,

Nu kan du gå i terapi hos mig!

Nu er tiden så kommet, hvor tredje år er bestået, og hvor jeg er blevet godkendt til at arbejde med klienter. Mens, jeg læser det fjerde og sidste år, kan jeg derfor tilbyde terapi til bare 400 kr. pr. session. Det foregår hos mig privat i Klampenborg i trygge og helt private rammer, hvor du frit kan udfolde og undersøge det, der er på spil i dig. 

I weekenden rundede jeg en meget stor milepæl på mit psykoterapistudie. Jeg blev færdig med tredje år og bestod mine eksaminer, så jeg nu er godkendt til at arbejde med klienter, mens jeg læser på sidste år. Det betyder, at du har mulighed for at gå i psykoterapi hos mig i Klampenborg til en lav pris.

Det er utroligt som tiden er fløjet afsted, siden jeg besluttede mig for at foretage et stort skifte i mit liv og læse til psykoterapeut for tre år siden. Dengang føltes det ærligt talt lidt uoverskueligt, men hvor er jeg dog glad for, at jeg kastede mig ud i det.

Nu er tiden så kommet, hvor tredje år er bestået, og hvor jeg er blevet godkendt til at arbejde med klienter. Mens, jeg læser det fjerde og sidste år, kan jeg derfor tilbyde terapi til bare 400 kr. pr. session. Det foregår hos mig privat i Klampenborg i trygge og helt private rammer, hvor du frit kan udfolde og undersøge det, der er på spil i dig.

 

Psykoterapi Gentofte

Jeg har lavet en hjemmeside, hvor du kan læse mere om terapien og booke sessioner online.
Siden hedder Psykoterapi-Gentofte.dk og hvis du undrer dig over navnet, så henviser det til, at jeg bor i Gentofte kommune. Men alle er selvfølgelig velkomne hos mig, og jeg bor meget tæt på Klampenborg Station og med gode parkeringsmuligheder udenfor døren.

Jeg er nu godkendt til at tage klienter på sidste år på mit psykoterapeut studie. Det betyder, at du kan gå i psykoterapi til nedsat pris hos mig i Klampenborg.

Hvorfor gå i terapi?

For nogle kan det være skræmmende at gå i terapi. For mig er det, og har været, noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Der er dét, der er. Intet er forkert eller skal laves om. Det handler alt sammen om opmærksomhed. På det, der foregår, det vi ønsker eller måske frygter. På gamle mønstre, på autopiloten, og på dybt plantede normer, overbevisninger og forståelse, som det måske kan være interessant at få ud i lyset og kigge nærmere på, hvis de står i vejen for dig i dag.
Som klient er det altid dig, der bestemmer, hvad vi skal tale om, og hvad der er vigtigt og betyder noget for dig.

Det kan være, at alt ikke føles helt, som det skal være.

Eller du står måske i en livskrise eller er deprimeret, angst, stresset eller ked af det. Måske har du det svært i en eller flere af dine relationer. Eller du bærer noget uforløst med dig fra fortiden. Dét får du ro og plads til at arbejde med her. Du bliver rummet med alt, hvad der er dig, intet er forkert eller skal laves om.

Vi undersøger sammen, hvad der fylder og larmer i dig her og nu – og søger klarhed og nye indsigter, valgmuligheder og potentiale til vækst og glæde.

r, du får mulighed for at opdage, hvad der foregår, kan du ændre det, du gerne vil ændre. Og træffe de valg, der er rigtige for dig. Slutte fred med fortiden og finde glæde og ro i nuet.

Jeg håber, du har lyst til at besøge min nye hjemmeside og læse mere ♥

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.