Fra ingen hudpleje til en simpel rutine med Filorga!

Filorga til moden hud

Filorga har stillet produkter til rådighed til forsøget!

Hvad sker der, når man går fra absolut ingen hudpleje til en overskuelig daglig rutine med Filorga? Kan man sætte ind på en moden hud og gøre en afgørende forskel på linjer, glød og glathed?
Det tester jeg i øjeblikket sammen med min rigtigt gode veninde Susanne. Her kan du læse om, hvad hendes nye rutine går ud på, og hvilke resultater, hun har opnået efter de første tre måneder.

Susanne er en perfekt testperson, for hun har aldrig været interesseret i hudpleje og starter stort set fra nul i en alder af 51 år. Hun synes, det er for tidskrævende, og hun har desuden aldrig kunne lide at have creme i ansigtet. Hende og jeg har været meget nære veninder i over 25 år, og lige når det kommer til den slags, er vi ret forskellige.

filorga hudpleje
For nogle måneder siden nævnte Susanne (Sus), at hun godt selv kunne se, at hendes egen hud var begyndt at “falde lidt af på den”, og når hun sammenlignede med min, kunne det da godt være, at hun skulle begynde at interessere sig lidt mere for at pleje sin hud 🙂 Den greb jeg straks – for dels vil jeg gerne hjælpe min veninde på vej, og dels synes jeg, det er spændende at se, hvad der sker, når man som 51-årig for første gang begynder at give sin hud nogle gode produkter.

Så lad os se nærmere på, hvad bare tre måneders hudpleje kan gøre for en hud, der forudgående ikke er blevet plejet i over 51 år.

Her er Susannes NYE 4-trins basisrutine med Filorga

1.  Rens
Susanne er, som det eneste, vant til at rense sin hud med en simpel miscellervand. Det er nemt at påføre med en vatrondel og skal ikke skylles af, så det kan hun overskue. Vi valgte derfor at fortsætte den rutine, men med en Filorga Anti-ageing Micellar Solution, der har et indhold, der, udover at rense, også tilfører ny fugt og stimulerer huden med en lille smule syre. (195 kr. hos Matasreklamelink

2. Eksfoliering med syre
Næste step er den fantastiske Filorga Oxygen-Peel, som er noget af det, der virkelig gør en forskel for hudens udstråling. Hendes hud var ret mat og grå, så en daglig påføring med de seks forskellige AHA-, BHA- og PHA-syrer forventede jeg hurtigt ville give en synligt klarere udstråling. Uanset, hvor ung eller hvor gammel, man er, og uanset mængden af linjer og rynker, så gør en klar og gennemfugtet hudkvalitet en kæmpe forskel.
Hun bruger peel’en morgen og/eller aften. Bliver huden lidt tør eller reagerer, så kan man sætte frekvensen lidt ned. (285 kr. hos Matasreklamelink

3. Serum
Derefter påfører hun serummen Time-Zero, der med sit aktive indhold af peptider og hyaluronssyre arbejder på både de dybe og de overfladiske rynker, både på udfyldning og på afslapning af mimiske linjer. (555 kr. hos Matasreklamelink

4. Creme og øjencreme
Når serummen har fået lov at trænge ind et par minutter, sluttes der af med den populære Time-Filler Absolute Wrinkle Correction Cream – og Time-Filler Eyes til den tyndere og sartere hud omkring øjnene, der desuden reducerer mørke rande.
Begge cremer har et højt indhold af peptider og hyaluron, der er kendte anti-age ingredienser, og giver både en mild peeling-effekt og en reduktion af linjer, rynker og tørhed.
Her efter 3 måneder er Susanne nået dertil, hvor hun – som aldrig har brudt sig om cremer – faktisk ikke kan undvære den fornemmelse af mæthed og glathed i huden, hun får ved brugen.
(hhv. 555 kr. for Time-Filler cremen og 425 kr. for øjencremen hos Matasreklamelink

Filorga hudpleje

Resultater af hudplejen efter de første tre måneder

Her kan du se før- og efterbillederne, og hvad der er sket på de første bare tre måneder med Filorga. Nu må man aldrig forlange mirakler efter så kort tid – en flot hud kræver en vedvarende indsats. Men der er allerede sket steps i den rigtige retning, og når jeg tænker på, at der forud er der gået årtier uden pleje, så beviser det, at hudpleje gør en forskel, og det kan betale sig at gøre en lille daglig indsats med virksomme produkter, bl.a. syrer, peptider og hyaluron.

