Fredagsfavorit – selvbruner drops fra Ecooking

Eccoking selvbruner drops er denne uges udvalgte favorit på Qland.

Eccoking selvbruner drops er denne uges udvalgte favorit, som kan noget særligt. Jeg har skrevet om produktet før, men det fortjener en plads blandt mine fredagsfavoritter, også fordi du sagtens kan bruge dem året rundt, både sommer og vinter. Jeg bruger dem selv lige nu, og det giver mig en diskret frisk og sund kulør, der virker naturlig også her i januar måned – og er uden kemisk farve.

Reklame – produkt modtaget i gave til test! 

Ecooking selvbruner dråberne er lette at bruge og dosere – jeg bruger 4-5 pump i min dag eller natcreme og vupti, så har jeg en sund kulør, der ser helt naturlig ud. Selv her om vinteren.
Det kan simpelthen ikke gå galt, den laver ikke skjolder eller striber eller farver for meget. Og så lugter den heller ikke!

 

I Ecookings selvbruner er den aktive ingrediens Dihydroxyacetone (DHA), der udvindes af sukkerroer eller sukkerrør!

Mine fredagsfavoritter er udvalgt, fordi de er smarte, virkningsfulde, kan noget udover det sædvanlige – og har vundet mit hjerte og fundet vej til min badeværelseshylde.
Dråberne her kan du trygt kaste dig ud i at bruge ind imellem, når du har brug for lidt ekstra kulør – om det er sommer eller vinter.

Udover den naturlige farve, indeholder Ecooking Selvbrunerdrops plejende fugtgivere som hyaluronsyre, glyceriner udvundet af kokos, Aloe Vera og Agurkeekstrakt, der både virker anti-inflammatorisk og giver fugt.

Den lille flaske holder længe og koster 229 kr. hos Ecooking.dk .

 

Du kan se eller gense alle fredagsfavoritterne her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.