,

Få glatte og lyse øjenomgivelser med oktobers læserpræmie!

 

Vind øjenpleje fra A-Z på Qland. Bloggen for voksne kvinder

I oktober måneds læserpræmie har jeg sammensat en fantastisk pakke med fire udvalgte skønhedsprodukter, der plejer, fugter, lysner og udglatter øjenomgivelserne. En Optim-Eyes øjencreme og en opfriskende Optim-Eyes stick fra Filorga, intensive Hydra-Gel patches med hyaluron fra Peter Thomas Roth – samt en highligting concealer fra Sensai til at sætte kronen på værket. Det hele til en samlet værdi af 1.455 kr. 

For rigtigt mange kræver den tynde og sarte hud omkring øjnene ekstra pleje og opmærksomhed. Det kan være på grund af tørhed, linjer, mørke rande eller hævelser.  Linjer og rynker mener jeg bestemt, at vi skal have lov at have, men de kan reduceres eller forsinkes, ligesom en velhydreret og mere strålende og frisk hud altid er smuk, uanset alder.
Til en heldig læser her i oktober har jeg sammensat en pakke, med øjenpleje fra A-Z, når det gælder tørhed, linjer, træthed, mørke rander og hævelser.

VINDEREN ER TRUKKET!!! TUSIND TAK TIL ALLE JER, DER VAR MED – TAK OGSÅ FOR DE SØDE KOMMENTARER. OG ET STORT TILLYKKE TIL DORTE DYHRE, DER VAR DEN HELDIGE DENNE GANG.

Optim-Eyes er Filorgas nr. 1 bestseller

Det første basale produkt, vinderen får, er en rigtig god øjencreme, som bruges hele vejen omkring øjnene. Optim-Eyes (345 kr.) er Filorgas bestseller, som virker på linjer, træthedstegn, mørke rande og hævelser. (du kan læse mere om Filorgas øjencremer i indlægget her).
Optim-Eyes cremen har en meget let og behagelig konsistens, der øjeblikkeligt trænger ind og frisker op selv på en træt dag.

Filorga Optim-eyes creme er en nr. 1 bestseller og har fået følge af en kølende stick.

Vinderen får også den nye kølende stick Optim-Eyes Refresh (325 kr.). Den bruges ovenpå øjencremen, og i løbet af dagen, når du har brug for et quick-fix. Refresh sticken giver øjeblikkeligt følelsen af friskere øjne.
Sticken indeholder samme nye peptid-formulering, som Optim-Eyes cremen, og har derudover også et usynligt mineralsk mikropudder, der reflekterer lyset og giver en friskere udstråling.

Øjenpatches fra Peter Thomas Roth giver dig øjeblikkeligt lysere og glattere øjenomgivelser

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Eye Patches er en instant hjælp til tørhedslinjer, mørke rande og poser under øjnene

I pakken er der også en instant hjælp til tørhedslinjer, mørke rande og poser under øjnene i form af Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Eye Patches (455 kr.). 60 stk., dvs. 30 behandlinger, med gel patches spækket med bl.a. fugtgivende hyaluron, ceramider og ceramider, lysnende lakridsrodsekstrakt og opfriskende koffein.

Hele PTR Water Drench serien er generelt en fantastisk let og ekstremt fugtgivende – den er proppet med et seriøst højt indhold af hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en populære ingrediens, der er kendt for evnen til at binde vand op til 1000 gange sin egen vægt. Det findes naturligt i kroppen, men reduceres med alderen.

Øjenpatches fra Peter Thomas Roth giver dig øjeblikkeligt lysere og glattere øjenomgivelser

De smarte øjenpatches fra Peter Thomas Roth giver øjeblikkeligt lysere, friskere og mere opstrammet hud under øjnene.


Sensai Highlighting Concealer kan mere end at dække naturligt

Sidst, men ikke mindst, indeholder pakken til månedens vinder den multi-funktionelle Sensai Highlighting Concealer (330 kr.).
Den fås i fire nuancer og vinderen får nr. 01, som vil give en passende lysning til de fleste.

