,

Planteoliebaseret Glow kit og ny Overnight Mask fra prisvindende VOTARY

Med VOTARY Glow Kit får du en lækker to go hud, der ikke behøver den store makeup.

Ugens favorit er denne gang nyheder fra VOTARY, der vandt en Danish Beauty Award for årets nye brand. Bag mærket, som baserer sig på naturlige planteolier, står engelske Arabella Preston, tidligere makeup-artist og skønhedsredaktør, og den danske iværksætter Charlotte Semler. VOTARY er vegansk og 100% baseret på naturlige kraftfulde planteolier med de reneste anti-aging og anti-inflammatoriske næringsstoffer, hvilket gør det velegnet til alle hudtyper.

Reklame – produkt modtaget i gave til test.

VOTARY er et luksuriøst planteoliebasereret mærke, som har en ekstrem rig sammensætning af virkningsfulde olier fra planter og frø. Du finder naturlige ingredienser som tomatfrø, granatæble, broccoli, grape, te, hyben, chia, hindbær, hvede, avocado, geranium, rosmarin m.fl., der har botaniske stoffer med en kraftfuld effekt på hudens fugt og balance, – uanset hudtype og uanset alder.

NY! VOTARY Intense Overnight Mask

Fra fugten dybt i huden kommer også blødheden og glatheden. Den nye Intense Overnight Mask er ingen undtagelse – den skiller sig ud, ligesom VOTARY generelt, og får dig til at vågne med en synligt blødere, glattere, friskere og mere fugtbalanceret hud.

Votary Intense Overnight Mask udglatter fine linier, blødgør og lysner huden. Hyaluronsyre tilfører intens fugt, der fylder op og glatter ud. Alle olier er ikke-stoppende, og du vil aldrig opleve en fedtet fornemmelse med produkter. Masken, som bruges nogle gange om ugen efter behov har en lille naturlig duft af rose, lavendel og neroli og er meget indbydende og behagelig at bruge.

Den nye Intense Overnight Mask (850 kr.) består af naturlige planteolier som hybenkerne, avocado, abrikos, tomatfrø og chia og aktive ingredienser, udglatter fine linier, blødgør og lysner huden. Hyaluronsyre tilfører intens fugt, der fylder op og glatter ud. Alle olier er ikke-stoppende, og du vil aldrig opleve en fedtet fornemmelse med produkter. Masken, som bruges nogle gange om ugen efter behov har en lille naturlig duft af rose, lavendel og neroli og er meget indbydende og behagelig at bruge. Den gør vitterlig en forskel udover en normal natcreme.

Fås hos bl.a. Magasin eller hos Brandsofbeauty.dk.

WOW! VOTARY Glow Kit

Hvis du vil stifte bekendtskab med VOTARYs skønne plantebaserede univers, så kan det nye Glow Kit (950 kr.) være et fantastisk sted at starte. Her får du i øvrigt en prøve på natmasken med, hvis du vil teste, om jeg har ret!

Hvis du vil stifte bekendtskab med VOTARYs skønne plantebaserede univers, så kan det nye Glow Kit være et fantastisk sted at starte

Votary rensen er det helt centrale element, og i kittet finder du deres bestseller Cleansing Oil – Rose Geranium and Apricot (30 ml.). Det skal siges, at produkterne er utroligt intense og drøje i brug. I pakken er der også deres lækre bomuldsklud, som anbefales at bruges et par gange om ugen opvredet i varmt vand sammen med olie.

Det kan ikke siges ofte nok, at renserutinen er fundamentet for en velholdt og flot hud. Jeg starter altid selv med at massere huden en olierens om aftenen og VOTARY er ren luksus.

I Glow kittet er der også en lille 15 ml. Brightening serum med hybenkerneolie og hyaluronsyre. Den trænger øjeblikkeligt ind og giver en skøn følelse af fugt uden at fedte det mindst. Deruover bruges GLOW DROPS, en Neroli Facial Oil (30 ml.), der giver en strålende og sund glød.

Med det her sæt får du en virkelig lækker og afbalanceret, to go hud med en smuk og frisk udstråling, der ikke behøver den store makeup.

I Glow kittet får du også VOTARY Tinted Lip Gloss Raspberry and Squalane (normalpris 395 kr.), som er en unik oliebaseret lipgloss, der fugter, blødgør og udglatter fine linjer. Ikke klistret som en normal lipgloss, men helt sin egen og en lækker fornemmelse at pleje læberne med en let naturligt pigmenteret olie!

Hindbærfrøolie giver dine læber en naturlig fremhævende glød. Passionsblomst, jojoba og baobab nærer og genskaber fylde og giver dine læber et fyldigere, blødere look.

VOTARY Tinted Lip Gloss Raspberry and Squalane (normalpris 395 kr.), som er en unik oliebaseret lipgloss, der fugter, blødgør og udglatter fine linjer

 

 Du finder VOTARY Glow Kit hos Magasin.

 

KLIK her for at se alle fredagsfavoritterne!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.