Vind den nye “Askepotserie” Oxygen-Glow fra Filorga!


Maj måneds læserpræmie er den nye Oxygen-Glow serie fra franske Filorga, der giver er skabt til at give huden den eftertragtede smukke og jævne glød og photo finish hud.
Den er først og fremmest Filorgas bud på en hudplejeserie til den yngre generation af kvinder fra 20+, men den kan naturligvis bruges af alle, der gerne vil have en øjeblikkeligt mere lysende, perfekt boostet mere glat og fyldig hud. Bl.a. hyaluronsyre til volumen og fugt, og Oxygen-Booster inspireret af professionelle oxygen-behandlinger, der stimulerer hudens celler.

Vinderen er fundet – stort tillykke til Maja H. Nilsson ♥


Præmien sponsoreret af Filorga!

Jeg kalder det en “Askepot-serie“, fordi den har en umiddelbar effekt, hvor den giver huden glød og friskhed og en lille smule volumen. Men det betyder dog ikke, at den ikke også har en langvarig effekt på mat og trist hud, fine linjer, porer og uensartet hud.  Serien indeholder en Photoperfector teknologi, som i øvrigt giver produkterne cremerne en lyserøde nuance, der kombinerer lysreflekterende  pigmenter og lette perlemorspigmenter, der reflekterer lyset i både ude og inde.

Skulle du vælge at prøve eet produkt, så start med øjencremen, der giver en fantastisk lysende effekt omkring øjnene! (Tip: Øjencremen også anvendes som highlighter fx over kindbenene!)
Det kunne også være masken, som både eksfolierer og giver nyt liv til træt og mat hud på bare 10 minutter. Den bruges 2-3 gange om ugen eller i 7 dage i træk som en intensiv kur.

En ung serie fra Filorga – men den kan bruges af alle, der vil have fornyet glød!

Filorga Oxygen-Glow vil være en perfekt hudplejeserie for en yngre kvinde, men også til alle andre, der går efter at booste en lækker glød og en naturlig flot no-makeup effekt.
Du får ikke de helt tunge anti-age ingredienser i denne serie, som Filorga normalt er kendt for, men til gengæld får du noget andet, og priserne kan også holdes på et lavere niveau. Er din hud meget tør, er det nok også en anden af Filorgas cremer, du skal vælge eller supplere med.

Brug den, hvis du er under 30, eller hvis din hud trænger mere til glød og liv, end decideret rynkepleje, eller brug den som supplement. Eller måske som en god sommerserie, hvor huden ikke er helt så hungrende efter den helt fede fugt – og hvor man gerne vil undgå så meget makeup

Vinderen får hele den nye serie, der består af 4 produkter:

Filorga Oxygen-Glow Clean, som er en fantastisk lækker rensegelé, der effektivt renser, fugter og detoxer huden. Den har en virkelig lækker tyk olieagtig konsistens, der er god at arbejde med, og så indeholder den både oxygen- og hyaluronboosterne. Passer til alle hudtyper og er dermatologisk testet. Værdi 175 kr. (super value for money!!!!).
* Filorga Oxygen-Glow Cream, der booster hudens glød. Fugter, blødgør, detoxer og giver en glattere hudstruktur og en mere ensartet hudtone. Indeholder Super Skin Boosting Factors, Photoperfector samt farvekontrollerende peptider, der giver en klar, ensartet hudtone. Værdi 340 kr.
* Filorga Oxygen-Glow Eye Cream, der med det samme lysner øjenomgivelserne og giver en lysende glød og virker udglattende. Indeholder desuden tetrapeptider, som modvirker mørke rande. Og så er den også en god både primer og highlighter! Værdi 250 kr.
* Filorga Oxygen-Glow Mask, giver mere strålende hud på 10 minutter. Den eksfolierer med frugtsyrer fra grapefrugt og papaya, fugter og styrker hudens naturlige beskyttelse samt detoxer huden. Photoperfector teknologien giver den øjeblikkelige photo finish effekt. Bruges 2-3 gange om ugen eller i 7 dage i træk før sengetid for en intensiv kur. Værdi 280 kr.

Sådan deltager du i lodtrækningen om den nye Glow-serie fra Filorga!

Jeg er jo vild med at forkæle jer, der læser med herinde på bloggen, og for at være med i maj måneds lodtrækning om den helt nye Filorga Oxygen-Glow serie til en værdi af 1.045 kr., så skal du:

1. være læser af bloggen og tilmeldt nyhedsmailen. Hvis du endnu ikke er tilmeldt, kan du gøre det her. (du kan naturligvis framelde dig til enhver tid igen).

