Genopbyg huden, mens du sover

Genopbyg huden, mens du sover

Det danske mærke Beauté Pacifique har patent på en videnskabeligt dokumenteret  kombination af A vitaminer, som gendanner tabt collagenstruktur og effektivt virker til reduktion af rynker og solskader (og strækmærker). Den langsigtede virkning på ens egen hud kan jo være svær at bedømme, men jeg synes personligt, at disse cremer føles rigtigt godt. De fugter huden rigtigt lækkert, uden at fedte, og man mærker faktisk, at huden har fået et boost, når man bruger cremerne over natten.

Produkterne findes både som øjencreme, fugtmaske – og i to cremer i forskellig styrke:
Crème Métamorphique og Super3 Booster.
Creme Metamorphique       Super3 booster

Cremerne bruges typisk som natcreme. I starten kun hver anden dag i et tyndt lag, for de tager altså godt fat. Man kan evt. starte med Crème Métamorphique eller skifte mellem den og Super3 Booster, som indeholder 2,4 gange så meget A-vitamin.

Super3 Booster nedsætter hudens produktion af fedtstof, så den kan desuden forebygge uren hud (også hos unge). Til gengæld synes jeg stadig, at huden virker dejligt glat og fugtmættet.
Cremen er også god til at pleje huden på håndryggen, som man ikke må glemme – og husk endelig også halsen og foran på brystet, hvor huden er udsat for sol og derfor ofte bliver rynket.

Crème Métamorphique er i øjeblikket på tilbud til 377 kr. (normalpris 539 kr.) hos Signatura.dk

Super Booster 3 er på tilbud til 275 kr. (normalpris 399 kr.) for 50 ml. ligeledes hos Signatura.dk. Findes også i 100 ml. til 379 kr. (normalpris 569 kr.)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.