VIND den nye Skin-Unify serie fra Filorga mod spots og pigmentering!

Skin-Unify serien fra Filorga har en øjeblikkelig udjævnende effekt på hudtonen, modvirker pigmentering og er inspireret af professionelle behandlinger.
Er der kommet lidt ekstra pigmentering og brune pletter på din hud efter sommeren? Så kan jeg bare sige velkommen i klubben! Hos mig er der kommet et par ekstra spots over sommeren, men det er der heldigvis råd for med den helt nye Skin-Unify serie fra Filorga. Den har en øjeblikkelig udjævnende effekt på hudtonen og er inspireret af professionelle behandlinger.

Trænger din hud også til lidt effektiv lysnende pleje og reparation efter sommeren? Solen er blandt de væsentligste faktorer, når det gælder dannelsen af linjer og rynker – og af de forhadte brune pletter og pigmentering.

Filorga lancerer her i efteråret deres helt ny serie, som netop er målrettet bekæmpelse af spots og pigmentering. Den jævner hudtonen og har en lysnende (ikke blegende) effekt. Derudover giver den en ny volumen til huden ved hjælp af indkapslet hyaluronsyre.
Produkterne er velegnet til alle 25+ hudtyper.

VINDEREN ER TRUKKET – TILLYKKE DENNE GANG TIL METTE Y. PEDERSEN ♥

 

 

Vinderen får hele Filogra Skin-Unify serien, som består af: Udjævnende og lysnende serum, en creme til dag/aften, der modvirker pigmentforandringer samt en særlig reflekterende zone-creme med perlemor, der fremhæver hudens udstråling
(samlet værdi 1.435 kr.)

 

Inspireret af professionelle behandlinger

Filorga Skin-Unify er udviklet med inspiration fra professionelle behandlinger, der er rettet mod udjævning af hudtonen og fjernelse af pigmentpletter, bl.a. kemiske peelinger og lysterapi.

Filorga Skin-Unify er udviklet med inspiration fra professionelle behandlinger, der er rettet mod udjævning af hudtonen og fjernelse af pigmentpletter, bl.a. kemiske peelinger og lysterapi.
Her får du en effekt med hjemmebehandling med serum og creme – uden lysfølsomhed, afskalning eller andre gener – ved hjælp fra naturen:

♥ Udtræk fra røllike skaber en peelende og udjævnende effekt uden at skabe lysfølsomhed eller andre gener.

♥ C-vitamin er kendt for den lysnende og cellefornyende effekt.
♥ Glabridin, en kemisk forbindelse fra lakridsrod, medvirker til at formindske brune pletter, hyperpigmentering fra solskader eller inflammation eller skader.
♥ En særlig brunalge (Rainbow wrack/Cystoseira tamariscifolia) har ligeledes en evne til at formindske hyperpigmentering.

♥ Indkapslet hyaluronsyre giver huden fylde, kombineret med en udglattende aktiv ingrediens, der fremmer hudens udstråling.

Få en perfekt ensartet hudtone med Filorga Skin-Unify serien!

 

 • Filorga Skin-Unify Intensive er en udjævnende og lysgivende serum.

  Filorga Skin-Unify Intensive. Udjævnende og lysgivende serum. Værdi 545 kr.

  Et nyt HERO-produkt fra Filorga. Modvirker pigmentpletter og ujævn hudtone og giver masser af klarhed og udstråling. Med en smeltende, silkeblød formulering, der øjeblikkeligt har en udjævnende effekt.

 • ilorga Skin-Unify Crèmem modvirker pigmentforandringer og giver en perfekt ensartet hudtone med masser af glød og udstråling.

  Filorga Skin-Unify Crème. Værdi 545 kr.

  En plejende creme med opfyldende hyaluronsyre kombineret med aktive udglattende og hudfornyende ingredienser. Skin-Unify modvirker pigmentforandringer og giver en perfekt ensartet hudtone med masser af glød og udstråling.

 • Filorga Skin-Unify Radiance fremhæver ansigtets udstråling konturer ved at optimere lysrefleksionen.

  Filorga Skin-Unify Radiance. Værdi 345 kr.

   

  Et lysgivende specialprodukt, som bruges som sidste step ovenpå makeuppen på de områder, hvor lyset reflekteres (kindben, amorbue, øjenbrynsbue, hage og næseryg). Virker udglattende og opfyldende og fremhæver ansigtets udstråling konturer ved at optimere lysrefleksionen.

