Yndlingsbutik: Kig ind i Gertruds hus i Frederikssund


Gertruds hus i Frederikssund er en af mine yndlingsbutikker. En skøn blanding af blomster og lækre planter, brugskunst, delikatesser, te, kaffe og en slags café midt i det hele. Der er plads til liv og lidt rod blandet med smukke stylede opstillinger. Her er der afslappet at være, god smag og altid plads til hyggesnak. Det tager mig altid mindst en time at besøge Rie og hendes mor i butikken, hvor vi skal vende alt, hvad der foregår både hos dem og hos mig, og der udveksles ideer om alt fra indretning til hudpleje. Tag et kig ind i Gertruds hus!

Hos Gertruds hus har de forstået at knække koden til at konkurrere med internettet. Her er det nemlig en oplevelse at komme, og alt emmer af nærvær og glæde sammen med en fantastisk evne til at håndplukke skønne ting og sager. Ikke mindst planter og friske afskårne blomster, i øvrigt til rimelige priser.

Hos Gertruds Hus er mor og datter altid klar til hygge og nærvær - og hunde er velkomne.

Det er så skønt at komme i  butikken, hvor Ries mor også bidrager til nærvær og hygge. Hunde er også mere end velkomne, og det er endnu et stort plus i min bog!

 

Jeg var der forleden og købte både en flot lykkekastanje, nogle patinerede urtepotter, dejlig grøn te, et par guldteskeer, et par håndlavede keramiktallerkner, et skønt stort skærebræt – og sidst, men ikke mindst, en stor gammel krukke i den helt rigtige stil. Den kan jeg simpelthen ikke få armene ned over og jeg blev endda ikke flået for den ♥

Mine fine køb hos Gertruds hus i Frederikssund!

Den her gamle krukke er jeg helt vild med at have fået fingre i! Tre mere i den stil ville jeg gerne finde, og Rie har lovet at holde øje! Der er i øvrigt flere krukker på vej til butikken inden længe, kan jeg forstå.


Hygge med te og kaffe i Gertruds hus

Hos Gertruds hus, som er en temmelig stor butik, er der også mulighed for at nyde en nylavet kop god te eller kaffe – og måske et stykke chokolade.

Hos Gertruds Hus kan man nyde en god kop kaffe og te i butikken.

Det er simpelthen så hyggeligt, at man kan slå sig ned midt i butikken og nyde livet, mens man får set alle de mange planter og sager. Og der er nok at se på, som du nok fornemmer!

Gertruds Hus i Frederikssund er en fin blanding af blomster, planter, delikatesser og ting og sager.

Gertruds Hus i Frederikssund laver er bedste gavekurve i byen.

Planter, blomster og gaver i den helt rigtige stil

De lækre velvalgte planter er spredt ud over hele butikker, og ude foran finder du altid skønne udendørsplanter. Gertruds hus er en blomsterbutik, men det er også så meget andet med de lækreste delikatesser, hudpleje og sæber, udsøgt chokolade – og ja, man ved aldrig, hvad der nu er fundet på.

Gertruds Hus i Frederikssund er en fin blanding af blomster, planter, interiør, hudpleje og delikatesser.

Alt i naturlig og håndlavet hudpleje og sæber fra mærket Munkholm finder du også i butikken.

 

Der er både afskårne blomster og planter hos Gertruds!

Der er både afskårne blomster og planter hos Gertruds!

Det betyder også, at det er her, du kan få lavet de lækreste gavekurve, altid flot og omhyggeligt pakket ind! Rie går meget op i, at det skal farvematches og se perfekt og indbydende ud.
Jeg ville ønske, jeg boede lidt tættere på, for så ville jeg købe rigtig mange gaver her! (Næste gang må jeg få lavet nogle værtindegaver til lager ♥)

Gertruds hus i Frederikssund er en af mine yndlingsbutikker.

 

Hvis du kommer i nærheden af Frederikssund – eller ikke bor for langt væk – så vil jeg varmt anbefale dig et besøg hos Gertruds hus i Jernbanegade 6. Sæt god tid af, så du kan gå og snuse til det hele og sidde med en kop te eller kaffe og nyde den gode stemning. Her får du en helt anden oplevelse end at snuse rundt på nettet – service, hygge, stemning og varer håndplukket af mennesker, der virkelig brænder for deres lokale butik.

Rie er ejer af Gertruds hus i Frederikssund og er altid klar med hjælp og en fantastisk hyggelig stemning.

Rie med min nye fine plante, som i øvrigt kostede 75 kr. inkl. en rå patineret potte. I baggrunden lidt af udvalget af te og kaffe.

 

2 kommentarer
 1. Lotte
  Lotte siger:

  Tak for tippet til butikken, hvor ser den fin ud.
  Kommer der mange hunde? Eller har de ligefrem en hund derinde fast? For jeg har det virkelig dårligt med hunde, så det betyder en del for om jeg kan gå derind?

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Lotte,
   Jeg har kun set en enkelt hund, udover min Viola 🙂 Så det er IKKE et “hundested” på den måde. Alle er bare velkomne, og du kan ROLIGT gå derind.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.