Genial cellulite roller og gel fra Beauté Pacifique!


De fleste kvinder kender til cellulite, eller appelsinhud, i større eller mindre grad, så fortvivl ikke, hvis du har lidt buler på lårene, som du er ked af. Du er ikke alene! ♥

Udover kost og motion, der naturligvis spiller en rolle, så er der også hjælp at hente fra effektive cellulite-produkter. Danske Beauté Pacifique har lavet et effektivt anti-cellulite kit bestående af en virksom gel og en genial cellulite roller, der sætter gang i omløbet i huden og bindevævet.

De fleste af os må nok indrømme, at det netop skal være nemt at gå til, hvis vi skal have det gjort – og blive ved at gøre det over en lidt længere periode, så det rigtigt kan virke.
30 dage med denne her metode giver en dokumenteret positiv effekt på cellulite!!!!

Beaute pacifique cellulite

Jeg gør opmærksom på, at produkterne i dette indlæg er give til mig i gave af Beauté Pacifique til test!

Fjern affaldsstofferne og bulerne fra lårene!

Bulerne kan skyldes, at der er ekstra fedt, så cellerne har udvidet sig og ikke længere kan holde sig i en fin og stram orden og dermed buler på overfladen, men det kan også skyldes en ophobning af affaldsstoffer, som kroppen lagrer i bindevævet. Selvom risikoen for cellulite er større ved overvægt, er det altså ikke alene vægten, der er afgørende.

Beauté Pacifiques Sculpturing Body Gel bliver af tre ud af fire rated som den bedste, de har prøvet, og der kommer jeg til at tilslutte mig. Den virker i dybden, hvor den reducerer væskeophobningen, og jeg synes nærmest, at den virker opstrammende med det samme.
Hvis du er flittig og bruger den hver dag – gerne to gange om dagen – i en måned, vil du se frem til en synlig reduktion af både buler om omkreds på lårene. Den indeholder en cocktail af anerkendte ingredienser som reducerer væske og affaldsstoffer og forebygger lagringen af fedt i de dybeste lag i huden.


Du kan læse mere og købe cellulite gel’en hos Beaute Pacifique til 249 kr. her.

Cellulite rolleren er både effektiv og nem at få brugt!

Jeg er stor tilhænger af at kombinere anti-cellulite produktet med en form for massage, der sparker ekstra til cirkulationen, får gang i transporten af affaldsstofferne og optimerer effekten af produkterne.  Sugekopper er effektive, og jeg er også meget begejstret for Beauté Pacifiques roller. Den har en størrelse og en facon, som dækker et stort område på huden, et håndtag, som kan give et godt pres, som sammen med de spidse “pigge” arbejder effektivt (det gør ikke ondt!).
Dermed er den både effektivt og super hurtig og nem at bruge – så nem, at man faktisk kan overskue at få det gjort!

Jeg har forsøgt at fange et billede, hvor du kan se, hvor tydeligt den stimulerer huden, når man ruller med den.
Du føler virkelig, at der sker noget i huden, selvom du ikke behøver gøre andet, end at køre op og ned med rullen.


Den geniale cellulite roller koster 149 kr. og kan findes hos Beauté Pacifique her.

Meningen er, at du ruller, og derefter påfører gel’en, men jeg kan altså også godt ind imellem lide den omvendte rækkefølge, hvor jeg arbejder gel’en ned i huden med rolleren. Hovedsagen er, at du får gjort begge dele konsekvent. Efter en måned vil din hud være mere fast og ensartet. Så det er bare med at komme i gang til shorts- og bikinisæsonen ♥

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Sikke en smart roller 🙂
  Ved du hvad I går var jeg i haven/grunden her på gården hele dagen og give den gas med min nye plænelufter, den minder lidt om din roller 🙂
  Ønsker dig en dejlig weekend 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.