Sensai highlighting concealer giver en flot og naturlig opfriskning og dækning af øjenomgivelserne
Concealeren har en blød konsistens, der hverken lægger sig i linjerne eller virker pudret, så dækker den meget smukt og naturligt, og gør den meget let at arbejde med. Du skruer bare i bunden og en passende mængde kommer op i den bløde børste.

Udover at lyse og friske op indeholder concealeren en række af Sensais kendte virksomme ingredienser, der fugter, plejer og arbejder på at give en mere ensartet hudtone.
Brug den til at give en diskret og naturlig lysning under øjnene. Og læg lidt i den inderste øjenkrog for at give et endnu mere friskt look. Du vil blive overrasket over, hvor lidt, der skal til for at give en stor forandring og et løftet udseende.


Sådan er du med i konkurrencen om øjenpleje fra A-Z

 Hvis du vil være med i denne måneds lodtrækning og vinde pakken med øjenpleje fra Filorga, hyaluronspækkede patches fra Peter Thomas Roth og den fantastiske plejende concealer fra Sensai til en samlet værdi af 1.455 kr. – så skal du bare skrive en kommentar her under indlægget.

Skriv, hvad der falder dig ind – hvorfor, du gerne vil vinde denne her præmie, hvad du evt. har af udfordringer med dine øjenomgivelser, hvordan du synes alderen har påvirket huden omkring øjnene….eller noget helt fjerde.

Alle kommentarer er velkomne. Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker tilfældigt lod den 1. november ♥

 

Er du tilmeldt QLANDS NYHEDSMAIL? Den kommer, når der er spændende nyt på bloggen, og du kan altid framelde igen. 
Tilmeld dig her, så går du ikke glip af noget!

111 kommentarer
 1. Karina Skovgaard Jørgensen
  Karina Skovgaard Jørgensen siger:

  Du er min nye skønheds-guru! Er SÅ begejstret for at læse din blog, og har i dag købt IDUN minerals og sensei foundation pga af din anmeldelse. Ville elske, at få mulighed for at afprøve Filorga til mine poser under øjnene.. 👍🏻🤞🏻🤗

  Svar
 2. Kristina
  Kristina siger:

  Sikke en skøn præmie.♥️🤞🤞
  Det kunne mine øjne godt bruge i den her tid, hvor man er mere indendørs i tør luft, hvilket min eksem ikke tåler. Knus 👋🏻👋🏻

  Svar
 3. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Efter mine første 50 år med fin hud, må jeg gøre lidt ekstra de sidste 50 😉 Så det kunne være skønt at vinde lidt hjælp til det!

  Svar
 4. Maja Nilsson
  Maja Nilsson siger:

  Wow hvor lyder det som noget mine øjenomgivelser kunne have glæde af! Især i disse tider hvor øjnene er i fokus (og resten gemt væk bag en maske)

  Svar
 5. Marianne Klindt
  Marianne Klindt siger:

  vil være Så dejligt at få FRISKE øjenomgivelser, de er SÅ trætte at se på…….
  spændende ……….

  Svar
 6. Susanne
  Susanne siger:

  Hvor kunne det være skønt at vinde denne lækre pakke. Den kunne hjælpe på poser og mørke øjenomgivelser og få “julelysene” frem i mine øjne. Vil forfærdelig gerne vinde præmien. 😍🤞💖

  Svar
 7. Trine
  Trine siger:

  Når jeg som 40årig kvinde, og mor til 3 teenagere, har de linjer og begyndende rynker, jeg nu engang har gjort mig fortjent til – så bærer jeg dem med stolthed!
  MEN…
  Når jeg som 40årig kvinde, og mor til 3, har lidt for tunge øjenlåg efter mange års brillebrug, genstridige rander under øjnene efter søvnløse nætter som – på magisk vis – får en renaissance når ungerne rammer ‘the terrible teen age’… Så må man som Q godt ønske at videreudvikle sig, og gøre noget godt for sig selv. Osse på daglig basis!
  Jeg håber at jeg vinder – og lækre produkter til selvforkælelse vil lune godt i de kolde, mørke måneder, hvor det hele blir lidt mere trist og tungt💜

  Svar
 8. Anne B
  Anne B siger:

  Jeg ville rigtig gerne prøve disse produkter! Jeg har kragetæer omkring øjnene, og på det seneste har jeg døjet med hævet hud under øjnene.

