Beauté Pacifique – nu til mænd!

Beauté Pacifique – nu til mænd!

beaute-pacifique-masculinity

Det danske mærke Beauté Pacifique fejrer deres 20 års jubilæum i år bl.a. med lanceringen af serien Masculinity til mænd.

Men hvorfor egentlig lave produkter særligt for mænd? Det giver faktisk mening, at der er særlige produkter udviklet til mænd og kvinder. Mændene har tykkere og stærkere hud end os kvinder, hvilket skyldes det mandlige kønshormon testosteron, som- misundelsværdigt nok – øger produktionen af kollagen. Huden hos os kvinder har desværre mindre kollagen og færre fibre, og derfor får vi lettere slap hud og rynker.
Dermed er der først og fremmest en forklaring på – og en undskylding for – at vi kvinder kan vælge at gå ekstra meget op i at passe godt på vores hud, men det betyder altså ikke, at mændene kan hvile fuldstændig på laurbærrene. Hos dem er der også noget, der hedder solskader og de kan også have problemer med fedtet hud og selvfølgelig også med rynker og slaphed i huden med tiden.

Beauté Pacifique har gennemskuet, at de fleste mænd 1) ikke gider bruge for meget tid på deres hudpleje og 2) ikke orker at have et arsenal af forskellige produkter 3) ikke vil investere en formue i sagen.
Serien består derfor af 4 produkter til nogle ret attraktive priser:

◊ En renseskum (175 kr.) der i øvrigt også er god til barbering. Den kan bruge i badet, så det er meget enkelt og hurtigt. Mange mænd forstår ikke ideen med at rense, men det er altså en super god idé at holde porerne rene og klargøre huden til den efterfølgende creme.

◊  En ansigtsscrub (199 kr.), som både indeholder små korn til mekanisk exfoliering og en række rigtigt gode og virksomme syrer, der også fjerne døde hudceller, og gør huden ren og glat. Den indeholder hyaluronssyre, som er med til at binde fugten i huden. En scrub i den kaliber burde nok koste meget mere, men har man så valgt at være lidt god ved mændene.
Jeg har selv testet scrub’en, og den er god. Huden bliver meget lækker og glat af den. Den mekaniske slibning er dog lidt voldsom for en kvindehud, men jeg tror, jeg kommer til at “låne” den en gang imellem og bare lade den sidde uden at massere og slibe med kornene. Den kan sidde op til 20 min.

◊  En fugtighedscreme (299 kr.), der er fugtgivende, men ikke fedter og derfor også er god til uren hud. Her er vi igen er ude i gode virksomme – og populære – ingredienser, som hyaluronsyre og B3-vitamin som holder på fugten i huden.

◊  En anti age creme (349 kr.), som er en kraftig A-vitamin creme, hvilket er noget af det, som Breauté Pacifique er rigtigt kendt for. I denne creme er der fokus på reparation af solskader og alderforandringer, og A-vitaminen har samtidig en effekt på eventuel uren hud (også hos unge). Cremen er min egen mands favorit, og jeg synes, at hans hud er blevet pænere og glattere, efter at han er blevet lokket til at prøve den.

***
beaute-pacifique-maend

Alt i alt synes jeg, at Beauté Pacifique er lykkedes med en god herreserie. Navnet, emballagen, selv duftene rammer spot on – antallet af produkter er fint, de er designet specielt til mændenes hud, der er tilført gode virkningsfulde ingredienser, og priserne er absolut rimelige.

Kærlig hilsen Jeanette

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.