Flotte læber med Buxom lipgloss med plumping effekt!

Mange lipgloss lover fyldigere læber ved hjælp af en såkaldt plumping effekt. Desværre er det min erfaring, at de færreste har nogen særlig reel effekt, men der er altså en grund til, at det nye amerikanske mærke Buxom, der nu kan fås i Danmark, har en kæmpe bestseller i deres Full-On Lip Cream! De er tordnet frem på hjemmemarkedet med deres makeup, og ikke mindst læbeprodukter, der bestemt ikke kører efter less is more eller det diskrete princip. Her må det hele godt være lidt mere og lidt større.

NB! Jeg gør opmærksom på, at jeg har fået produkterne i gave til test!

Det er ikke fordi, man får en kæmpe oppumpet mund, men man opnår en lille effekt med glossen, der indeholder både peptider, vitaminer og hyaluron, der giver bløde og sunde læber med en smule mere volumen. For mig, der ikke har verdens største mund, så er al hjælp velkommen til at få en flottere mund, og Full-On Lip Cream giver en lille fin effekt, som jeg er helt vild med.
Så tippet er hermed givet videre!

Glossen fås i mange farver her hos Magasin – jeg har forelsket mig i den smukke lyse White Russian. Men der er noget for enhver!

Tjek også deres øjenskyggepaletter, Eyeshadow Bar, som fås i fire flotte farvekombinationer.


Jeg har valgt den ret neutrale Suede Seduction, hvor den mørke i øvrigt er fantastisk til mine bryn!
Fås hos Magasin.

Det var lidt om Buxom – så du er opdateret på noget af det nyeste fra det store udland. Håber, du kan bruge tippet ♥

 

 

3 kommentarer
 1. tina/mormormedstiletter
  tina/mormormedstiletter siger:

  Dejligt tip!
  Jeg har også en lile mund og smalle læber, så al hjælp undtagen indsprøjtninger er velkommen:-)

  Svar
 2. Tina
  Tina siger:

  Meget flot forskel på dine læber med Buxom 🙂
  Min datter havde på et tidspunkt en lipgloss med chili, den kunne også puffe læberne lidt op.
  Og paletten er meget smuk, også lige min smag 🙂
  En god aften ønskes du herfra !

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.