NYHED! Renseolie fra kultmærket Bioderma

BIODERMA er opfinderne af Micellar rensen. Nu har de lanceret en lækker, skånsom og plejende renseolie, Sensibio Micellar Cleansing Oil. 

BIODERMA er opfinderne af Micellar renseteknologien, og du kender sikkert det rød-hvide kultmærke. Nu har de lanceret en lækker, skånsom og plejende renseolie, Sensibio Micellar Cleansing Oil.

Som du kan se på billedet, har jeg allerede brugt den nye renseolier fra BIODERMA flittigt! Jeg er fan af renseolier, og denne her er let og lækker, fedter ikke for meget og fjerner effektivt makeup og snavs (herunder vandfast makeup og solfaktor).
Et let produkt at gå til uanset din rutine. Olien er skånsom og rig på plejende aminosyrer og omega fedtsyrer.
Prisen på 170 kr. er også også fornuftig (Se Bioderma Sensibio Micellar Cleansing Oil i Matasreklamelink).

Jeg er fan af renseolier, og denne her er let og lækker, fedter ikke for meget og fjerner effektivt makeup og snavs (herunder vandfast makeup og solfaktor).

BIODERMA er lidt af kultmærke, eftersom de for år tilbage var opfinderne af Micellar rens, som er en vandig formel, der virker som en magnet på skidt, snavs og forurening på huden og derfor er både nemt at bruge (skal ikke skylles af) og fungerer godt med huden.

Personligt er jeg ikke den store bruger af micellar renseprodukter, men så meget desto større er min glæde over, at de nu har sendt den virkelig lækre renseolie på markedet. Den er, som den lover, skånsom, effektiv og plejende!

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.