Fire nøglekøb til forårsgarderoben – sådan styler du dem!

Hvis din garderobe trænger til et nyt pust, så får du her mine bud på 4 super fine nøglekøb, der lige nu kan bringe din garderobe fra vinter til forår. Bukser og bluse, der kan bruges både hver for sig og som sæt, en lys grov strik og en nederdel – og jeg viser dig, hvordan jeg selv kombinerer tingene på kryds og tværs, og styler dem med både sneakers og stiletter.

Faktisk har jeg erhvervet mig to nederdele i den nye lange længde, en hvid plisseret og en romantisk blomstret. Så kan du jo selv overveje, hvad du bedst kan lide, og jeg viser dig, hvordan jeg bruger dem begge med både blusen og sweateren. Som du kan se, har jeg valgt at bevæge mig inden for en farveskala, der matcher, så der kan laves flere forskellige sæt ud af det.

Allerførst skal du se et sæt, som jeg har fundet hos Birgitte Herskind. Hver eneste gang, jeg har haft det på, er jeg blevet spurgt om, hvor det er fra. Især blusen skiller sig virkelig ud og er utrolig flot med de vidde plisserede ærmer. Det er et meget elegant sæt, som samtidig er moderne med et touch af sport.
Her har jeg stylet med et par sneakers fra Isabel Marant med lidt højde, men sættes kan bruges alt fra flade sneakers til høje sko.

Blusen hedder Fleur og bukserne Mercer, og de kan findes hos BirgitteHerskind.com.

Det næste, du skal se, er den skønneste strik, som jeg har fundet fra Munthe. Her først sammen med bukserne fra Herskind og i et par almindelige flade sneakers.

Strikken er blød og i et fint mønster, men samtidig er den lidt bred og chunky, så den giver en perfekt kontrast til smalle bukser og til feminine nederdele.
Den fås på Boozt her (reklamelink)

Her kan du se, hvordan jeg har stylet den grove strik med en nederdel med flæser og blomster – og i den nye lange længde, som sagtens kan bruges med både flade og høje sko.
Nederdelen er fra Moliin. De røde sko har jeg fundet på udsalg hos Illum, og de viste sig at være et godt køb, for nu er der røde sko allevegne!

Nederdelen kan også bruges med blusen fra Herskind og tilsammen er de en lidt vildere kombination, som faktisk fungerer rigtigt godt sammen.

Her er den anden nederdel, som jeg ikke kunne stå for – den er også fra Birgitte Herskind, og det plisserede fra blusen går igen i nederdelen. Nederdelen har elastik i taljen og er meget easy to wear, men har samtidig lidt shine, der gør den super fin. Den kommer jeg til at bruge meget til sommer med bare en t-shirt og sandaler, tror jeg.

Skoene er fra Henriette Øst Hansen, som også har designet de sko, som er månedens præmie til en modtager af nyhedsmailen.

Men du skal lige have nederdelen med sneakers til også! For det er den nye lange længde altså også god til – og det samme gælder selvfølgelig kjoler.

♥♥♥♥♥♥♥♥

Efter at have gennemgået adskillige butikker minutiøst, var det her de ting, som jeg faldt for – og jeg håber, at mine forårskøb kan inspirere dig til også at gøre nogle gode nøglekøb. Og så håber jeg selvfølgelig, at jeg også kan give dig lidt inspiration til, hvordan du kan style og sætte tingene sammen.

…..og så lige et ekstra billede her til sidst – med en lille Viola, der jo så gerne vil være med! (hendes bandana er fra Moliin, men ikke af helt ny dato 😉 )

1 svar
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Hvor er det nogle fine, gode og flotte køb med rig mulighed for mix – jeg er vild med farvekombinationen, og så er jeg begejstret for, at plissé er vendt tilbage 🙂 Blusen med ærmerne er jeg også helt vildt med – og så muligheden for at dresse sættene op eller ned med skovalget – klasse 🙂
  Tak for god ny inspiration 🙂
  Knus Birgitte

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.