Uge 6 – Fokus og Favoritter med forårsfornemmelser!

vintergækker

Vintergækkerne lige udenfor min dør står giver en påmindelse om på, hvad der snart venter os.

Jeg synes altså, det begynder at lugte lidt af forår, gør det ikke?  Pludseligt kan jeg mærke, at jeg mentalt begynder at omstille mig til de lysere tider. Får lyst til at komme ud og løbe udenfor, til at ordne have – og til at forny garderoben i med friske farver. Længere nede kan du se, at jeg faktisk har investeret i nyt tøj – i grønt, der ligesom foråret er fuld af håb og fornyelse.

Og mit hår har jo forresten også fået en forårsklip og er blevet en del kortere i denne uge, hvilket jeg er utroligt glad for. (det kan du læse om her, hvis du ikke allerede har set det)

fra lang til page
♥♥♥♥

Selvom jeg trods alt ikke er mere naiv, end at jeg godt ved, at frosten kan sætte ind igen, så begynder det allerede nu at krible i fingrene for at komme ordne lidt i haven og købe små forårsbebudere til at sætte ind i huset og på terrassen. Det varer ikke længe, før jeg kan ses med riven ude i mine to små haver 🙂
Og nu, hvor det føles inden for rækkevidde, kan jeg næsten ikke vente, til vi igen kan få hynder og masser af puder i havemøblerne! Åh, hvor bliver det dejligt, og det skader ikke at begynde at glæde sig så småt.

Oliventræ udendørs

Oliventræerne har det fint derude – jeg har tre stykker, som trives godt ude år efter år.

Måske så du det forleden på Instagram, at jeg var til en fin event med Matas (de relancerer deres kendte striber, men det vender vi tilbage til snart).
Hos det helt nye hotte og meget smagfulde pop-up showroom og møde- og eventlokaler Blank Venue i København prikkede de bestemt også til mine spirende forårsfornemmelser med en smuk bordpynt.

forårs løgplanter

Jeg elskede fx, at de havde blandet vibeæg, perlehyacinter og de hvide, som jeg ikke ved, hvad hedder ♥

Du skal også lige se nærmere på de geniale lysestager, som bare er gamle flasker med vand og stængler fra forskellige krydderurter. Så enkelt og lækkert kan det gøre for få midler.

lysestager af gamle flasker

En perfekt idé, som er for god til ikke at “stjæle” 😉

 

Nyt tøj, som kan bruges allerede nu!

Dét her sæt har jeg faktisk ventet på siden modemessen i august, hvor jeg hjalp lidt til hos min veninde Lotte Moliin! (du kan læse om det i Fokus & Favoritter fra den gang her).
Nederdelen fra den nye forår/sommer kollektion 2019 hedder Jinder (fås også i to andre flotte farvekombinationer), strikken hedder Fernel.

Nederdelen vil være perfekt fra nu og hele sommeren, både med den grove strik og siden med en top eller en t-shirt.
Jeg kan næsten ikke vente med at få det på sammen med et par korte støvler – og gå ud med al min forårsoptimisme (jeg håber ikke, vi får sne!).


Du kan holde øje med Moliin i butikker over hele landet, og i bl.a. Magasin, hvor det hele er på vej ud i disse dage.
Nederdelen (799 kr.) kan du allerede få hos Pistache her – strikken (1.299 kr.) har jeg fundet hos Stokværk.
Jeg skal nok komme tilbage til mit eget look med sættet her på bloggen og/eller på Instagram.

Ugens favorit – Emma S. super balm

Nu har jeg lige skrevet om SolarOil, som jeg synes er så god, og som er blevet en del af min daglige rutine til neglene.
Men eftersom tørhed nok generelt er et problem for mange af os på denne årstid, så vil jeg generelt anbefale masser af fugt og beskyttelse af hudbarrieren.
Den svenske tidligere supermodel Emma S. har en lille nyhed i form af en multifunktionel rescue salve med naturlige olier til 89 kr., som er genial at have med sig i tasken eller stående ved håndvasken. Den er både en ultra blød og lækker læbebalsam, men kan også bruges til neglebåndene i løbet af dagen eller generelt til tørhedspletter. Jeg tænker også, den vil være god, hvis huden er medtaget omkring næsen pga. forkølelse.
Den beroliger tør og sensitiv hud – som Emma skriver på tuben “ligesom yoga, venner og søvn”.

Emma S. fås eksklusivt i Magasin – læs mere om mærket i indlægget her.

 

Jeg gør opmærksom på, at produktet er give til mig i gave til test!

 

Det var alt fra mig på denne søndag – jeg håber, du kan bruge inspirationen og også så småt begynder at mærke foråret spire.
Ha en skøn ny uge  ♥

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.