Trend: perler, perler, perler! Hop med på moden uden at bruge en formue…

store perleøreringe
Perler
er den helt store trend lige nu! På alt fra tasker, tøj og hårspænder til naturligvis ikke mindst smykker.

Perler er og bliver en klassiker, og du kan også roligt finde dine gamle perlesmykker frem, hvis du har sådan nogle i gemmerne. Perler lyser op og giver liv alene med deres smukke hvide farve og skær. Men lige nu, må udtrykket gerne være lidt mere råt, og jeg er helt vild med de store barokke ferskvandperler – og det behøver altså ikke at koste en formue for at være med på den mode.

Hos Sisi Copenhagen, som har de flotteste udvalg af smykker, bl.a. med de helt rigtigestore flotte perler, til absolut overkommelige og fair priser! Jeg er selv glad for meget klassiske og ægte smykker, men ind imellem er det også sjovt at tilsætte noget mere moderne, som ikke nødvendigvis er en stor investering. Og ikke desto mindre er smykkerne fra Sisi Copenhagen alle i sterlingsølv eller 22 karat forgyldt sterlingsølv med ægte ferskvandsperler, ligesom også de ædelsten, der anvendes, er ægte. Så det er altså ikke brug-og-smid-væk, men smykker, du kan have glæde af i mange år!

smykker med perler

Jeg gør opmærksom på, at de viste smykker er udvalgt af mig og givet i gave af Sisi Copenhagen!

Jeg har valgt både øreringe og halskæde med store perler til 350 kr. for hhv. halskæden eller et par øreringe.
Halskæden kan vælges i flere længder. Jeg har valgt en kort, men tænker her bagefter at en hel lang 80 cm. også kunne have været ret fint. Under alle omstændigheder, så foretrækker jeg at sætte halskæden sammen med en eller to andre halskæder så udtrykket bliver lidt mere smart.
Øreringene er også super flotte, hvad enten du har eet hul i øret – eller som jeg sætter perlerne sammen med fx små ørestikkere med sten!

ørering med stor perle

Mine perleøreringe og halskæde er i modellen Elsa, som du finder her.

Du kan også få de barokke perler i en meget smuk model med en lille zirkon til 590 kr. for øreringene og 450 kr. for halskæden. Serien hedder Lucca og kan ses her.

sisi copenhagen perler

Er du mere til en glat perle, så er det modellen Fiona, du skal tjekke ud. Her med en lille zirkon til 390 kr. for et par.

perleørering med sten

Alle smykkerne fås både i sølv og guld hos Sisicph.dk.

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.