,

Ny højkoncentreret Filorga Time-Filler Shot 5 XP med neuropeptider

Time-Filler Shot 5 XP er et koncentreret serum designet til at lægge direkte i linjer og rynker ved fx bekymringsrynker, pande, omkring munden og øjnene.

Time-Filler er Filorgas bedst sælgende serie – og også min favorit – særligt designet til at arbejde på både de dybe, de overfladiske, de miniske rynker og tørhedsrynker samt halslinjerne. Det sidste nye skud på stammen er det nye Time-Filler Shot 5 XP, som er et højkoncentreret serum med neuropeptider, der har en afslappende og udglattende effekt på huden.

Reklame/links til Matas


Time-Filler er Filorgas allermest populære serie, og jeg da også fremhævet den flere gange her på Qland (se bare de relaterede posts længere nede!).

 

Filorga er “more is more” – du finder simpelthen den vildeste og mest omfattende cocktail af plejende og hudforbedrende ingredienser i deres produkter.

 

 Time-Filler er virkelig en vinderserie, som får tilført små nyheder og forbedringer hvert år. Sidste år blev cremen opgraderet til en version 5 XP, hvor den blev tilført endnu mere hyaluron og endnu flere peptider, der binder fugten i huden, forbedrer, udglatter og fylder den ud.


Time-Filler er virkelig en vinderserie, som får tilført små nyheder og forbedringer hvert år. Sidste år blev cremen opgraderet til en version 5 XP, hvor den blev tilført endnu mere hyaluron og endnu flere peptider, der binder fugten i huden, forbedrer, udglatter og fylder den ud. I år er det så kommet til Time-Filler øjencremen, der er blevet opgraderet til 5 XP.

Det vil sige, at de forbedrer overfladiske og dybere rynker, tørhedsrynker og også rynker, der fremkommer ved bevægelse og mimik. Her lader Filorga sig, som altid, inspirere af injektioner som fillere og Botox. Uden selvfølgelig at være det.
Cremen, der kan bruges både dag og aften, sætter ind på alle former for rynker herunder den på halsen!


Filorga Time-Filler Shot 5 XP til de tydelige linjer og rynker

Helt ny er også – og ikke mindst – Time-Filler Shot 5 XP, som er et højkoncentreret serum designet til at lægges direkte i linjer og rynker ved fx pande, bekymringsrynke, omkring mund og overlæbe og ved øjnene.
Som altid, når det gælder Filorga, regnes forbedringerne at kunne ses allerede efter 7 dage!

Serummet har et koncentreret indhold af aktive ingredienser og indeholder neuropeptider (“Botox på dåse”), der har en afslappende effekt på huden. Dermed reduceres også de mimiske linjer og rynker.

Time-Filler Shot 5 XP er et højkoncentreret serum designet til at lægges direkte i linjer og rynker ved fx pande, bekymringsrynke, omkring mund og overlæbe og ved øjnene. Som altid, når det gælder Filorga, regnes forbedringerne at kunne ses allerede efter 7 dage!

 

Du kan finde den nye Filorga Time Filler Shot 5 XP hos Matas.

Se hele Time-Filler serien her. (reklamelinks)

 

SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.