Fredagsfavorit: NY Alva Intimplejeserie i Normal


ALVA Intim er ugens fredagsfavorit og en nyhed hos Normal, som fortjener pladsen for nogle super gode – og pæne – produkter til fornuftige priser! Serien er danskproduceret, uden parfume, veganske og med de rigtige pH-værdier, og koster mellem 22 og 39 kr.!
I den nye ALVA-serie finder du bl.a. Intim Wash og Mousse, som selvfølgelig kan bruges som sæbe på hele kroppen – det samme gælder de rigtigt gode shavingprodukter. Derudover er der smarte specialiserede intimplejeprodukter som fx vådservietter og en plejende barrierecreme. 

Produktet er modtaget i gave til test!


En intimsæbe er for mig et must, som faktisk er det den eneste sæbe, jeg generelt foretrækker at bruge i badet (på nær, når jeg en gang imellem forkæler mig selv med et skumbad). ALVA Intim Wash er en mild, parfumefri, flydende sæbe med en lav pH-værdi på 4 samt mælkesyrer, som tilsammen medvirker til at sikre den bevarer normale intimbalance og forhindre tørhed og irritation. Den koster 39 kr. i Normal for 250 ml.
Du kan også vælge en lækker blød Intim Mousse til 29 kr. for 150 ml., som ligeledes indeholder mælkesyrer.

 

ALVA er et helt nyt mærke i Normal, som har udviklet en hel serie til intimpleje – uden parfume, veganske og med en pH-værdi, der ikke forstyrrer hudens balance. Hovedparten af produkterne er allergimærket af Astma-Allergi Danmark.

I serien finder du også en Shave Gel (39 kr.), som gør barbering i intimomådet – og den kan selvfølgelig også bruges andre stedet – nemmere og efterlader huden blød uden irritation. Det er en helt klar gel, uden parfume eller farvestoffer. Skulle du efterfølgende have brug for beskyttelse og beroligende pleje efter barbering, så er også en ALVA Intim Shave Balm (39 kr.) eller en ALVA Barrier Creme (29 kr.) til pleje af sart og irriteret hud samt små rifter.
Og selvom serien er udviklet til intimområdet, så er det selvfølgelig perfekt til kropsbarbering generelt.

Deo og vådservietter til intimområdet

Jeg var måske lidt skeptisk i forhold til behovet for en deo til intimområdet, men hvis man døjer med varme/sved, så hvorfor ikke?
ALVA Intim Deo koster 22 kr.

I samme boldgade har ALVA nogle virkelig geniale vådservietter til en kvik og skånsom intimhygiejne.De vasker og frisker op – uden at udtørre – og er virkelig smarte. Vi kan nok alle komme ud for, at vi ikke lige kan nå eller har mulighed for at komme i bad, og så er de altså gode til et truckerbad! 🙂  Eller bare til en hurtig opfriskning.

Intimservietterne fås som 20 stk. enkeltindpakkede ALVA Intim Wipes, lige til at tage med i tasken, til 29 kr. for 20 stk.
Eller 20 stk. i en pakke til 22 kr.

Du finder ALVA Intim i Normalbutikkerne!
 

 

KLIK for at se alle fredagsfavoritterne.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.