Sådan får jeg bløde krøller og et sundt samlet hår!

Jeg har testet den nye Volume Hot Styler fra HH Simonsen, og den er gået hen og blevet et meget kært og meget brugt stylingredskab for mig. I de sidste par måneder har jeg kun sjældent haft fat i glattejernet, men til gengæld ladet mine naturlige krøller være og derefter tæmmet dem med den varme rundbørste.

Hot Styleren kan bruges til at give bevægelse og store krøller i både glat hår og i hår med naturkrøller. Den kan også bruges til både langt og kortere hår, og den findes i både en Ø32 og en større Ø38, som er den, jeg bruger til mit hår.

Og så gør det underværker for håret på anden- og trediedagen, hvor man lige trænger til at blive shinet lidt op. Den er lynhurtig og nem at bruge, og varmen kan indstilles efter behov mellem 130 og 230 grader.

Du kan ikke alene lave bløde og meget naturlige krøller på ingen tid. Det giver også håret et meget sundere udseende, både fordi varmen samler og definerer håret, men også fordi børstehårene er præpareret med mineralet turmalin og keratinolie, som virkelig har en effekt på håret.

Endelig vil jeg fremhæve, at håret bliver meget lidt slidt, fordi det ikke bliver klemt sammen og “angrebet” med kraftig varme fra to plader, som fx på et almindeligt krøllejern eller et glattejern (selve hårene er ikke varme, men kun den inderste kerne).

Hollywood-krøller på 5 minutter!

Her er jeg så foran spejlet og går i gang med en meget hurtig opstramning af mine egne lidt slaskede lufttørrede krøller/fald. Det kan selvfølgelig gøres mere eller mindre defineret afhængigt af den valgte temperatur og hvor længde, du holder varmen på håret – og hvor meget tid, du bruger.

Jeg bukker kanten hurtigt indad hele vejen rundt.

Foran drejer jeg håret bagud med børsten, så det får et blødt sving væk fra ansigtet.

Jeg tager på samme måde håret i store hurtige sektioner hele vejen rundt, hvor jeg holder børsten lodret og kører håret omkring til store spiralkrøller.

Så fik jeg bløde lækre krøller på ingen tid – og håret er dejligt samlet og uden krus ♥


Du kan se nærmere på Hot Styleren på HH Simonsens hjemmeside i hhv. 32 cm. og 38 cm.

2 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Kære Jeanette
  Tusind tak for et kærkomment godt råd – jeg tror, at endda selv jeg kan finde ud af at bruge det 🙂 Det samler håret flot krøl og glamour-agtigt look 🙂
  Knus Birgitte

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Birgitte,
   Undskyld, jeg først svarer nu – jeg har lige til min skræk opdaget at en masse kommentarer, som jeg får besked om på mail, var røget i spamfiltret! 🙁
   Den krøllebørste er altså så fantastisk og er blevet mit foretrukne stylingredskab for tiden. Det er SÅ let at bruge og samler krus og krøller på flotteste vis.
   Det kan du helt sikkert finde ud af.
   Knus Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.