Genial jakke til frossenpinde

Genial jakke til frossenpinde

(Microsoft PowerPoint - 13FW203o203i201[203214203M203205Fra min tur til London glemte jeg da helt at fortælle om én af de high street kæder, som du ikke finder i Danmark – japanske UNIQLO. Takket være min gode veninde Lene, blev jeg gjort opmærksom på deres åbenbart ret så berømte Ultra Light Down jakker, der intet vejer og kan pakkes sammen, så den næsten ikke fylder i tasken. For en frossenpind som mig, er den genial!

UNIQLO

Jeg købte den i sort uden hætte, den er normal i størrelsen, og sidder endda super flot.
Og du behøver ikke tage til London for at købe den. Den fås også på nettet til både kvinder, mænd og børn.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.