Filorgas første foundation er perfekt til moden hud!

 Som noget helt nyt lancerede det franske hudplejemærke Filorga i oktober deres allerførste foundation, Flash-Nude Fluid. Samt en Flash-Nude pudder ikke at forglemme, og begge dele er særdeles gode til moden hud!

Normalt er jeg ikke selv den store forbruger af pudder, men jeg er stor tilhænger af en flot og ensartet base. Og Filorga har præsteret at lave en helt hvid Flash-Nude Powder, der matterer, men mærkeligt nok ikke giver et tørt eller kalket look. Den nærmest smelter sammen med foundationen og fuldender resultatet med en mat og fejlfri overflade. Som noget helt nyt er der også tale om en pudder med hyaluronsyre, hvilket vil sige, at den ikke udtørrer huden, ligesom den hverken lægger sig i hudens linjer eller tilstopper porerne. Den er virkelig noget helt nyt og banebrydende, når vi taler pudderfinish. Den kan bruges ovenpå Filorgas nye foundation eller enhver anden flydende foundation, hvor du trænger til en ekstra udjævning og mattering.

 

Flash-nude pudder

Flash-Nude pudderen påføres i et tyndt lag med en børste. Smelter sammen med din foundation og fuldender looket.


Filorga Flash-Nude Fluid er hudpleje og foundation i eet

Filorga Flash-Nude foundation er perfekt for den modne hud, eller en hud, der er til den tørre side. Udover at være en flot medium dækkende foundation,  er den både fugtbevarende og udglattende. Også et utroligt godt bud på en foundation her i vinter, hvis du har tendens til øget tørhed i vinterkulden.

Flash-Nude Fluid er en meget “nem” foundation, der let fordeles med fingrene og ikke kræver den store tid og teknik. Den giver en både flot og velplejet hud på kort tid, når du har travlt, eller hvis du bare foretrækker, at makeup ikke skal være alt for kompliceret og gerne se naturlig ud, men med en pæn og frisk dækning.

Du får ovenikøbet plejet huden samtidig med bl.a. hyaluronsyre, som yderligere gør, at foundationen er perfekt til moden og til tør hud. Eller til kvinder fra omkring 30 års alderen, der begynder at sætte ind på forebyggende pleje. Oveni er der solfaktor 30, så du får virkelig meget i eet produkt.

Filorga Flash-Nude indeholder et særligt mikropigment, en teknologi, de kalder Adjustable Cover, der fusionerer med huden og giver en meget naturlig fejlfri dækning, og virker på både glathed og udstråling. I og med, at den dækker naturligt, så får du meget let et meget levende og smukt resultat med en flot glød.

Ønsker du ekstra flot photo-finish hud, så prøv Flash-Nude pudderen ovenpå!

Flash-Nude foundation er overskuelig!

Filorga Flash-Nude farver

Filorga Flash-Nude 01, 02, 03. Men der findes og en 1,5, samt 04 og 05.

De fleste steder fås den nye foundation i bare seks forskellige farver: 00, 01, 1,5, 02, 03, 04. Så det burde være overskueligt at finde den helt rigtige nuance.
Magasin har alle farverne her.

Jeg har både 01 og 02, som nok er de to farver, som passer flertallet her i Danmark. Lige nu er jeg nok midt imellem – og kunne måske godt have brugt farven 1,5. Det fine ved at blande de to er, at jeg kan gøre den gradvist lysere hen over vinteren.

Det er naturligvis meget svært at rådgive om farver, men tag eventuelt forbi Matas eller Magasin. Prøv også konsistensen og mængden af fugt, og se, om den er noget for dig.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.