  Svar
 9. Louise
  Louise siger:

  Jeg har egentlig givet fortabt angående rynkerne i mit ansigt, men når jeg så læser dette opslag (og ser billeder af smilende, rynkede mig fra ferien), får jeg alligevel lyst til at tage “kampen” en smule op 🙂

  Svar
 10. Janni Kristensen
  Janni Kristensen siger:

  Med både endnu en hofteoperation og et mistet job, synes jeg at noget da må gå min vej i denne tid. Kunne være SÅ dejligt at vinde denne fede præmie. 🌺🌺

  Svar
 11. Camilla Hansen
  Camilla Hansen siger:

  Da jeg lider af psoriasis i øjenomgivelserne, betyder det at mine øjneområder har brug for rigtig meget fugt. Så denne præmier vil bare være så lækkert og vinde – ny energi til mine øjneområder ☘️

  Svar
 12. Pernille
  Pernille siger:

  Åh ja tak – lige hvad mine (lidt for) trætte øjenomgivelser trænger til!!! Tak for en dejlig velskrevet og velafbalanceret blog (altså god balance mellem personlige indlæg og reklame, som ovenikøbet er brugbart ihvertfald for mig) 🙂

  Svar
 13. Katya
  Katya siger:

  Jeg stødte på din blog ved et tilfælde da jeg google Filorga og det er jeg glad for 😍👍🏻 Jeg er 53 år og har cyklet rundt i div cremserier i et forsøg på at bremse alderstegnene lidt 🥴 Sygdom har gjort min hud trist og slap og jeg kan endnu ikke helt acceptere det, der møder mig i spejlet 😅 Jeg har stadig ikke fundet en serie, jeg synes, der leverer hvad den lover 🤔 men men der er altid håb 😂 så din blog har inspireret mig til at købe lidt Filorga (de sorte) dog var jeg ret forvirret mht øjencreme, så det købte jeg ikke. Det ville derfor være skønt at kunne supplere hudplejen med denne 😍
  Tak for god inspiration 👍🏻☺️

  Svar
 14. Kirsten B
  Kirsten B siger:

  Mine øjenomgivelser bærer præg af levet liv, men det er jo altid dejligt at blive frisket op og lære nyt. Tak for en på alle måder inspirerende blog.

  Svar
 15. Lisbeth Mortensen
  Lisbeth Mortensen siger:

  De produkter vil jeg gerne bruge til mine øjneomgivelser tidligere på året brugte jeg en mascara jeg ikke kunne tåle fik eksem under øjet så gode produkter til at rette op på øjneomgivelser er velkommen

  Svar
 16. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Tak fordi du altid forkæler med de skønneste gaver.❤️

  Jeg håber at du får et dejligt efterår ❤️🍁🎃

  Svar
 17. Christina
  Christina siger:

  Jeg har aldrig mødt din blok før. Jeg manglede information om nogle produkter jeg overvejede at købe. Nu har jeg skrevet mig på mailingliste, for det du skriver er dejligt vejledende og brugbart, tusind tak for det. Mine øjen omgivelser kunne godt trænge til lidt ekstra forkælelse.
  MVH Christina

  Svar
 18. Jonna
  Jonna siger:

  Ung er jeg ikke mere og det ses på huden. Så vil være dejligt hvis de creme kan hjælpe, lidt forfængelig er vi jo altid. Syntes ikke det gør noget at der er rynker fordi de er kommet af alt det jeg har grinet og grædt. Sådan er det jo.

  Svar
 19. Helene
  Helene siger:

  Jeg elsker at prøve nye produkter, men pengepungen har desværre ikke kunne række til Filorgas lækre produkter endnu – jeg krydser fingre!
  Håber du nyder efteråret 🍂🍁🍂

  Svar
 20. Birthe
  Birthe siger:

  Det er spændende at følge din blog😃 skønt følge en jævnaldrende 🥰 du har allerede inspireret mig til lækre produkter, og disse helt sikkert være opkvikkende for øjenområdet 🤞🍀💫🤩

  Svar
 21. Christina ulrikka Solveig
  Christina ulrikka Solveig siger:

  Sikken en skøn efterårs præmie til huden omkring øjenene, min hud under øjnene er blevet mere sart og tør jo ældre jeg er blevet, så det ville være dejligt at prøve

  Svar
 22. Susanne Karup
  Susanne Karup siger:

  Det ville være så lækkert at vinde. Mine øjenomgivelser trænger til lidt kærlig pleje. 🤞🍀

  Svar
 23. Karina M
  Karina M siger:

  Jeg er filorgafan, men den stick var ny.