 

Filorga Skin-Unify serien fås hos Matas. (reklamelink)


VÆR MED I LODTRÆKNINGEN

 

Hvis du vil være med i denne måneds lodtrækning og vinde den helt nye Skin-Unify serie fra Filorga til en perfekt, ensartet, udglattende og lysende teint? (samlet værdi af 1.435 kr.).

Så skal du bare lægge din kommentar her under indlægget. Har du fået pigmentforandringer eller er der kommet nye brune spots til i solen? Hvad tænker du om den nye serie fra Filorga? Er den noget for dig?

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker lod blandt alle kommentarerne den 1. oktober ♥

72 replies
 1. Caroline Görsberg
  Caroline Görsberg siger:

  En hudserie som kan bli min nya favorit, i sommar har ansiktet blivit fläckigt och tråkigt (49 år) vill inte se äldre ut än jag känner mig :0)

  Svar
 2. Birgit
  Birgit siger:

  Jeg har pigmentpletter i panden og tindinger og et par stykker på kinden !
  Ja pynter gør de ikke
  Så ville være skønt at vinde og komme dem til livs.

  Svar
 3. Tina Jørgensen
  Tina Jørgensen siger:

  Kunne være dejligt, hvis mine pigment forandringer kunne blive mindsket bare en smule.. synes jeg passer meget på i solen, men sart hud og fregner har muligvis også en indflydelse på de pletter jeg har..Filorga..jeg krydser fingre, og er så klar på at prøve ..🤞🤩🌸

  Svar
 4. Margit
  Margit siger:

  Jeg vil super gerne vinde, er kæmpe fan af Filorga🥰 pt er jeg ved at prøve mig frem til hvilke der passer til mig. Og har som mange andre også forandringer i huden, som kunne være skønt at få et godt produkt til. Har brugt Filorga i lidt over 1 år. Og er stadig helt vild med det. Krydser fingre for at det bliver mig der vinder❤🌺🌺🌞

  Svar
 5. Jette simonsen
  Jette simonsen siger:

  Også jeg er ramt af brune pletter og pigmentforandringer – så præmien vil være kærkommen, hvis jeg er så heldig at vinde den. God dag til alle 🙂🤞🙏

  Svar
 6. Mette
  Mette siger:

  Filorga er dejlig luksus og forhåbentlig pludselig en dag hverdags-rutine. Om 11 uger fylder jeg 50 år og er i gang med at ændre på både krop og mindset – for jeg ønsker mig at have det bedre end nogensinde. Hud og hår er også på listen, men jeg er ikke nået så langt. Du er til stor inspiration – tak. Har fået nye pigmentforandringer på hals og decolleté + nogle ældre “pletter” i ansigtet. Har svært ved at forstå at cremer kan tage det, men ønsker mig brændende st prøve, så hermed et lod i puljen 🤞🏻🍀💚 kh Mette

  Svar
 7. Pernille H. Kofod
  Pernille H. Kofod siger:

  Jeg har fået pigmentforandringer og brune spots i min ansigt. Håber jeg vinder de lækre produkter 🙌🏼

  Svar
 8. Lone Charlotte Sørensen
  Lone Charlotte Sørensen siger:

  Skønneste produkter som man bliver afhængig af. Ja jeg har længe haft pigmenteringer på hænder, arme, ben og en smule i ansigtet. Heldigvis synes min kæreste at det er en charme ekstra! Men jeg vil rigtig gerne have dem til at mindske. Håber at jeg bliver den heldige vinder.

  Svar
 9. Lisbeth Mortensen
  Lisbeth Mortensen siger:

  Jeps har fået pigment pletter og kan ses på huden at jeg er blevet 48 år, så disse gode effektive produkter er velkommen til at komme til at blive en del af mine hudpleje produkter/rutiner

  Svar
 10. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Jeg gør hvad jeg kan med høj solfaktor for at forhindre yderligere pigmentforandringer, som har været på vej på min næse og det ene øjenbryn – det vil være skønt at få endnu et våben mod de pokkers pletter 🙂

  Svar
 11. Rosaline
  Rosaline siger:

  Jeg har fået pigment i år, på mine hænder, fingeren er næsten helt hvid nu, så vil være dejligt at vinde. 😊 har fået tilbudt noget ved lægen, men det er fyldt med gift, og det har jeg ikke lyst til, så derfor takket nej til det.

