Gå chic boheme med fryser, flæser og kvaster

Gå chic boheme med fryser, flæser og kvaster

isabel-marant-kvaster-2015

Isabel Marant sommer 2015

Moden går stærkt i retning mod det cool og feminine chic boheme look. Der er og kommer masser af feminine flæser, kvaster, frysner, blomster og etniske print. Det fortsætter næste sommer, så du kan roligt kaste dig ud i den tendens.

Selvom der er masser af boheme, måske også tilsat lidt cowgirl, skal det altså stadig være chic. Især for os voksne kvinder handler det om ikke at overgøre det. I stedet for at iføre sig frynser og blomster fra top til tå, handler det om at udvælge og tilføre looket nogle få lækre moderne elementer.

De små flæsenederdele vil være en super investering, både til sommer og igen til vinter, og rigtigt mange designere har deres bud på dem (læs mere om efterår/vinter 2015 her). Her fra dronningen af de små skirts, Isabel Marant, 2.080 kr. hos YouHeShe.com.

flæse-nederdel-isabel-marant

Eller fra min danske yndlingsdesigner, Moliin, til 699 kr. hos Schnoorshop.dk

nederdel-med-flæser-moliin

Gå også efter strik med hulmønstre, kvaster og tråde, der frynser, som på billedet i toppen. Det kommer vi til at masser af.

Frynser hitter lige nu både på tøj og accessories. Det er sjovt og livligt, og det er bestemt ikke kun for de unge. Du kan sagtens vælge en enkelt ting med frynser til dit outfit, som vil se både trendy og flot ud.
Jeg er fx selv rigtigt glad for min nye lædernederdel med frynser fra Moliin. Til sommer vil jeg bruge den med en enkel top eller t-shirt og flade sandaler.

nederdel-med-frynser-moliin

Du kan i øvrigt finde et udvalg af Moliin’s nye kollektion på min egen webshop BestofNordic.dk. Bl.a. denne blondetop til 799 kr. som allerede er et kæmpe hit. Jeg vil selv storbruge den til sommer til nærmest alt – jeans, nederdel, shorts.

kortærmet-blonsdeskjorte-hvid-moliin

De modige kan (hvis de har råd, for den er ikke billig) kaste sig ud i den vilde og super fede læderjakke med frynser fra Malene Birger.

jakke-med-frynser-malene-birger

 

Så kig efter frynser (også stof, der frynser), kvaster, flæser og mønstre.
Du kan roligt slå dig løs og tilføre livlige og spændende elementer og gøre dit look lidt mere boheme.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.