,

Filorga overgår sig selv med Global-Repair Advanced Elixir og Cream

Filorga overgår sig selv med Global-Repair Advanced Elixir og Global-Repair Advanced Creme, hvor der, som noget nyt, tilført en række botaniske ekstrakter.

Filorga har med deres nye Global-Repair Advanced Elexir og Cream i den grad fortjent favoritværdigheden her på Qland. Jeg er i forvejen fan af Filorga, og har hidtil haft et crush på den noget ældre Time Filler serie. Men ikke længere – de har simpelthen overgået sig selv!

Reklame/modtaget til test/links til  Matas

Jeg ved, at franske Filorga har opbygget en solid fanskare her i Danmark med deres produkter, der er sammensat af kraftige cocktails af en lang række peptider, vitaminer, mineraler, aminosyrer, enzymer og hyaluronssyre. I den nye serie er der, som noget nyt, tilført en række botaniske ekstrakter. Duften er umiskendeligt stadig Filorga, som vi er mange, der elsker det.

Overgivelse til fremskridtet

Da Global Repair serien kom på markedet for ca. 3 år siden, var det deres mest intensive til dato – men nu skal vi endnu længere i hudplejen med Global-Repair Advanced.  Derudover har jeg personligt haft en årelangt crush på den noget ældre Time-Filler serie, der virkelig kan noget for min hud. Men denne gang, må jeg for alvor overgive mig til fremskridtet. Filorga Global-Repair Advanced og Cream er virkelig gode i forhold til at opstramme, vitalisere og nære huden!!!

Global-Repair Advanced Elexir

Filorga er kendetegnet ved ikke  at være minimalister. Deres formularer er spækket med ingredienser, der er skabt til resultater og til at føles nemme og behagelige at bruge og forholde sig til.

Filorga Global-Repair Advanced Elexir er tynd som en essens, kraftfuld som en serum og indeholder samtidig blødgørende og fugtgivende olie.

Den kan bruges morgen og aften alene eller som et step i din hudpleje. Den vandige konsistens absorberes lynhurtigt, og herefter træder den nærende olie i karakter uden at fedte.

Det gælder også for Global-Repair Advanced Elexir, der er tynd som en essens, kraftfuld som en serum og samtidig indeholder blødgørende og fugtgivende olie. Den trænger lynhurtigt ind og arbejder ned i flere hudlag på fasthed og elasticitet samt på en ensartet og vital hudtone.

Filorga Global-Repair Advanced Elexir indeholder bland meget andet hyaluronsyre, der gør huden gennemfugtet og opfyldt, kraftigt Vitamin C kompleks, der, lysner og ensarter huden og tilfører antioxidanter, en peptidblanding, der stimulerer kollagenproduktionen for at reducere fine linjer og rynker. Og endelig en række botaniske ekstrakter, der beroliger og plejer din hud.

Filorga Global-Repair Advanced Elexir er perfekt at bruge sammen med en gua sha sten.

TIP. Elexiren er PERFEKT at bruge sammen med en Gua Sha sten (min Gua Sha er fra Filorga, og kan findes i visse gaveæsker). Stenen glider perfekt i den let olierede konsistens, og kan bruges til at give ekstra cirkulation og opstramning.

Global-Repair Advanced Cream

Vil du forkæle din hud med den ultimative luksus, og gøre din hudpleje endnu mere avanceret, kan du påføre Global-Repair Advanced Cream ovenpå Elexiren. I cremen er der nemlig  tilført en række fugtgivere og barrierebeskyttere, et lipidkompleks, der er består af essentielle fedtstofmolekyler, der er vigtige for strukturen og funktionen af cellemembraner samt i opretholdelsen af hudens sundhed og udseende.

Filorga Global-Repair Advanced creme er en effektiv blanding af stimulerende og beskyttende ingredienser i alle hudens lag.

Global-Repair Advanced Cream er let og hurtigabsorberende, men føles rig og silkeagtig på huden, uden at tynge eller fedte.
Igen har Filorga med den nye serie søgt en mere holistisk tilgang ved at tilføre en række naturlige, botaniske ekstrakter til deres kompleks af kendte og virksomme ingredienser som hyalouronsyre og peptider.

Du finder Filorga hos Matas.

Køb Filorga Global-Repair Elexir her (855 kr. i Matas)

Køb Filorga Global-Repair Cream (855 kr. i Matas)

 


KLIK OG SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.