Flot styling med hårpudder

Flot styling med hårpudder

Hvis jeg siger hårpudder, tænker du måske Ludwig den 14. og store hvide parykker – men hårpudder er altså også et super stylingprodukt, som er blevet et stort hit de senere år.

davines-haarpudder

Jeg er ikke vild med stylingprodukter, der stiver, til mit hår. Allerhøjst et pift hårlak ved en sjælden lejlighed. Hårpudder synes jeg derimod er fantastisk til at give form og struktur på frisuren, når jeg har føntørret og glattet mit hår. Det kan bruges til at løfte håret, skabe ekstra fylde, og gør håret mere naturligt at se på.

Hårpudder giver også volumen og kan bruges til løfte håret og give fylde. Det fedter ikke – tværtimod kan det bruges til at absorbere fugt og derfor ideelt til at genopfriske håret. Det kan endda masseres i hovedbunden, hvis håret er blevet lidt fedtet.

Jeg bruger denne hårpudder fra Davines. Selvom det er en lille bitte bøtte, så tag ikke fejl, for der skal kun et lille drys til. Fordel den i hænderne – det ser ikke ud af meget, og det er nærmest som om det forsvinder – og alligevel har det en stor effekt. Og det er uden at tynge håret eller gøre det stift.
Jeg kan bestemt anbefale hårpudder, hvis du ikke allerede har prøvet det.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.