  Og så trænger de poser (under øjnene) til kærlig pleje. 👁️

  Svar
 24. Hanne Melsen
  Hanne Melsen siger:

  Det vil jeg virkelig gerne prøve.
  Efter øjenoperationer pga. fibrose mm.,samt almindelige alderstegn,trænger mine øjenomgivelser til ekstra god pleje🍀

  Svar
 25. Kristina J
  Kristina J siger:

  ❤️❤️😍Sikke en vidunderlig gave, jeg har prøvet flere af Filorgas produkter og er ret imponeret, så det ville være en skøn gave her til efteråret. ❤️❤️
  Kh Kristina

  Svar
 26. Fini
  Fini siger:

  🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁
  Det var da en vidunderlig præmie💕… har jo nået den alder hvor man er nødt til at gøre lidt ekstra for at se frisk ud🤩…. så disse produkter ville være en kærkommen gave🙏🏻🦋🙏🏻. D. 1. Nov er min fødselsdag🇩🇰, så tænk hvis jeg var heldig netop denne dag. 🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

  Svar
 27. Stine R
  Stine R siger:

  Det lyder som en virkelig lækker og effektiv pakke, som i den grad vil kunne afhjælpe mine trængende øjenområder.

  Svar
 28. Anette Ø
  Anette Ø siger:

  Det ville være helt fantastisk at vinde denne dejlige præmie ! Tak for en dejlig blog, med relevante tips og tricks til den modne kvinde !

  Svar
 29. Anni
  Anni siger:

  Hej Jeanette

  Hvis man bliver lige så smuk som dig, er disse produkter værd at prøve.
  Jeg har smilet (alt for meget) til og i solen i mit liv. Mine før så charmerende smilerynker er nu blevet til knap så flatterende kragetæer. Når jeg lægger makeup ved øjnene, lægger det sig bare i rynkerne og fremhæver dem. Derfor ville det være spændende at prøve at fugte godt igennem inden makeup.

  Bedste hilsener fra en 68’er

  Svar
 30. Lisbet
  Lisbet siger:

  Den præmie vil jeg gerne vinde 🙏🏼 Jeg fan af din blog, og er blandt andet blevet opmærksom på Filorga takket være dig. Dit nye tiltag med fredagsfavorit er også en god ide 🌸

  Svar
 31. Gitte K
  Gitte K siger:

  Jeg er egentlig morgenfrisk, og jeg vågner fuld af humør og gåpåmod. Men når jeg så ser mig i spejlet, så ser mine øjenomgivelser trætte ud. Mine øjne er glade, men omgivelserne yder dem ikke retfærdighed, og det er tit, at jeg hører ‘hvor ser du træt ud’ – og jeg må svare ‘nej, ikke træt, men 48 – jeg er friskere på indersiden end ydersiden’ og så griner jeg. Tror du, at jeg kan gøre noget udover noget med kniv og indsprøjtninger?
  Knus fra Gitte K
  mammalade.me

  Svar
 32. Gitte Søndergaard
  Gitte Søndergaard siger:

  Min yngste datter(20år) og jeg selv, har meget mørke rander under øjnene. Vi prøver alt der lover bedring og lysning – så denne præmie vil hjælpe os i vores søgen på pæne øjenomgivelser🤞🏻🤞🏻🤞🏻

  Svar
 33. Birgitte Linstow
  Birgitte Linstow siger:

  Er midt 60’erne og er netop begyndt at følge dig her på bloggen. Meget inspirerende og lærerig. Tak for den👍
  I min alder har jeg fået trætte og tørre øjenomgivelser, som trænger gevaldigt til fugt, fugt, næring og endnu mere fugt. Derfor. 😊

