mig, men det sker kun yderst sjældent, at han reagerer med andet, end “den er god”. Men den her Peter Thomas Roth creme i serien Water Drench skiller sig virkelig ud for ham, og her var der faktisk en entusiasme at spore.

Allerede, da jeg skrev om Peter Thomas Roth første gang her på bloggen i marts måned, nævner jeg, at jeg har svært ved at have denne creme for mig selv, hvilket er helt usædvanligt. (du kan læse indlægget her).
Som jeg også dengang skrev, er han normalt nogenlunde ligeglad med, hvad han bruger, men denne her er han fuldstændig vild med, og jeg forstår godt hvorfor.
Den er så utroligt fugtgivende med den 30% indhold af hyalouronssyre. Den giver øjeblikkelig fugt og en mere glat og fyldig fornemmelse i huden.
Konsistensen er meget let, og måske er det medvirkende årsag til, at den er så populær også hos mændene. Den er nem at bruge, giver en dejlig fornemmelse på huden med det samme, og jeg tænker, at den lette konsistens er god, når man har skæg!
Jeg har da efterfølgende også fundet ud af, at den har vundet en Swedish Beauty Award i kategorien Årets hudprodukt til mænd!

Køb den i Matas til 515 kr. her (reklamelink)

 

Mandens favorit hårvoks!
Short hair wax fra Björn Axén

bedste hårvoks

Han må jo virkelig have en god smag min kære mand, for uden at vide det er hans næste favorit og en Beauty Award vinder i 2017 i Danmark.
Du vil ikke vide, hvor mange hårvokse, han har fået lov til at prøve, men ingen har fået lov at rokke ved hans gamle favorit. Lige indtil han fik prøvet denne her Short hair wax fra Björn Axén!
Den giver i følge ham den blankhed og perfekte fasthed til frisuren, uden at blive “en stiv paryk”. Så enkelt er det åbenbart.

Den fås lige nu på tilbud i Matas til 112 kr. (normalpris 148 kr.) her(reklamelink)

 

Mandens favorit shampoo!
Normal Hair Shampoo fra Sachajuan

bedste shampoo til mænd

Ikke så meget pjat – en normal hair shampoo, som er mild og sund for hår og hovedbund. Igen forstår jeg ham godt – for ligesom med cremen er et det lækkert plejeprodukt, som jeg også gerne selv bruger. Shampooen indeholder Ocean Silk Technology, som er Sachajuans signaturingrediens, der giver pleje og glans. Super fin til både mænd og kvinder og appellerer nok også til mænd i det enkelte og lækre design uden for meget hurlumhej.

Normal Hair Shampoo koster 115 kr. for 250 ml. hos bl.a. Magasin.

Mandens nye overraskende hit til rens af huden!
Konjac Sponge fra Karmamejurensesvamp

Det er kommet noget bag på mig, men Sten er faktisk fortsat med at bruge denne her naturlige svamp til at rense huden i ansigtet med, efter vi kom hjem fra vores lille spaophold på Marienlyst (som du kan læse om her). Efter vores behandlinger, hvor de bruger svampen, fik vi dem med hjem, efter som den kan bruges igen og igen.

Karmameju Konjac Sponge fås i tre varianter til enten sensitiv hud, til age eller til at balancere uren hud. De er lavet af fibre fra Amorphophallus konjac-plantens rod, og har naturligt højt indhold af vitaminer, mineraler og aminosyrer. Den er basisk og skaber derfor balance i hudens pH-værdi.

Du finde de geniale rensesvampe til kun 79 kr. på Nicehair(reklamelink)

 

Det var Stens basisprodukter – lidt, men super godt og meget skarpt udvalgt, skal jeg hilse og sige. Så, hvis du mangler en god gaveidé eller inspiration til dig selv eller en, du kender, så håber jeg, det kan bruges ♥

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.