Flere huller i ørerne!

Flere huller i ørerne!

flere-huller-i-oerene

Der er virkelig gået inflation i antallet af huller i ørerne for tiden. Hvor vi lidt ældre måske får lavet et ekstra hul eller to, så går de unge – og de modige – endnu længere og får hullerne placeret højere oppe på øret eller inderst. Jeg synes, det kan se enormt lækkert ud – især, hvis man kan finde ud af at sætte de rigtige smykker i – men jeg “nøjes” med flere huller på række, og i dag fik jeg lavet et tredie hul i den ene side.

Jeg startede som barn med at få huller i ørerne, jeg tror, at jeg var 8 år, da jeg var så heldig at få lov (godt hjulpet af min franske mormor). Siden, som voksen, blev det asymmetrisk med et ekstra hul i den ene side. De sidste par år har jeg haft to huller i hver side – og fra i dag har jeg altså tre i den ene side for at gøre det asymmetrisk igen, hvilket jeg egentlig synes er det smarteste. Jeg tror nu nok, at jeg stopper her, men man skal jo passe på med at sige aldrig.

Jeg fik det lavet hos den cool og skønne smykkedesigner Henriette fra Einstein smykker i Nordre Frihavnsgade i København. Det er stedet, når det kommer til huller i ørerne, og hun har den gode smag, der gør, at hun kan placere hullerne helt rigtigt. Tjek i øvrigt også lige hendes lækre smykker ud på Ein-stein.dk.

tre-huller-oere

Hos Einstein er de dybt seriøse, når det kommer til huller i ørerne – også til børn – og du kan læse deres fine trin-for-trin beskrivelse her. Så fint ser det ud nu her 7 timer efter det i øvrigt helt smertefrie “skud”.

 

5 kommentarer
 1. Nadja
  Nadja siger:

  Mega flot til dig! Har selv længe overvejt, om jeg skulle få lavet et par huller mere, men har ikke kunne finde ud af om jeg var for gammel til det, og om det gør ondt… fik vist de nuværende huller da jeg var 10, og det gjorde nas dengang

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Nadja,
   Jeg har selv tænkt tanken – men jeg synes altså ikke min alder på 51 skal sætte en stopper for et par ekstra huller 😉
   Det er sjovt nok slet ikke noget at tale om smertemæssigt længere. Især ikke, når de bliver skudt i. Så bare gi’ den gas!
   KH Jeanette

   Svar
 2. Pia Trans
  Pia Trans siger:

  Så fint! Har selv overvejet at få lavet nye huller – nogle af mine er vokset sammen, og andre sidder bare ikke så pænt længere (det er vist det der med tyngdekraften…). Måske jeg skulle smutte forbi Einstein!

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.