Fredagsfavorit – Ny Avéne PhysioLift dagcreme med SPF 30

Ugens udvalgte fredagsfavorit er den opstrammende PhysioLift-serie fra det franske apotekermærke Avène, som netop er blevet udvidet med en Avene PhysioLift Protect antiage dagcreme med SPF 30

Ugens udvalgte fredagsfavorit er den opstrammende PhysioLift-serie fra det franske apotekermærke Avène, som netop er blevet udvidet med en Avene PhysioLift Protect antiage dagcreme med SPF 30. En rigtig god dagcreme og god for bl.a. alle, der bruger produkter med syre og vitaminer i hudplejen og som derfor bør tænke på solfaktor hele året rundt. 

Produkter er modtaget i gave til test.

Hovedingrediensen i PhysioLift er naturligvis deres berømte termalske kildevand, og derudover er serien udviklet til hud med tydelige rynker, dybe furer og mistet fasthed og glød.
Det er en let serie, der ikke fedter, og jeg synes, at den især er god på fastheden og finheden i huden. Den bløde og behagelige fornemmelse fra kildevandet fornægter sig heller ikke. Som alt fra Avéne, er serien velegnet til sensitiv hud.

 

Serien har en række dybdevirkende ingredienser – foruden kildevandet, som er hovedingrediensen – som fx:
• Ascofilline™ , der er Avènes eget unikke patenterede molekyle, udvundet fra brune alger, der hjælper med at opbygge hudens kollagen.
• Småmolekyleret hyaluronsyre, der stimulerer den naturlige hyaluronsyreproduktion. Mindsker furer og giver huden mere fylde.

Nyeste skud på Avenes PhysioLift serie er en rigtig god dagcreme med solfaktor!

Avène PhysioLift virker både i dybden og opfylder rynkerne midlertidigt!

Derudover indeholder PhysioLift serien en silikone! Personligt har jeg intet imod silikone (læs evt. indlægget Alt er kemi – om myter i hudplejen), og denne serie indeholder en af mest almindelige typer, der gør huden silkeblød og faktisk skaber en beskyttende barriere (uden at du mærker det på huden). Hvad, det også kan er, at det udfylder linjer og rynker – selvfølgelig midlertidigt, men det skader jo ikke! Endelig har ingrediensen en anerkendt virkning på at blødgøre ar og forøge deres elasticitet.

Avénes termalske kildevand har dokumenteret effekt på huden!

Omdrejningspunktet for alle Avènes mange virksomme produkter er deres termalske kildevand, som efter ca. 50 års rejse op gennem undergrunden kommer op til overfladen som fuldstændigt ret og bakteriefrit vand – med et højt indhold af sporstoffer og en mikroflora med en dokumenteret blødgørende og irritationsdæmpende effekt på huden.
Derfor finder du mange virkeligt gode specialprodukter på hylden på apotektet fra Avéne, der er kløedæmpende, beroligende og irritationsdæmpende ved fx atopisk eksem og til alle former for sår, skrammer, insektbid og efter peelinger og mindre operationer.

Det termalske vand overføres direkte via et sterilt anlæg –  og kommer for første gang i 50 år i kontakt med luften, når du tager en Avène Termalkildevandsspray i brug!

 

Du kan derfor med fordel bruge deres kildevandsspray som det første i efter din renserutine – og derudover til alle former for rødme, irritationer, efter barbering, hårfjerning, til babynumser og ved solskoldninger. Den er også kølende – efter sport, i varmen – eller ved hedeture – eller når du bare har brug for en opfriskning!

 

Du finder Avènes kildevandssprays fra taskestørrelse til fx denne store sag, der markerer deres 30 års jubilæum i år.

Du finder Avènes kildevandssprays fra taskestørrelse til fx denne store sag, der markerer deres 30 års jubilæum i år.


Avène PhysioLift serien

Den nye Avene PhysioLift Protect SPF 30 antiage creme er blot nyeste skud på stammen i denne Avène anti-age serie. Derudover finder du en serum, dag- og natcremer samt en øjencreme. Priser fra 215 kr. for dagcremer til hhv tør eller kombineret hud til 245 kr. for serummen. Den nye ansigtspleje med solbeskyttelse koster 230 kr.
Du finder det hele på Apoteket eller online fx hos Webapoteket.

Avene Physiolift serien til moden hud, der mangler fasthed og elasticitet.

 

Jeg anbefaler som altid, at du kan plukke løs på alle hylder og sammensætte din hudpleje efter dine egne præferencer, hudtype, behov, interesser, pengepung og prioritering. Det vigtigste er, at du gør noget – renser, eksfolierer, plejer, fugter!

Ugens beautyfavorit er en super god og let dagcreme til en fornuftig pris. Lækker i konsistensen, plejende og udglattende uden at fedte – og fint med solfaktor de dage, hvor jeg har brugt meget syre, vitaminer eller skal være meget udenfor.
Du kan også med sagtens plukke løs fra hele serien, hvor du bl.a. også finder en virkelig fin og udglattende serum og natcreme!

 

Du kan se alle fredagsfavoritterne her.

 

1 svar
  1. Lene
    Lene siger:

    Avene serien fra apoteket, er bare helt fantastisk. Tror også jeg skal prøve den sidste nye i serien, har ikke hverken set eller hørt om den før nu 🌹

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.