2. Skriv din kommentar til indlægget herunder. Skriv, om der er en, du godt kunne tænke dig at forære den nye Filorga-serie. Måske en yngre kvinde, der vil elske den? Eller kunne du bare tænke dig at forkæle dig selv og prøve noget helt nyt? Måske som supplement til din nuværende hudpleje, for at prøve Filorga (husk det er en ung serie, der ikke er helt så fed og plejende eller med de normale avancerede anti-age ingredienser) – eller som en let sommerserie, der booster den flotte naturlige glød og udstråling?

Jeg vil glæde mig til at høre, hvad du tænker.

Jeg finder den heldige vinder den 1. juni ♥

  50 replies
  1. Julie
   Julie siger:

   Skøn præmie! Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg elske at forkæle min fine hud med disse skønne produkter. Jeg har hørt så mange gode ting om det hudplejemærke, så det kunne være fedt at prøve det af på egen hud.

   Svar
  2. anne
   anne siger:

   Det ville da være fantastisk at vinde. Jeg kender slet ikke mærket og kunne godt tænke mig at prøve noget nyt.

   Svar
  3. Charlotte
   Charlotte siger:

   Efter mange års kamp med kroniske smerter er min hud, især i ansigtet, blevet forsømt og er nu temmelig kedelig og grå 😞 Så håber denne serie kan bringe noget glød tilbage 🙏🏻🤞🏻

   Svar
  4. tenna
   tenna siger:

   Åhhhh ja tak – det trænger jeg til – og for en gangs skyld vil jeg bare forkæle mig selv!!!

   Svar
  5. Laila Hovgaard
   Laila Hovgaard siger:

   Disse lækre produkter vil jeg forkæle mig selv med som ny (og tiltrængt) skønhedsrutine i sommeren.

   Svar
  6. Maja H. Nilsson
   Maja H. Nilsson siger:

   Lyder som en produktserie jeg meget gerne selv vil prøve. Og med en alder der snart rammer de 30, må jeg stadig kunne siges at være i 20erne lidt endnu 😉

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Hej Maja,

    Tillykke, du blev den heldige, der kan forkæle dig selv med den nye lækre glow-serie fra Filorga 🙂
    Du får en mail fra mig.
    Kærlig hilsen
    Jeanette

    Svar
  7. Helle
   Helle siger:

   Lyder for godt til at være sandt! Vil elske at prøve den serie – og måske inspirere mine yngre søstre til den tidlige indsats😊

   Svar
  8. Yvonne i
   Yvonne i siger:

   Så skal min ældste datter på 34 år, helt sikkert forkæles ❤️❤️❤️
   Efter hendes anden fødsels i januar, er hendes hud temmelig træls og trænger til et ORDENTLIGT boost
   Måske hun deler lidt med lillesøster 😻😻😻😻

   Svar
  9. Marlene Høj
   Marlene Høj siger:

   Åh, den serie vil jeg gerne prøve 🤞 Selvom jeg ikke er helt ung mere, så har jeg ikke så mange rynker (hvis jeg selv skal svare 😅), men jeg savner måske lidt glød.

   Svar
  10. Kristina Jaeger
   Kristina Jaeger siger:

   Den vil jeg gerne prøve, dels fordi den kan delen med min datter, som vil have godt af særlig pleje, men også som sommerserie til mig selv. Virkelig lækker gave.

   Svar
  11. Kristina Jaeger
   Kristina Jaeger siger:

   Den vil jeg gerne prøve, dels fordi den kan delen med min datter, som vil have godt af særlig pleje, men også som sommerserie til mig selv. Virkelig lækker gave

   Svar
  12. Katrin Thorsen
   Katrin Thorsen siger:

   Hejsa,
   Det sæt vil jeg vildt gerne vinde! Jeg leder efter en ny og god hudpleje serie, og denne lyder jo intet mindre end fantastisk! 🙂

   Svar
  13. Dorrit Clausen
   Dorrit Clausen siger:

   Lyder som super lækre produkter, som jeg selv ville kaste mig ud i, selvom jeg er noget over 30+. Ville være dejligt med nogle lidt lettere cremer, der kunne tilføre huden glød til sommer

