Flotte negle booster selvtilliden – med den nye Shellac Luxe får du perfekte negle hurtigere end nogensinde!At påstå, at flotte negle booster selvtilliden kan lyde som lidt af en overdrivelse, men jeg synes altså, der er noget om snakken. Nu har jeg et par gange fået lov at teste den nye Shellac-linje, CND Shellac Luxe, og de dér helt perfekt filede og lakerede negle gør bare noget ved een! Selvom jeg hidtil stædigt har holdt fast i at ordne mine negle selv, så må jeg bare endnu en gang sande, at man føler sig lidt mere velplejet, når der har været en prof indeover. Og det kan gøres på noget, der ligner mindre end en halv time med den nye Shellac, der både har kortere tørretid og kortere aftagningstid!

Perfekte negle vækker (min) misundelse!

Det har faktisk fået mig til for alvor at overveje at udlicitere plejen af mine negle mere permanent til en Shellac-salon!
Jeg skal også være den første til at indrømme, at jeg ofte har skævet lidt (misundeligt) til de veninder, der prioriteret at få perfekte og glansfulde Shellac-negle. De kommer strittende med de her flotte, flotte negle, og det sender bare et signal om lækkerhed. Nu, hvor jeg har fået lidt mere tid, så vil jeg også have sådan nogle!!!!!

Nu er der ingen undskyldninger længere!

Dét, som har afholdt mig indtil nu, var slidet på neglene – både i form af filning ovenpå neglen, og en beværlig og ikke særlig skånsom aftagning. Begge faktorer er væk nu med den nye Shellac Luxe. Behandlingen giver holdbare negle uden at skade naturneglen. Det samme gælder aftagningen, hvor et nyt to-trinssystem kun skal sidde i 60 sekunder.

Shellac Luxe har indbygget underlak, så det trin springes over – og tørretiden i lampen er også kommet ned på så få sekunder, at selve lakeringen kun tager et kvarter.
Så Shellac Luxe er virkelig behandlingen for de travle og for de utålmodige!

Shellac eller Shellac Luxe?

Shellac Luxe er hurtigere, tørrer hurtigere, er mere plejende og skånsom – og langt nemmere og hurtigere at få af. Men hvorfor findes den almindelige Shellac så stadigvæk, har jeg spurgt om.
Det er simpelthen fordi, at Shellac Luxe fungerer bedst for negle, der i forvejen er stærke og sunde. Er de skadende – eller kunstige – så er den originale Shellac stadig et bedre valg. Så begge linjer findes, så behandlingen kan skræddersyes til den enkelte.

I mit tilfælde var neglene ikke de allersundeste – de er tørre og lidt flossede efter at have puklet med flytning og havearbejde. Men det er der heldigvis råd for! Da jeg i dag var hos Saluzbeauty i Virum fik jeg nemlig en fantastisk forstærkning af mine egne negle med en IBX-behandling. Det er en behandling, der øjeblikkeligt og synligt reparerer og hærder neglene, hvor den trænger ind og binder de ødelagte lag sammen, så ujævnheder og flosser forsvinder.

Det hele tog under en time, og nu kan jeg se frem til perfekte negle de næste 2 uger!


CND Shellac Luxe er lanceret i 65 farver, hvoraf de 50 matcher de eksisterende Shellac-farver og 15 er nye eksklusive nuancer.
På de øverste billeder har jeg en af de nye farver på – Grace – og herover er det en af de originale farver, den meget smukke Dark Lava.

En Shallac-behandling koster typisk mellem 350-450 kr. Dertil skal evt. lægges et lille beløb til aftagning af den gamle Shellac, hvis det ikke er noget, du selv klarer.
Du finder en salon nær dig hos CND Danmark her.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.