Find julekjolen til netop din kropstype

Find julekjolen til netop din kropstype

Elinette_julekjole

Det danske modefirma Elinette laver elegant og komfortabelt tøj i en lækker kvalitet. Det, som er rigtigt interessant, er deres store fokus på den perfekte pasform og på et slankt design til alle kvinder fra størrelse 34 til 52.

Et godt eksempel er deres nye julekollektion, som kommer i flere forskellige snit, så der er et perfekt juledress til enhver kropstyper:

Har du timeglasfigur med fyldig barm, lille talje og fyldige velproportionerede hofter, gælder det om at fremhæve taljen og figuren. Kjoler er perfekte til denne kropstype. De skal sidde til, og må også gerne have lidt vidde forneden.Gå også gerne efter v-udskæringer.
(begge kjoler fra Elinette til 1.199 kr.)

Er du æbleformet eller har tendens til topmave, så skal du skabe lodrette linjer, så maven ikke bliver det bredeste punkt.  Fremhæv de slanke ben med kjoler, der går lige op og ned. Det må ikke være et telt, men må under ingen omstændigheder stramme på midten. Undgå alt, hvad der hedder læg foran. En lang frakke vil også være flot.
(den blå Elinettekjole koster 1.199 kr., den sorte 1.299 kr.)

Har du pæreform med fylde på numse og lår, skal du skabe fylde foroven for at skabe balance. Ikke med løsthængende stof, men med mere faste materialer, og gerne i farver og mønstre, med fx bådudskæringer og korte ærmer. Detaljer på skuldrene er også med til at skabe balance.
Overdelen skal slutte enten over eller under det bredeste sted på hoften og taljerede jakker og frakker, og bælter, klæder dig godt (jakken er en af mine personlige favoritter – med super trendy blomster!). Kjolen skal sidde tæt til kroppen, markere taljen, og ikke falde for stramt over numse og lår.
(Jakke 1.699 kr., blondebluse 899 kr. og den røde kjole 999 kr. Alt fra Elinette)

Har du en stor barm og brede skuldre, som gør dig stor foroven (en omvendt pærefacon), så skal du fremhæve din talje og skabe balance med fylde forneden. Vis gerne lidt hud med en v-udskæring og vælg en kjole eller nederdel med svaj. Den blomstrede nederdel kan også flytte opmærksomheden nedad. Vælg en kjole med facon, men aldrig noget, der hænger lige op og ned. Teltagtige kjoler og toppe gør intet godt for den store barm.
(Rød kjole fra Elinette til 999 kr., nederdel med blomster 799 kr.)

Går du mere lige op og ned og har små bryster, lille bagdel og ingen talje, så skal du fremhæve din slanke krop med figursyede kjoler og med detaljer i taljen. Gå gerne efter fylde ved hoften for at skabe mere form. Du kan også med fordel bære fx store halskæder foroven for at skabe fylde.
(Sort bluse 699 kr., blondenederdel 899 kr., blå kjole 1.199 kr.)

Du kan se hele Elinette Christimas 2015 kollektion her.
Få oplysninger om priser og nærmeste forhandler på 99 27 60 00.

Indlægget er sponsoreret af Womens Wear Group.

3 kommentarer
 1. Jeanette
  Jeanette siger:

  Hej søde Lene,

  Altid så dejligt at høre fra dig. Håber, vi snart ses.
  Det er jo ikke mig på billedet 😉 – men jeg har selv jakken i str. 36. Det er en lille bitte smule til den store side i størrelserne.
  Stort knus Jeanette

  Svar
 2. Bettina
  Bettina siger:

  Meget ærgerligt at jeg skal arbejde juleaften, men de gode råd kan jeg sagtens bruge til andre anledninger om det er til fest eller hverdag:)

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.