   Svar
  14. Gitte Leth
   Gitte Leth siger:

   Sikke en skøn præmie, lyder som lækre sager til huden;-) det ville være helt perfekt til min teenagedatters hud, så jeg krydser alle fingre her;-)

   Svar
  15. Pia T.
   Pia T. siger:

   Uha.. den ser lækker ud den serie 🙂 Tænker masken er super god her i sommerperioden og øjencremen der kan fjerne lidt af de mørke rande under øjnene kunne også være et hit 🙂 Alt i alt en lækker serie som kunne være et fantastisk alternativ til de lidt tungere cremer her i sommer 🙂 Krydser fingre … 🙂

   Svar
  16. Maibrith Henneberg Poulsen
   Maibrith Henneberg Poulsen siger:

   Jeg vil elske at forkæle mig selv, det er ikke så tit det sker😊
   Min hud trænger meget til glød og friskhed!

   Svar
  17. Marianne Andreasen
   Marianne Andreasen siger:

   Med stor interesse læste jeg om Sus’ s forsøg med Filorga. Det vil jeg også gerne prøve, selvom jeg falder uden for målgruppen aldersmæssigt. Så den vil jeg da gerne vinde til mig selv.

   Svar
  18. winnie
   winnie siger:

   Hvis jeg bliver den heldige vinder, vil jeg forære serien til min datter, som lige nu ligger lettere influenzaramt på en studietur – hun trænger til lidt forkælelse.

   Svar
  19. Tina
   Tina siger:

   God onsdag kære Jeanette 🙂
   Sikke en fantastisk “askepotserie” fra Filorga, som jo er dejlige produkter 🙂
   Min unge datter har snart fødselsdag og hun ville elske at få pleje til hendes hud, lidt glød og smuk udstråling 🙂
   Så jeg tænker min datter kunne have glæde heraf.
   Håber du er ved at komme dig og ønsker dig alt det bedste !

   Svar
  20. Rie Viola
   Rie Viola siger:

   Jeg er vild med Filorga, og bruger faktisk deres serie lige nu. Selvom jeg er ældre end målgruppen, vil jeg elske at prøve disse lækre produkter <3

   Svar
  21. Camilla Weibel
   Camilla Weibel siger:

   Hvis jeg er heldig vil jeg forære serien til min søster på 26 – hun er vist lige i målgruppen ❤️

   Svar
  22. Filippa
   Filippa siger:

   Jeg står lige og mangler en god creme, så den lækre pakke vil jeg gerne have fingrene i

   Svar
  23. Lene
   Lene siger:

   Jeg vil forære serien til min niece på 29 år. Hun er lige blevet mor til dreng nr 3, så mon ikke hun kan have brug for lidt ekstra luksus i hverdagen.

   Svar
  24. jannie
   jannie siger:

   Det ville være dejligt med en ny serie at gå sommeren i møde med, så jeg krydser fingre.

   Svar
  25. Sine Grønberg
   Sine Grønberg siger:

   Har altid haft en sart ansigts hud, og det seneste år døjet med smertelig irritation, rødme og tørre pletter. Jeg har nok eksperimenteret med for mange forskellige produkter, og kunne derfor helt vildt godt tænke mig at prøve Filorga Oxygen-Glow serien -for at skabe ro og balance tilbage i huden. Please!!

   Svar
  26. Lene Louise Sonne
   Lene Louise Sonne siger:

   Jeg kunne godt tænke mig at prøve de lækre produkter selv. Er lige fyldt 50 og vil gerne give min hud det bedste

   Svar
  27. Dorte Slouborg
   Dorte Slouborg siger:

   Jeg vil elske at forkæle min dejlige datter Signe med de lækre produkter <3 Den helt rigtige til hendes hud 🙂 Håber!!!!

   Svar
  28. Anette Ninon
   Anette Ninon siger:

   Jeg bli’r i godt humør, ved at ønske, at bare det var mig, der sku’ smøres, Uh hvor skønt
   🍃🌸🍃

   Svar
  29. Gitte
   Gitte siger:

   Den vil jeg gerne selv prøve. Er i gang med filorga og er helt vild med det💕 jeg vil rigtig gerne mixe med det jeg allerede har på hylden🎈🎈

   Svar
  30. Line
   Line siger:

   Hvor lyder det bare som nogle virkeligt lækre produkter 😊 dem vil jeg elske at forkæle mig selv med 💁🏼‍♀️

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.