  Svar
 34. Elisabeth
  Elisabeth siger:

  Lækre sager, dem vil jeg rigtig gerne prøve. Synes, ligesom de andre damer, at huden omkring øjnene med alderen har brug for mere opmærksomhed

  Svar
 35. Charlotte Saustrup
  Charlotte Saustrup siger:

  Jeg ser konstant træt ud, da mine øjenomgivelser er mørke og ofte hævede. Jeg håber og krydser fingre for, at disse produkter kan hjælpe mig. 🤞🏻🙏🏻

  Svar
 36. Tina
  Tina siger:

  4 meget flotte øjenforkælelser 🙂
  Jeg har mange projekter udenfor på gården i år, som desværre har tørret min hud godt ud, også rundt øjnene, så denne lækre præmie friske hilsner herfra!

  Svar
 37. Tatiana
  Tatiana siger:

  Det vil være spændende at prøve de dejlige produkter. Beskrivelsen af dem lyder helt fantastisk. 🌷👁

  Svar
 38. Maja Hermansen
  Maja Hermansen siger:

  Ville elske at kunne forkæle verdens bedste søster med disse lækre produkter, da hun snart har fødselsdag. ❤️🙏🏼🍀

  Svar
 39. Knudsen
  Knudsen siger:

  Mine 50 år er begyndt at sætte sine spor i ansigt, især omkring øjnene.
  Jeg vil meget gerne deltage om lækkerierne ❤️

  Svar
 40. Anette Bak
  Anette Bak siger:

  Kære Jeanette
  Sikke da en fantastisk månedspræmie👍🏼😊
  Alle 4 produkter lyder så spændende – isæt øjencremen og de pads!!!!
  Jeg trænger i den grad til fornyelse og med denne præmie ville jeg være så godt på vej👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
  Håber at blive den heldige vinder🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
  Knus😘❤️

  Svar
 41. Kirsten
  Kirsten siger:

  Ville være en skøn og luksuriøs gave , er udfordret på øjenomgivelserne efter meget lidt nattesøvn , nat arbejde og masse spekulationer i privatlivet , så desværre sladrer huden lidt , og ville elske at forkæles med skønne produkter 👍🏻💛💛💛🌸🌸🌸

  Svar
 42. Laila Jeppesen
  Laila Jeppesen siger:

  Det ville være så skønt, så kan man aktivt gøre noget for at mindske den trætte hud, som nærmest fra den ene dag til den anden er dukket op under mine øjne 😯

  Svar
 43. Susanne christensen
  Susanne christensen siger:

  Så fint og lækkert , er vist ikke god til øjenceme , men hvis jeg vinder ,kommer jeg da i gang

  Svar
 44. Rikke Pichard
  Rikke Pichard siger:

  Ville være fantastisk at prøve🤩 Jeg har atopisk hud, så jeg har svært ved at finde cremer som fungere til min hud. Og specielt omkring øjnene har jeg tendens til at få et slemt udslæt. Så det ville være skønt at prøve sådan en luksus pakke.

  Svar
 45. Heidi L
  Heidi L siger:

  Det er jo ren forkælelse af øjenomgivelserne 😍 En fantastisk præmie som meget gerne må lande hos mig 🤞🙏🍀

  Svar
 46. Karina Jensen
  Karina Jensen siger:

  Hvor lyder det som en lækker præmie, jeg kender desværre ikke produkterne, men de lyder da til at være virkelig skønne og gavnlige, hvilket jeg bestemt godt kan bruge, mine øjenomgivelser er så tørstige, jeg ville glæde mig til ren forkælelse til mine øjenomgivelser, hvis jeg skulle være den heldige🍀

  Svar
 47. Michelle Madsen
  Michelle Madsen siger:

  Omgivelserne omkring mine øjne har det altid svært når temperaturen vender og vi skurrer op for radiatoren, så det vil være fantastisk at kunne teste disse produkter 🍁🤎

  Svar
 48. Lise Sørensen
  Lise Sørensen siger:

  Mine øjenomgivelser trænger så meget til ekstra pleje. Især nu, h ir vi går en koldere tid imøde

  Svar
 49. Charlotte Jakobsen
  Charlotte Jakobsen siger:

