,

Fredagsfavorit – Nimue hyaluronolie er den første nogensinde

Ugens fredagsfavorit er Nimue Hyaluronic Oil – markedets første olieopløselige hyaluronsyre. Denne lille hyaluronolie, er jeg fuldstændig forelsket i – den intense fugt, drøjheden og den unikke dybe indtrængning, der øger fugtniveauet i huden og mindsker dybden af rynker.

Produkter er modtaget i gave til test!

 

Hyaluronolie fra Nimue, som er den første af sin art. Den giver ekstra fugt til tør hud.

TIP! Hyaluronsyre skal normalt ikke påføres ovenpå olie, fordi det ikke kan trænge igennem. Nu er det ikke desto mindre muligt, for første gang nogensinde, at få en olie, der indeholder hyaluronsyre.

 

Nimue researcher i aktive ingredienser, og er som de første kommet med en hyaluronsyre i en micromolekylær fedtopløselig form. Formlen betyder, at hyaluronen transporteres længere ned i huden, og at der samtidig sker mindre fordampning af fugten gennem hudens overflade (transepidermalt fugttab).
Olie giver derfor med det samme en intens og mærkbar fugt til huden og er virkelig unik.

Den indeholder 15 ml. (315 kr.), men nogle få dråber er nok. Den anbefales at bruges ovenpå dag- og/eller natcreme.

Hyaluronsyre er hudens naturlige fugtkilde, som kan holde på op til 1000 gange sin egen vægt i vand. Produktionen aftager med alderen, men ingrediensen er i hudplejen populær, stabil og veldokumenteret til opfyldning og hydrering af huden.

En stormolekylær hyaluron styrker hudbarrieren og fugter på overfladen. En småmolekylær hyaluron trækker ned mellem hudcellerne og fugter og fylder ud.

Nimue Hyaluronic Oil med micromolekylær hyalyron og lavendelolie

Jeg er vild med olien, og jeg elsker den lille duft af lavendel, som den har fra indhold af lavendelolie. Når jeg bruger den om aftenen er den nærmest som en lille beroligende terapi at dufte til den, før jeg smører den i ansigtet. Derudover blødgør og fugter den min hud helt fantastiske uden at være for fedtet.
Det er nogle få dråber, der bruges, men er du allergisk overfor lavendel, er denne olie ikke noget for dig!

Nimue Hyaluronic Ultrafiller med superhyaluron

Som et alternativ eller som et supplement til olien kan jeg anbefale den nye intensive cremede serum, Hyalyronic Ultrafiller, som også er en nyhed fra Nimue. Den har også en sammensætning af multi-molekylære hyaluronsyrer, der tilsammen giver en unik fugtmætning og udfyldning af huden både i de yderste og de dybere hudlag.

 

Serummet indeholder et modificeret hyaluronmolekyle (sodium acetylated hyaluron), der går under navnet superhyaluron, fordi det giver en længerevarende hydrering af overfladen og forbedrer elasticiteten. Derudover er det mindre klæbrigt end mere normale typer af hyaluron.
Nimue Hyaluronic Ultrafiller bruges morgen og aften under cremen.

 

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  God formiddag Jeanette 🙂
  Lyder som en god serum og den er lige skrevet på ønskelisten.
  Hvordan går det med dit studie?
  Hilsner og en smuk efterårsdag 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.