Godt nyt til grillen og salaten

Godt nyt til grillen og salaten

grillost halloumi


Har du brug for lidt nyt til grillen i år – eller noget spændende (og hurtigt) fyld til salaten? Så skulle du måske prøve at grille ost? Under de sydligere himmelstrøg er det ikke et ukendt fænomen og kendes også som halloumi. Osten bliver grillet og sprød udenpå, men løber ikke, går ikke i stykker og er fast indeni.

Taverna grillost med chili

Grillosten som jeg har brugt her, fra Taverna, smager i det hele taget ikke særlig “oste-agtig”. Den faste konsistens gør, at den fint kan erstatte kødet i en salat eller i fx en vegetarburger.
Og så er da det også bare sjovt med lidt nyt til grillsæsonen!

Grillosten, som fås både som neutral og med chili, kan også steges på grillpande eller almindelig pande. Den skal bare have 2 minutter på hver side. Grillosten smager og mætter virkelig godt, og er efter min smag bedst, når den er varm.

    0 replies

    Skriv en kommentar

    Har du en kommentar?
    Så del den meget gerne!

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.