Find din indre pariserinde

Find din indre pariserinde

How-to-be-parisian

Du er måske allerede stødt på bogen How to be Parisian wherever ever you are, som udkom for et halvt års tid siden. Jeg har den liggende fremme – den ser cool og hyggelig ud, og så er den en nem og uforpligtende, sjov lille opslagsbog, når du lige trænger til lidt inspiration eller underholdning.

Du kan sagtens læse hist og pist i den og vælge mellem de forskellige afsnit som 24-hour look, women in black, the best version of yourself, the party, Not a wedding, Seperate bedrooms, cool or cold – og mange, mange flere. 

Der er masser af gode råd at hente, hvis man er til den skødesløse og elegante franske stil, attitude og livsstil.
Min mor er ½ fransk, og hun har tydeligvis arvet bl.a. den diskrete stil med at bære få smykker (lige den er ikke slået 100% igennem til mig, men jeg prøver at begrænse mig, så jeg ikke ligner et dansk juletræ).

Jeg er også glad for at læse, at en sort bh under en hvid skjorte faktisk et mustOG, at parisiske kvinder gerne selv klipper deres eget i øvrigt meget naturlige hår, eller lader en veninde gøre det. Jeg har selv en nærmest ukontrollabel trang til at klippe mig selv – det vil jeg fra nu af betragte som ren parisisk elegance.
Hårfarvning er i øvrigt no go, med mindre det er diskrete striber, der understreger det naturlige hår. Til gengæld skal gråt hår være enten gråt eller farvet – salt og peber er noget, der hører til på bordet.

Parisiske kvinder bruger, ifølge bogen, heller ikke en formue på at købe det sidste nye og dyre outfit fra top til tå. De udvælger i stedet lækre key items, et par gode stilletter, en trenchcoat, en jakke eller andet, og passer på dem og bruger med dem til alt.

Den ideelle mand, får vi også et bud på i bogen – han er bl.a. ubarberet, sjov, speciel, lidt en bad boy, har klasse uden at anstrenge sig for det, han er ikke muskuløs, men skal hellere læse en bog end løfte vægte. Og sidst men ikke mindst, er han måske ikke perfekt, men han eksisterer i det mindste i virkeligheden 🙂

Synes du, dette lyder interessant, kan du roligt investere i bogen og hive den frem igen og igen, når du har brug for et lille guldkorn. Den er også en sød venindegave. Bogen er på et letforståeligt engelsk.

stjerne sortstjerne sortstjerne sortstjerne sort

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.