  Svar
 12. Jeanette
  Jeanette siger:

  Også jeg har pigment pletter, trods forsøg m Aha og A Vitamin er jeg ikke lykkedes med at mindske dem. Jeg er flittig m SPF og alligevel er der kommet flere til i panden denne sommer. Jeg vil gerne finde noget der kunne hjælpe….Måske Filorga og lidt held 🤞😊

  Svar
 13. INGER HILT THEVIK
  INGER HILT THEVIK siger:

  Ak de grimme pigment pletter som bare dukker op . Og hvor ville det bare være herligt hvis de kunne forsvinde en smule. Så jeg håber selvfølgelig på at vinde, som alle de andre gør.

  Svar
 14. Randi
  Randi siger:

  Det vil være “en gave” for min hud. Pigmentpletter tiltager med årene, og daglig ærgrer det mig, at jeg har været letsindig med soldyrkning i mine yngre år. Nu er jeg meget opmærksom på solbeskyttelse.

  Svar
 15. Gitte Leth
  Gitte Leth siger:

  Min hud er ramt af enkelte forstørrede fregner…Gid jeg er så heldig at vinde sådan en lækker, kunne være så skønt med en fin ensartet hud;-)

  Svar
 16. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Jeg er generelt vild med Filorga, og lige disse produkter tror jeg at min hud ville elske. Efter 3 uger sydpå er min hud ikke helt ensartet, måske de produkter hjælpe.❤️

  Svar
 17. Gitte D.
  Gitte D. siger:

  Jeg har længe ønsket at prøve de lækre produkter, har hørt så meget godt om det mærke. Min hud trænger til masser af fugt og pleje efter en sommer med meget sol❤️

  Svar
 18. Tina
  Tina siger:

  Filorga er et hit herhjemme og så indeholder serien mange gode naturlige plantedele, som jeg tror er meget bedre mod spots mv. At få dækket huden og få et smukt ydre er jo ikke at kimse af, så jeg krydser og deltager 🙂
  Aften hilsner!

  Svar
 19. Birna Lambaa
  Birna Lambaa siger:

  Mine pigmentændringer går altid helt amok om sommeren, på trods af rigeligt med solbeskyttelse – og jeg er faktisk ikke ked af dem længere, men kan se dem som en del af mit sommerlook:) dermed ikke sagt, at jeg ikke godt ville udjævne de mærke pletter lidt, og prøver derfor mit held her😍🍀

  Svar
 20. Tove B. Witt
  Tove B. Witt siger:

  Åh jeg har kæmpet med pigmentpletter i flere år, og har ikke fundet ud af noget der hjælper, så ja, det ville da være mere end fantastisk, hvis det viser sig at Filorga er svaret, jeg har efterhånden prøvet en del af deres produkter på din anbefaling og er suoer glade for dem. Jeg krydser alt hvad jeg kan, for at være den heldige!

  Svar
 21. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Lige hvad jeg har brug for 😊 Jeg har nogle pletter, som jeg gerne vil fjerne eller gøre mindre synlige. Tænk at kunne få en mere jævn hudtone 👏🏻

  Svar
 22. Henriette
  Henriette siger:

  I en alder af 52 oplever jeg desværre, at det, der engang var et let drys af fregner, i stigende grad er afløst af store, stygge pigmentpletter🙄 Jeg ville derfor være vild med at prøve produkterne og er meget spændt på, om pletterne kan afhjælpes 🌞 Leopard mønster er flot på tøjet, knapt så flot i ansigtet… 😉

  Svar
 23. Annelise K
  Annelise K siger:

  Jeg ville elske at se min hud blive mere klar og få glød og udstråling🥰 Håber virkelig at jeg kunne blive en af de heldige🤞🤞

  Svar
 24. Yvonne i
  Yvonne i siger:

  Syntes sol og alder er blevet hård for min hud 🌞🏍.
  Pigment forandringer, er ikke pænt 😎
  Ja tak, jeg vil gerne eje de skønne produkter

  Svar
 25. Helena Noell Søgaard
  Helena Noell Søgaard siger:

  Har hørt SÅ meget godt om filorga.
  Det ville være helt fantastisk at prøve det.
  Jeg har fået pigment forandringer og langvarig stress har sat sine spor.
  Jeg har prøvet mange forskellige mærker, men det lyder som om Filorga kunne hjælpe mig ❤🙏🤞

  Svar
 26. Betina Frandsen
  Betina Frandsen siger:

  Er vild med Filogra. Jeg har en del pigment pletter jeg gerne vil se om jeg komme til livs. Og jeg ved at Filogra er effektiv

  Svar
 27. Pernille
  Pernille siger:

  Hvilken fantastisk præmie✨✨✨ Jeg har fået en del pigmentforandringer denne sommer som det vil være SÅ skønt at minimere🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸☀️🙏🏼🌸

  Svar
 28. Inge Nielsen
  Inge Nielsen siger:

  Ja, jeg har fået flere pigmentforandringer i ansigtet i løbet af sommeren og er så meget i tvivl om, hvilke produkter jeg skal købe for at lysne pletterne, så ville være helt fantastisk at vinde her

  Svar
 29. Vibeke
  Vibeke siger:

  Jeg ødelagde min hud, specielt i ansigtet da jeg var 17 år og udvekslingsstudent i Brasilien.

