Lækkert træningtøj, der er venligt mod både kroppen og miljøet – til yoga og anden træning!


Indlægget indeholder reklamelinks til Yogalove.dk!

Hvad enten, det er til yoga, fitness eller løb, så er det bare rart med tøj, som både har hold og sidder til og er blødt og behageligt at have på. Det kan faktisk godt forenes, og ikke mindst til yoga er det nødvendigt med noget tøj, man virkeligt kan røre sig frit i og føle sig godt tilpas i. Og det er ligegyldigt, om man er øvet eller nybegynder.

Bukserne og træningtoppen, du ser her, er fra Run & Relax, og det er ekstremt behageligt – også selvom det sidder til og er smart. Det er uden sømme, og utroligt blødt og fleksibelt – så behageligt på kroppen. Det snærer og strammer ikke, men holder alligevel, hvor det skal. Jeg kan allermest betegne det som venligt mod kroppen. (Og næsten også sjælen – jeg bliver så glad, når jeg tager det på ♥).


Run & Relax er udviklet af den anerkendte norske yogainstruktør Vibeke Klemetsen, som laver lækkert yogatøj i høj kvalitet og med en rigtig god pasform – og det er uanset, om du dyrker yoga, pilates eller andre former for træning. Jeg bruger det endda til løb! Det er bestemt et mærke, som jeg kommer til at se efter fremover, når jeg skal have nyt træningstøj. Det er bare så rart, det har smukke farver, feminint design – og så er det i et fantastisk materiale!


Materialet er primært i naturmaterialet bambusviscose, som har bløde og glatte fibre. Derudover er der typisk en lille smule polyamid og elastan i for at holde pasform og elasticitet.
Bambus har i øvrigt en naturlig antibakteriel effekt, og så har det nogle miljømæssige fordele i forhold til hurtig plantevækst og en 100% naturlig nedbrydelighed.

BH’en synes jeg har den smukkeste blå farve og smarte krydsede stropper (Run and Relax lave mange utroligt fine toppe, som jeg helt klart skal have nogle stykker af).
Derudover kan du se på billedet her, hvor meget stretch, der er i den. Men det betyder ikke, at den er for løs og ikke har hold. Den er bare blød og fleksibel – og sømløs – og går ikke ind og snærer de forkerte steder. Materialet er 82% Bambusviscose, 13% Polyamid og 5% Elastan.

Du finder den til 349 kr. hos Yogalove.dk her.

Bukserne, Run & Relax Bandha tights, er i præcis samme materiale som toppen med 82% bambusviscose. Som du kan se på billedet, kan de evt. trækkes højt op, hvis du ønsker et behageligt hold ind over maven, når du fx dyrker yoga. Igen er der inge sømme, og der er i det hele taget tænkt over, hvordan man undgår, at noget snærer eller buler uønsket ud noget steder.
Bukserne er også meget fleksible er i længden, så de passer godt til alle, om man har korte eller meget lange ben.

De sidder til, men er samtidig lette og bløde som en drøm. Jeg har brugt dem til løb en enkelt gang, hvor de nærmest føles som om, man ikke har noget på, og derfor gør benene meget lette. De vil dog snart ikke være varme nok udenfor (og der mangler strengt taget en lille lomme til min nøgle) – men til al indendørs træning her til vinter vil de være perfekte.

Run & Relax bukserne er lige nu nedsat til 499 kr. hos Yogalove.dk her.

Hos Yogalove finder du tøj og udstyr til yoga, og du finder også en oversigt over bl.a. yogastudier, bloggere og yogauddannelser, hvis du gerne vil dykke mere ned i yogaen, have mere viden eller finde inspiration til nogle gode danske yogablogs. Klik selv ind og læs mere her.

2 kommentarer
 1. Sidsel
  Sidsel siger:

  Det ser rigtig lækkert ud!! Jeg fulgte linket til shoppen for at se nærmere på bukserne, men der står altså følgende under materialer: 68% Polyamid, 27% Polyester og 5% Elastan. Det stemmer vist ikke helt med de 82% bambusviscose?

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Sidsel,
   Tak for din kommentar 🙂
   Du har fuldstændig ret, men det er faktisk på webshoppen, at der er en fejl. Jeg sidder her med mine bukser, og trykt indeni står der 82% viscose made from Bamboo, 13% polyamid og 5% elastane.
   De er super bløde og lækre, og heldigvis er den god nok med bambusviscosen.

   Ha en dejlig dag.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.