  Wow, super lækker præmie 😍 fik for længe siden den en lille prøve på Filorgas øjencreme og den er intet mindre end fantastisk. Har ønsket mig til både jul og fødselsdag, men det må være gået giverens næse forbi, for den står stadig ikke i mit skab på badeværelset 🤔 Det kan den måske komme til nu med denne konkurrence. Krydser fingre og håber på at blive den heldige vinder 🤞🤞

  Svar
 50. Susanne
  Susanne siger:

  Skøn præmie❤️Vil være dejligt at prøve til mine øjne, som trænger til noget kærlig pleje🙏 alderen sætter jo sine spor❤️

  Svar
 51. Sussie
  Sussie siger:

  Jeg har aldrig prøvet så avanceret pleje af øjenomgivelserne, så det vil være rigtig spændende at prøve alle de lækre produkter 🎉💖

  Svar
 52. Mie
  Mie siger:

  Uh, lækkert kit!
  Og tja… bum… spejlbilledet siger, det ikke er et sekund for tidligt at sætte ind på øjenomgivelserne🥴

  Svar
 53. Helle D.
  Helle D. siger:

  Tror da virkelig at disse skønne produkter vil gøre mine 57 år gamle øjne godt 😊. Jeg krydser mine 🤞🏻 og kaster et lod i puljen 🤗

  Svar
 54. Natasja
  Natasja siger:

  ✨ Yeah! Labre lækkerier til mine øjenomgivelser, der er mørkere, end jeg kunne tænke mig og tungere, end jeg synes, mine 44 somre berettiger. Har længe ledt efter nye produkter og bl.a. villet prøve Filorga – please, lad det vær dette efterår 🍁🍂🤞🏼

  Svar
 55. Anette
  Anette siger:

  Det lyder som en fantastisk serie ! Jeg døjer med mørke rande under øjnene, og har efterhånden prøvet mange produkter. Så det kunne være skønt at teste den her 🌺

  Svar
 56. Susanne Aagaard
  Susanne Aagaard siger:

  Kunne være dejligt med noget opstramning og fugt til de sarte områder omkring øjnene 👍👍👍👏👏👏👏👏🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀♥️

  Svar
 57. Kirstine
  Kirstine siger:

  Det vil være skønt at vinde de lækre, plejende produkter. Jeg får ofte tør ud under øjnene, når det bliver koldere i vejret, så jeg er opmærksom på at bruge en god øjencreme.

  Svar
 58. Rie Viola
  Rie Viola siger:

  Jeg har så forfærdelig tørre øjenomgivelser, og har snart prøvet alt, så vil super gerne prøve disse lækre sager <3

  Svar
 59. Bibi
  Bibi siger:

  Syntes min alder ses på mine øjne (er 47 år) Plejer mit ansigt, øjne & hals med alverdens dyre og mindre dyre mærker, men intet har virket effektivt på mine rynker under øjnene? Er ude i noget CO2 laser- men det er “last resort”
  Har ikke prøvet de produkter du nævner- så at vinde ville være dejligt. Ha en helt fantastisk dag- og tak for en god, moden & respektfuld blok & insta💜

  Svar
 60. Lisbeth Jensen
  Lisbeth Jensen siger:

  Wauu lækker præmie denne mdr 🤩 Total luksus til huden, så det ville være et stort JA tak herfra 😍

  Svar
  • Lene Viegh
   Lene Viegh siger:

   Med alderen er det sværere at holde huden omkring øjnene glat, så gode produkter som i månedens præmie er guld værd 💕

   Svar
 61. Jeanette K
  Jeanette K siger:

  OMG en drømmepræmie 😊😁😊
  Jeg er nærmest født med sorte, som i blå violet sorte, rander under øjnene. Hvorfor er det så lige at der også er stødt hævelser til… Det var da ikke planen. Jeg har til gode at prøve Filorga og Sensai. Har prøvet andet fra Peter Thomas Roth og det var super – håber, krydser fingre for mit held.