  Jeg rejste ned til min værtsfamilie i februar måned, midt i deres sommerferie og var ved stranden hver dag, som alle andre, men jeg var hvid som sne. Snehvide kaldte de mig – indtil de kaldte mig rejsen. Krebserød blev jeg, ned store blærer i hovedbunden, og mine utallige solskoldninger – dum var jeg – og brun VILLE jeg være, blev smurt ind af mine søde nye venner med kølende havremælkslotion. Den nærmest fordampede på mig.

  I dag har jeg mistet pigment i ansigtet og kan ikke gå ud, uden at smøre blogger på næsen og under øjnene på de høje steder. De er konstant ildrøde.

  Desuden har fået grimme brune pletter samt forstadier til hudkræft.

  Alligevel elsker jeg solen og vil være brun.

  Svar
 30. Lene
  Lene siger:

  Vil super gerne vinde de lækre produkter fra Filorga. Har opdaget nye pigmentpletter efter en skøn og solrig sommer.

  Svar
 31. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Ja desværre har jeg lidt pletter, så Filorga er da lige mit Drømmeønske
  🍃🌸🍃
  Og jeg glæder mig så meget til at høre om din rejse i din mormors hjemland.

  Svar
 32. Lise Damberg
  Lise Damberg siger:

  Wow det lyder lovende, det ville da være lækkert at vinde,
  Jeg har prøvet flere af deres produkter deres filler er fantastisk.
  Har lidt pigmentpletter som jeg gerne vil af med. 🤞🍀😉🌸

  Svar
 33. Maibrith H. Isager
  Maibrith H. Isager siger:

  Jeg har fået karsprængninger på kinderne af solen og pigment pletter i panden og det er jeg meget ked af. Jeg vil derfor elske, at prøve de fantastiske produkter og få hjælp😊

  Svar
 34. Hanne Lisa Thomsen
  Hanne Lisa Thomsen siger:

  Jeg har pigment pletter efter en god gang solbadning. Det var i 80’erne og 90’erne, hvor jeg frygtløst kastede mig på stranden og i solarium. Uden solcreme selvfølgelig.

  Svar
 35. Camilla Hansen
  Camilla Hansen siger:

  Er desværre også en af dem som de sidste mange år har fået pigmentforandringer, så kunne være skønt at vinde Filorga produkter, som kan afhjælpe disse 🤞🤞🤞

  Svar
 36. Pernille Fredebo
  Pernille Fredebo siger:

  Jeg er begyndt at få nogle meget underlige plamager på mine øjenlåg. Min læge siger at det er solskader, så nu vil jeg bare SÅ gerne sætte ekstra ind med den bedste pleje til min hud. Skal bare have fundet det helt rigtige 🙏
  Har hørt fra min søde frisør, at hun er begyndt med disse produkter og synes de er lige så gode som IS clinical, som er MEGET dyrt!

  Svar
 37. Charlotte
  Charlotte siger:

  Jeg har pigmentpletter i panden og tindinger. Vil elske at vinde denne skønne præmie og prøve om det virker 🤞❤

  Svar
 38. Carina Wolff
  Carina Wolff siger:

  Jeg har desværre en hel del pigmentforandringer. Det lyder som en fantastisk serie som jeg ville ELSKE at prøve❤️🤞

  Svar
 39. Sanne Kruse Bonde
  Sanne Kruse Bonde siger:

  Jeg har kæmpet en kamp mod hyperpigmentering i mange år – øv øv øv… Synes min hud ser frygtelig gammel ud 😟 Ville elske at vinde og prøve og produkterne fra Filorga 💗🤞🍀

  Svar
 40. Bibi
  Bibi siger:

  Elsker alt fra Filorga🌸🌸
  Vil SÅ gerne vinde – og prøve den serie😊
  Har pigmentpletter bl.a. på hagen, som jeg gerne vil ha reduceret🙏

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.