Glædessprederen Viola fylder 4 år i dag!

Vores elskede lille Viola fylder fire år i dag. Og ja, hun er en hund og jeg er blevet en mere og mere tosset hundemor ♥ Viola bliver nok stort set forkælet hver eneste dag, som om, det var hendes fødselsdagsfest. Men i dag er alligevel noget særligt, og som hvert år, så får du en lille hunde-update her på bloggen.

Det var bestemt ikke min mands hedeste drøm at få hund for fire år siden. Jeg havde aldrig haft hund, og aldrig været specielt meget hundemenneske – men jeg var faldet for en Bichon Havanais og kunne godt se mig selv med sådan en lille blid og kærlig een. I dag har jeg knækket hunde-koden og er vild med alle hunde, jeg møder på min vej. Og allermest Viola, som jeg slet ikke kan forestille mig selv uden. SÅ TIDEN MÅ GODT GÅ LIDT LANGSOMT, TAK!

Jeg har jo år efter år skrevet det hele – da hun fyldte 1 år, da hun fyldte 2 år, og da hun blev 3 år. Alligevel kan jeg fortsætte med at fortælle hvor meget glæde, jeg oplever med den lille hund.

Vej-o-la

Viola er så heldig at have mange venner – både hundevenner, og endnu flere menneskevenner, mest veninder. De sender søde beskeder til hende på fødselsdagen. Tænk en gang, hvor heldig kan en lille hund være! En af mine veninder sagde forleden, at Viola er sådan en hund, man “lærer at kende”. Fordi hun har så meget personlighed og nærvær! Så bliver man jo en stolt hundemor.

Hun er også en del af familien, og ikke mindst for mine forældre, hendes bedster, hvor hun er, når vi skal noget eller er ud og rejse (før Coronaen! 😉 ) Her har hun fået sin helt egen nye seng i fødselsdagsgave, så vi ikke skal flytte hundepuden med – og fordi hun selvfølgelig skal have sig egen plads, når vi kommer på besøg. Igen, kan jeg kun sige, at hun er en forgyldt lille hund.

Og vores lille Asta, som jo er kommet til og nu er fyldt to år, har sendt en fødselsdagshilsen på video til “Vej-o-la”. Det er sjovt at se de to sammen – en glæde for den lille at have et forhold til dyr, og også omvendt. Viola er blevet besat af små børn, barnevogne og klapvogne.

Glæde fra morgen til aften!

Det er et kæmpe privilegium at have hund, og dyr i det hele taget (Vi savner stadig vores kat). Det fylder livet op – de kræver en del, men giver så meget glæde.
Jeg føler mig så heldig at have fået lov til at få Viola – og ikke mindst at have TID til at være sammen med hende. Det er hyggeligt hver eneste dag fra morgen til aften. Det er umuligt ikke at smile til hende og snakke med hende. At være sød ved hende.

Hun er en livsnyder, der er i nuet – og jeg forstår godt, at hunde nedsætter blodtryk, stressniveau og endda kolesterol-niveauet hos deres ejere. Det betyder selvfølgelig også noget, at man er tvunget ud at gå hver dag i al slags vejr. Som hundeejer falder man endda altid i snak med utroligt mange mennesker, så også det sociale liv har de en positiv indvirkning på!

Så tak og tillykke til Viola – nu allerede 4 år ♥♥♥♥

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Aften hilsner og et stort tillykke med smukke, blide, søde Viola 🙂
  Ja hunde og dyr bringer så meget godt med sig, så kan nikke genkendende til dine ord.
  Vores Grand Danois blev 10 år her i efteråret og hende fejre vi også altid 🙂
  God weekend og netknus til Viola 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.