Som et glas vand til huden!

Som et glas vand til huden!


phformula-hydra-serum

Jeg forstår så godt det her billede, som pHformula har valgt at lave af deres nye fantastiske Hydra serum. Min egen tanke når jeg bruger den er lige præcis, at det føles som af give ansigtet et dejligt stort og koldt glas vand. Den er udviklet til at hydrere huden øjeblikkeligt, og man får den skønneste friske følelse i huden af den.

Der masseres nogle dråber ind i huden morgen og aften under den normale pleje, hvor den tilfører fugt og fugtbindende ingredienser (bl.a. hyaluron i flere varianter) til hudens ydre og dybere lag. Den giver et boost af fugt og hjælper også på den lange bane på hudens elasticitet, reduktionen af rynker og giver en smukkere glød. 

HYDRA er noget helt andet end andre serummer, jeg har prøvet, og det er ofte noget, som kendetegner pHformula, der har nogle meget virkningsfulde produkter, der befinder sig et sted mellem skønhedsprodukter og lægemidler (pharma-cosmeceutical).

De fleste pHformula produkter kan ikke købes uden forudgående rådgivning hos en kosmetolog, men det er altså bare at gå ind og tage en hurtig snak om, hvad der passer til din hud, og hvordan du bruger produkterne optimalt. Du finder listen over forhandlere her.
Jeg kan også i den grad anbefale deres behandlinger (læs fx om mit syreforløb her).

syrevatpind-1
Er du i nærheden af København, kan du også booke tid til behandlinger eller gratis rådgivning på deres flagship klinik på Dag Hammerskjolds Allé 5. Det kan du gøre lige her.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.