Mine favoritter fra The Makeup Library i Normal

Produkterne er modtaget i gave til test af The Makeup Library!

Makeup Library

The Makeup Library er et dansk makeup-mærke, som fås til særdeles rimelige priser i Normal. De to kvinder bag mærket har mange års erfaring fra skønhedsbranchen og har som mission at gøre de gode og brugbare produkter tilgængelige rent prismæssigt. Og det må man sige, at de gør med bl.a. eyelinere til 18 kr. og mascara til 37 kr. for blot at nævne et par eksempler fra det store sortiment, der tæller mere end 60 forskellige produkter.

Det helt nye skud på stammen er i øvrigt deres nye smukke neglemærke Nail Kind, som er en kvalitetsneglelak med god holdbarhed i virkelig smagfulde farver. Det er jo dét, de kan, kvinderne bag The Makeup Library – holde fast i den gode smag og den høje kvalitet og insistere på, at det ikke skal koste meget mere end en café latte! De ligger på 36 kr. pr. stk. og det samme gælder top coaten, som sikrer et glansfuldt resultat. Ligeledes eksklusivt i Normal.

Nail Kind Normal

Smag og behag er altid individuel, når det kommer til makeup, og hvilke mærker, der passer én perfekt. Det er bare med at blande på kryds og tværs, og der er absolut ingen grund til at holde sig bare til eet mærke eller et bestemt prisniveau. The Makeup Library har en stor bredde af produkter, og garanteret noget for enhver smag. Jeg har plukket fire ting ud, hvor jeg er ekstra imponeret over, hvad man får til prisen!

Favorit nr. 1 – The Makeup Library Eyeliners 18 kr.

Makeup Library eyeliner

Min måske allerstørste favorit er eyelineren fra The Makeup Library. Den er blød og nem at bruge, og kvaliteten er i top trods den utroligt lave pris på 18 kr. Den fås i 6 forskellige farver, og jeg er bl.a. vild med den grå!

Favorit nr. 2 – The Makeup Library Volume Mascara 37 kr.
Makeup Library Mascara

Har får du en rigtig fin mascara, der giver fylde og længde og har en flot intens sort farve. Den indeholder gode ingredienser som bivoks, olivenolie og glycerin, der giver både fugt og glans til vipperne. Den er let at lægge og klumper ikke! NB! Ikke vandfast.


Favorit nr. 3 – The Makeup Library Matte Primer til 48 kr.

Makeup Library Primer

Kan du lide at bruge en primer under din makeup, som udjævner huden og giver en flottere finish, så er Primer Matter er seriøst fint bud. Den har den glatte silikoneagtige tekstur, som ofte ses hos primere, og som giver den silkebløde fornemmelse. Den fedter ikke, er matterende og virker helt som den skal.

Favorit nr. 4 – The Makeup Library Øjenbrynsgel 33 kr.

Makeup Library øjenbrynsgel

Min favorit nummer 4 er den farvede øjenbrynsgel, som nemt børstes på både til at holde brynet på plads og til at fremhæve brynet og markere farven.  Den er hurtig og nem at bruge og fås i en klar version til at give hold og lidt glans, samt i to brune farver. Brug den evt. sammen med en øjenbrynsblyant, hvis du vil sætte ekstra fokus på brynet med en flot form.


The Makeup Library fås kun hos Normal

Vil du selv prøve The Makeup Library – enten mine favoritter eller måske vil du finde dine egne blandt de mange produkter, der tæller alt fra foundations, mineralpuddere, concealers, blushes, øjenskygger, 9 forskellige børster, øjenbrynsblyanter og læbeblyanter, læbestifter og nogle ganske fine lip glosses til bare 28 kr. – så skal du en tur i Normal.

Det er her og kun her, du finder mærket, og i øvrigt også de fine lakker fra Nail Kind.

Du kan læse mere om The Makeup Library på Normal.dk her – og om Nail Kind her.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.