Garanti for en god hårdag: jeg tester R+Co

Garanti for en god hårdag: jeg tester R+Co

r_co-haarprodukter
R+Co
er en ny meget spændende linje af hårprodukter, som nu også kan fås i Danmark. Den er udviklet af en gruppe af førende stylister – fra unge talenter til kendte og veletablere navne (Garren, udnævnt af Vogue som “godfather” inden for hår, Thom Priano, som er verdenskendt stylist og arbejder for kendisser som fx Nathalie Portland, Nicole Kidman og Kate Moss – og Howard Mclaren, som gennem årtier har undervist og nyudviklet frisørfaget og teknikkerne). Kollektivet, som de kalder sig, har sammen udviklet de produkter, som de selv gerne vil have i deres værktøjskasse som stylister – og som har en funktionalitet, som også gør, at man kan genskabe looket, når man kommer hjem fra frisørsalonen.

Jeg har de sidste uger afprøvet en række af produkterne – jeg har selv nøje udvalgt dem, der lige lød til at være guf for mit krøllede hår, som har tendens til både krus og tørhed: En fugtgivende shampoo og conditioner – en leave-in fugt/shine creme, en anti-krus spray – og en hårolie. Og nu slår det mig, at jeg faktisk kun har haft virkeligt gode hårdage hver eneste gang, jeg har testet denne serie!

r-co-produkter

Det gælder, når jeg har stylet håret med den store tur med føntørrer og glattejern, hvor det bliver blankt og luftigt og virkeligt fint. Men det gælder ikke mindst også, når jeg har ladet lokkerne lufttørret eller bare hurtigt har tørret det delvist med føntørreren, som er det look, du ser på billederne. Normalt er en hurtig føntørring totalt no-go for mig, fordi det efterlander mig med noget kedeligt krus, som hverken er fugl eller fisk. Men med de her produkter bliver håret defineret, samlet, blankt og samtidig meget let.

Her på billedet har jeg stort set intet gjort ved min frisure udover en virkelig quick føntørring, hvor jeg har tørret det 80% og bare formet det med fingrene. Normalt ville det blive en seriøs kedelig gang krus, men produkterne gør altså en forskel! Håret bliver let og luftigt uden noget videre krus, og spidserne virker samlede og definerede. Det giver gode hårdage med en minimal indsats – ja tak, siger jeg bare!

img_0621
Jeg har vasket håret med Atlantis shampooen (dufter mildt og dejligt og skummer næsten ikke, fordi den ikke indeholder sulfater) – og brugt Atlantis conditioner i længderne. Normalt skal jeg bruge en kur, men det er ikke nødvendigt i det her tilfælde. Håret bliver blødt, blankt og dejligt let og luftigt.

r-co-atlantis

I det våde håndklædetørrede hår har jeg brugt en lille smule High Dive Moisture + Shine, ca. en hasselnød, i spidserne og i det yderste lag hår. Det er et produkt, som du kan vælge, hvis du – ligesom jeg – har tendens til tørre spidser, der gerne vil kruse. Det giver ekstra definition, men uden at tynge og fedte.

r-co-highdrive

Jeg sprayer også det yderste lag hår med R+Co Pinstripe detangling, som er et virkeligt unikt produkt for et hår som mit, der gerne vil kruse. Det gør håret meget medgørligt (perfekt, hvis du har tendens til at filtre) – og alle produkterne tilsammen giver et meget glat og blankt look. Ingen af produkterne “overgør” det eller styler for voldsomt og laver build up i håret. Håret virker lækkert og velplejet, og stadig livligt og naturligt.

r-co-hair-olie
Hårolien,R+Co Tinsel oil bruger jeg en anelse af i det våde hår, men også til sidst i det tørre hår for at give det den sidste finish og shine – og for at lægge det sidste krus ned på toppen og i spidserne. Olien fedter ikke, så den kan bruges senere og dagen efter, når håret lige skal glattes og samles.


R+Co
 har en ret stor vifte af produkter, der alle løser specielle opgaver – så hvis du ikke lige har samme hårudfordringer som mine, kan du gå ind på RandCo.com og se det hele – det er smart delt op i produkttyper, som det er let at finde rundt i.

Alle produkter er uden parabener, sulfater (SLS eller SLES), mineralolie og petrolatum. Samtlige produkter er smart nok varmebeskyttende og kan alle anvendes til farvet hår. Der er et æstetisk fokus på hensyn til både styling, men også til hårets og hovedbundens sundhed, selve designet taler vist for sig selv – og emballagen er naturligvis i genanvendelig materiale.

Lige nu fås R+Co hos udvalgte frisører og hos Magasin i Kbh., men de skulle være på vej flere steder.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.