Før- og efterbilleder. Swiss Lashes øjenvippeserum

Før- og efterbilleder. Swiss Lashes øjenvippeserum

vipper-efter-swiss-clinic-serum_3

Det er nu 5 uger siden, jeg kastede mig ud i at prøve øjenvippeserummen Swiss Lashes fra Swiss Clinic.
De lange øjenvipper er ikke alene in – det er også en god måde til at “løfte” udseendet på, når man er kommet lidt op i årene.

Med al respekt for eye lash extensions er jeg ikke personligt så begejstret for at have dem på, så serum kunne være et godt – og også nemmere og billigere – alternativ. (Du kan læse om mine overvejelser omkring “extension eller serum” her).

Nu må det være tid at fremvise resultaterne her efter 5 ugers brug 1-2 gange dagligt!
Jeg kan selv se forskel og er absolut rigtigt godt tilfreds. Vipperne er både tættere, længere og fyldigere. Men vurdér selv.

vipper-før-swiss-clinic-serum

Før Swiss Lashes

vipper-efter-swiss-clinic-serum

Efter Swiss Lashes i 5 uger

 

vipper-før-swiss-clinic-serum_2

Før Swiss Lashes

vipper-efter-swiss-clinic-serum_5

Efter Swiss lashes i 5 uger

 

Jeg vil fortsætte med serummen to gange om dagen i de næste par uger for at få yderligere effekt – og derefter bruge den 2-3 gange om ugen som anbefalet for at holde vipperne ved lige.

Swiss Lashes er koster 895 kr. for 5 ml, som holder længe. Du kan købe den her(reklamelink)

Øjenvippeserum_Swiss_Clinic

PS. Jeg er i øvrigt også i gang med at afprøve Swiss Brows på mine øjenbryn. Her vil du også kunne se før- og efterbilleder om kort tid.

 

3 kommentarer
 1. Charlotte
  Charlotte siger:

  Hej Jeanette. Jeg har et spørgsmål med dette serum. Måske det er for tideligt at spørge. Jeg har selv prøvet Neulash. Det virkede som dette. Samme effekt som dit billede. MEN da jeg havde brugt det hver dag en måned og skulle bruge det de 3-4 gange ugentlig skete der det at jeg mistede nærmest ALLE vipper. Det var lidt som at tisse i bukserne. Man bruger mange penge med sådan et serum fordi man ønsker længere vipper og pludselig står man med 3 hårstrå tilbage 🙁 Jeg har efterfølgende prøvet M2lash og det er mere mildt, men ikke lige så effektivt. Dog ryger vipperne ikke af. Er du trappet ned og til hvor mange gange om ugen? Og holder de? Min kosmetolog havde samme oplevelse med Neulash, at de simpelthen blev overstimuleret og knækkede helt af :/

  Mvh Charlotte

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Charlotte,
   Tak for din kommentar. Det er da nogle ærgerlige erfaringer, du har med Neulash.
   Jeg har ikke selv prøvet mærket, og faktisk er det første gang, jeg prøver vippeserum overhovedet.
   Jeg har brugt Swiss Lashes i 3 måneder, og den sidste måneds tid kun ca. 3 gange om ugen. Jeg har stadig meget lange, buede og rigtigt flotte øjenvipper, som jeg er super glad for. Men man skal jo aldrig sige aldrig, og jeg kan jo ikke garantere noget, men jeg har ikke oplevet noget negativt.
   Jeg skal nok vende tilbage på bloggen med en “advarsel”, hvis mine vipper skulle gå hen og falde af på et tidspunkt, hvilket jeg selvfølgelig bestemt ikke håber. Indtil videre går det i alt fald rigtigt fint.

   Tak igen, fordi du delte dine erfaringer – og de bedste hilsner
   Jeanette

   Svar
   • Charlotte
    Charlotte siger:

    Hej Jeanette

    Tak for svar! Så tror jeg sgu jeg prøver denne Swiss næste gang. Anyway vokser de jo ud igen hvis de skulle falde af igen. 😉 😉

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.