  Svar
 62. Pernille
  Pernille siger:

  ✨Det var dog en skøn skøn gave✨ Med tendens til mørke rander under øjnene og lidt trætte øjenlåg kunne det da være magisk at vinde💛🧡💛🧡💛🧡💛🧡💛🧡💛🧡💛🧡💛

  Svar
 63. Helle
  Helle siger:

  Det lyder næsten for godt til at være sandt, hvad de produkter kan udrette.
  Jeg vil elske at se mirakler på mine tørre, hævede øjenomgivelser – måske kan jeg se frisk ud den sidste tid i 30’erne😀

  Svar
 64. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Jeg er lidt udfordret med mørke rande omkring især det venstre øje, så det vil være et
  Drømmeønske, at prøve de skønne produkter.
  🍃🌸🍃

  Svar
 65. Trine Svendstrup
  Trine Svendstrup siger:

  Det ville være så fedt at vinde denne præmie. Specielt når man er 47 går på uddannelse med piger midt i 20’erne. 😜🍀🍀

  Svar
 66. Dorte Dyhre
  Dorte Dyhre siger:

  Hvilken skøn præmie. Tak for din skønne blog. Den er værd at følge. Dine anbefalinger holder stik og mange fejlkøb undgås. Stort tak herfra.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Dorte,
   Hvor er det dejligt at høre! Og så kan jeg endda fortælle dig, at du var den heldige, der kom ud i denne her fantastiske konkurrence.
   Jeg skriver til dig!
   KH Jeanette

   Svar
 67. Tina Sandager
  Tina Sandager siger:

  OMG😳😁😍😍 elsker Filorga – det dufter skønt og virker bare og så oveni en gang eye patches som jeg SÅ gerne vil eje, for øjenomgivelserne trænger altid til fugt, fugt og atter fugt🤩

  Svar
 68. Lotte Wighelm
  Lotte Wighelm siger:

  Lige hvad en voksen på 62 kunne bruge – er også påvirket af bivirkninger fra medicin, som giver hævede øjne.

  Svar
 69. Tina Lu Madsen
  Tina Lu Madsen siger:

  Hold nu op en lækker giveaway 😍
  Ville virkelig elske at få lidt hjælp til øjenområdet, som altid har været lidt af en myte for mig. Har altid haft enormt mørke rander, så længe som jeg kan huske tilbage, også er jeg med alderen fået utrolig tør hud. Specielt omkring øjenområdet, så kunne rigtig godt tænke mig at prøve disse lækre produkter 🙌🍀❤️

  Svar
 70. Karina Bregendahl
  Karina Bregendahl siger:

  Sikke da en skøn præmie 🤩
  Mine trætte øjne vil elske at vinde sådan nogle lækkerier 🤞🏻❤️

  Svar
 71. Silvia Lonardi
  Silvia Lonardi siger:

  Sikke nogle lækre produkter til øjnene, jeg vil nyde 100% at prøve dem alle sammen:-) Kærlig Hilsen

  Svar
 72. Marianne
  Marianne siger:

  Sikke dog en skøn præmie! Når man som jeg har passeret de 50, trænger huden omkring øjnene til ekstra kærlighed 🙂

  Svar
 73. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Lige hvad jeg kunne bruge i dag, hvor jeg egentlig føler jeg har sovet godt, men havde svært ved at falde i søvn. Tænkte ikke så meget over det, da min mand spurgte, hvordan jeg havde sovet i nat. Men da jeg mødte mit spejlbillede, fik jeg lidt et chok. Mørke rande, hævede øjenomgivelser… Jeg ser bare monstertræt ud.
  Jeg ved ikke om det er begyndende overgangsalder der ringer på, men tendensen står desværre på meget dårlig søvn for mig.

  Svar
 74. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Lige hvad jeg har brug for 🤗 Corona-tiden har budt på masser af udfordringer bl.a. mange ekstra vagter på arbejdet og børn, der skulle hjemmeskoles. Det sætter sine spor… Og så er jeg jo ikke helt ny mere 🙈

  Svar
 75. Gitte
  Gitte siger:

  Eauuu der ville jo være lige det jeg mangler u jeg prøvede alt det andet fra det mærke på fantastisk opfordring fra dig❤️🙏🏼🌸men har jo lige vundet så det gælder nok ikke.
  Knus fra Gitte

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.