Een ting er, at jeg med det blotte øje kan se en forskel især på gløden i huden. Jeg ved også, at andre uopfordret har bemærket, at hendes hud er blevet flottere.
Det er ingen hemmelighed, at Susanne er ryger, og det er desværre noget, der medfører både flere og dybere rynker, og mere tørhed i huden og tendens til grovere porer. Så her er der ekstra grund til at pleje huden omhyggeligt. Når man peeler dagligt ved hjælp af syrerne i Oxygen-Peel, og derefter giver huden masser af fugt og næring med Time Filler, så opnår man stille og roligt dét, som du kan fornemme på billedet til højre. Huden bliver mere klar og mættet, og de mindre linjer reduceres eller forsvinder.
Prøv at se de yderste linjer ved øjne og mund – og den lille opklaring på kinden!

Filorga før og efter

Før                                                                                           Efter 3 måneder

Det andet før- og efterbillede viser tydeligt, hvordan Time-Filler øjencremen har haft en virkning på de mørke rande under øjnene (hun har imellemtiden fået et øjenlågsløft, så det er altså ikke cremen, der har udrettet et mirakel!). Bemærk også kinden, som har fået lidt mere udfyldning og ikke mindst en klarere, og en anelse mere ensartet, hudtone.

Filorga øjencreme

Før                                                                                        Efter 3 måneder

 

Vi fortsætter – og vi skruer op med den nye natpleje!

Jeg bliver så glad, når jeg ser, at min venindes hud er blevet synligt sundere – og mere klar og spændstig at se på. Hun har været, og er, meget åben overfor projektet, og har udviklet sig fra ikke at kunne lide creme i ansigtet til ikke at kunne undvære det! Der sker jo også det med alderen, at der sætter en tørhed ind, som gør, at huden simpelthen har brug for ekstra pleje med lidt mere potente produkter.

Vi har fået grundlagt en god rutine, der med de fire steps er til at overskue, til at finde ud af og finde tid til. Så vi fortsætter tre måneder mere, og ser, hvad vi kan drive det til sammen med Filorga. Vi kommer endda til at skrue yderligere op for plejen, fordi der er en helt ny Time Filler Night på vej ud på markedet. Den giver ekstra pleje om natten og tilfører endda så meget opfyldning og fugt til huden, at den skulle forhindre de sovemærker, som man kan vågne op med ind imellem, og som man med alderen skal længere og længere op af dagen for at slippe af med.

Desuden er hun så heldig, at hun også får lov til at prøve den nye Filorga Night Mask med MelatoninCx, der afhjælper den belastning, som huden får, når vi sover dårligt. Det er noget, som Susanne – ligesom så mange andre kvinder – kan relatere til. (Du kan læse meget mere om den nye spændende natmaske i indlægget her).

Indtil videre synes, det går rigtigt godt – Susanne er blevet “omvendt”, og jeg synes, der er sket et rigtigt flot løft på kort tid. Så vi fortsætter vores forsøg på at gå fra ingen hudpleje til en simpel rutine med gode produkter. Og du kan se med, hvordan det går igen om tre måneder ♥

2 replies
 1. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Sikke en forskel – Det bliver spændende at se igen om 3 måneder. Jeg er spændt på at læse mere om melatonin-masken…

  Svar
 2. Tina
  Tina siger:

  Spændende og Sus´s hud er da allerede blevet meget flot med færre rynker med Filorga 🙂
  Måske hun vil prøve vindueekstrakt, fiskeolie, e vitamin, c vitamin og en del vand – så får hun også hjælpen indefra.
  Men Filorga alene gør sørme også et godt resultat.
  Aften hilsner ønskes du, gemalen og lille vuffer 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.