Uge 14 – Fokus og favoritter!

Så kom foråret, da lige! Sikke da en dejlig dag, og endda er det lige præcis i dag 11 år siden, at Sten og jeg mødte hinanden for første gang ♥
Så jeg er i det nostalgiske og romantiske hjørne i dag og har fundet et gammelt billede frem. Ikke helt 11 år gammelt, men fra 2008.
Årene går, og de går hurtigt, der er kommet en hel del flere grå hår, men på mange måder føler jeg stadig, at vi er de samme.

Indlægget indeholder reklame!

Da vi mødtes allerførste gang, var jeg på vej til min nevøs fødselsdag. Vi havde aftalt at mødes, og jeg kom susende om hjørnet – lidt for sent – i min lille røde Fiat. Sten stod tålmodigt udenfor døren til cafeen og ventede på mig som en rigtig gentleman. Sådan kan man lynhurtigt spotte en mand med format!

Den gang fyldte min nevø ni, og var en lille dreng – og i dag har vi været ud og fejre hans 20 år.
Her er vi så, den nærmeste familie på min side – forældre, bror, niece og nevø.

Du skal i øvrigt lige se det fineste fødselsdagskort, som jeg fandt i en butik i går. Jeg skal helt klart ind og tjekke shoppen ud her.

Ugens favoritter!

Skal vi kigge lidt på skønhedsfronten, så kunne du læse forleden, at min uge også har budt på en virkelig lækker ansigtsbehandling hos Exuvianceklinikken, og det er altså noget, der lige frisker op på det hele. Ikke bare samme dag, men i lang tid efter, især hvis man passer huden godt derhjemme!

Det er i øvrigt også for alvor blevet tid nu til at huske solcremen! Jeg kommer med nogle gode tips i næste uge til nogle nye spændende produkter, og hvordan du kan beskytte huden i dagligdagen uden at føle dig fedtet ind i solcreme.

Et produkt, jeg for alvor har fået øjnene op for i denne uge, er til alle os med krøl i håret. Den nye curl-serie fra SachaJuan er virkelig god – den samler krøllerne, gør det mindre frizzy, og så er både shampooen og kuren utrolig plejende og blødgørende, men holder stadig håret let. Det kan jeg godt anbefale! Fås hos Matas her (reklamelink)

Og så var der jo ellers månedens Goodiebox, som desværre allerede er UDSOLGT, så jeg kan kun beklage, at jeg først får vist den nu. Det er dælme også gået hurtigt.
Den indeholder også alle de fem lækre produkter, der er nomineret til Goodiebox-prisen til årets Beauty Award – fire full size produkter og en lille Carven-parfume i en rollerball-version lige til at have i tasken.

De lover også en rigtig lækker box i næste måned, så du kan tilmelde dig og lade dig overraske – eller holde skarpt øje – på Goodiebox.dk(reklamelink)

Og lidt fra madfronten!


Ugen har også budt på en hyggelig event med Tørsleff. Du kender dem helt sikker – for det gør vi alle kender igennem generationer for fx deres ikoniske Atamon, bagepulver og vanillestænger.
Temaet fra budding, som nogle spår en ny storhedstid, ligesom vi har set det med fromager. Flotte er de, og de er fristende at lege med i forskellige forme og med forskelligt tilbehør.
De kræver netop noget kreativitet af pynt og tilbehør at for tilføje nogle både flydende og knasende konsistenser til den noget bløde og, hvis vi skal være helt ærlige, tunge budding. Men jeg kunne godt finde på at tage udfordringen op og gøre forsøget.
I den forbindelse må jeg altså lige anbefale den karameliserede mælk. Det plejer at være noget, som man selv laver ved at koge kondenseret mælk i timevis. Nu er det altså bare at åbne dåsen, og så har du den lækreste færdige karamelsauce (den du ser på billedet på buddingen).

Nå, men en del af humlen er altså også, at du fremover skal kigge efter “dem med striberne” i supermarkedet, fordi det ældgamle mærke har fået fin en make-over. Ret fint, synes jeg.

Det var lidt af hvert fra min uge – og nu skal jeg haste videre til tapas med gode venner og derefter koncert med Pernille Rosendahl på Kunsthal Charlottenborg. Det er en god dag, som jeg startede med at sige, og jeg håber, at din også har været dejlig og du har nydt det skønne solskinsvejr ♥

  1 svar
  1. Birgitte
   Birgitte siger:

   Endnu en skøn up-date og stort TILLYKKE med jeres kærestedag❤️
   Hvor er det et dejligt billede af jer😍
   Også familiebilledet er godt og altid dejligt at have for gode minder❤️
   God ny uge til dig, kæreste Jeanette😘
   Kærligst Birgitte

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.