,

God 1. søndag i advent – vinder og næste beautygave!

Glædelig 1. søndag i advent!

Ja, så skal vi sørme allerede til at finde næste adventspakke frem i Voksenlivsstils julekalender. Men først skal der findes en heldig læser, der løber afsted med den lækre gave fra Beauté Pacifique, som er i julesokken i dag!

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg hygger mig for vildt med at læse hver eneste kommentar, som kommer ind – tusind tak for dem! Det er så sjovt at læse og følge lidt med i  jeres juleforberedelser, og jeg glæder mig til endnu flere i den kommende uge!

beaute-pacifique-a-vitamin

 

 

Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder
Den super heldige, der kom ud i lodtrækningen i denne uge og får en mail fra mig blev Betina (kommentar nr. 10).
Hun bliver forkælet med gaveæsken fra Beauté Pacifique med den fantastiske opstrammende A-vitamin creme samt deres lækre fugtmaske. Gaveæsken koster 499 kr. (produkterne har en værdi af 650 kr.)

***

VIL DU HAVE CHANCEN FOR AT VINDE DEN 2. ADVENTSGAVE?

morrocan-oil-gaveaeske

På søndag den 4. december trækker igen tilfældigt lod om en lækker adventgave. Den heldige kan få den vildeste lækre og bløde hud med luksus scrub’en Body Buff Orange til kroppen fra Morrocan Oil.
Body Buff’en gør huden luksuriøst fugtmættet, glat og flot, men uden at fedte – hverken på kroppen eller på gulvet i bruseren! Vinderen får også en lækker håndcreme og en lille flaske af deres berømte hårolie. Det hele til en værdi af 665 kr

I denne uge synes jeg, vi skal høre lidt om, hvordan det står til julegaverne. Skriv en kommentar om du er i gang, måske allerede er helt færdig – eller måske som jeg slet ikke er nået til at tænkte over det endnu.
Så er du automatisk med i lodtrækningen
2. søndag i advent (vinderen offentliggøres her på bloggen og får også direkte besked).

***

Glæd dig også til de næste beautypakker i Voksenlivsstils adventskalender!

mini-macaron-special-jul
3. søndag i advent
har du chancen for at vinde det flotte limited edition sæt fra franske Le Mini Macaron, så du kan lave de flotteste, langtidsholdbare negle til jul og nytåret! (Læs mere om Le mini Macaron her). Gaveæsken har en værdi af 400 kr. Læs mere om indholdet her.

 

november-goodiebox

4. søndag i advent er der hele 2 x Goodiebox på højkant til den heldige vinder. Goodiebox er spændende og innovative skønhedsprodukter på abonnement, hvor man du hver måned får produkter med posten til en værdi, der altid langt overstiger prisen på de 159 kr. (prisen er inkl. forsendelse). På billedet ser du november måneds box – og du kan altså bliver den heldige og få både Januar og Februar Goodiebox’en ind ad døren! Du kan læse på Goodiebox.dk.

 

 

Kærlig hilsen Jeanette

voksenlivsstil-spons

Adventsgaverne er venligt stillet til rådighed af Beauté Pacifique, Morrocan Oil, Le mini Macaron og Goodiebox

85 kommentarer
 1. Line Bach
  Line Bach siger:

  Jeg har nogenlunde styr på julegaverne, fik købt de fleste til black friday. Dog skal to familiefødselsdage lige afholdes inden jul 🙂 Sikke en lækker konkurrence – jeg krydser fingre! 🙂

  Svar
 2. Mie K
  Mie K siger:

  Jeg har købt til vores søn, fordi der var gode tilbud (50 % på lego!), men ellers har jeg ikke… December er lang 🙂

  Svar
 3. Lis
  Lis siger:

  Julegaverne er der helt styr på 🙂 De fleste er købt og jeg ved hvad der mangler. Fordelen ved ikke at være på gave med mange.

  Svar
 4. Anne
  Anne siger:

  Jeg sidder desværre i et eksamenshelvede med tre eksaminer lige op til jul. Heldigvis har jeg booket en weekend til juleshopping, vaniljekransebagning og min søsters samvær <3

  Svar
 5. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Julegaver…dem er jeg ikke begyndt på endnu 🙂 men ønskesedlen er klar 🙂 Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er nu…igen 🙂

  Glædelig 2. søndag i advent 🙂

  Kh, Birgitte

  Svar
 6. Helene Li
  Helene Li siger:

  Har ikke styr på gaverne endnu, det skal diskuteres med familie og venner hvor vi lægger niveauet i år. Derefter deler vi ønskesedler og så kan begynde at shoppe/lave gaver. Må nok få fart snart… det går jo stærkt nu når december snart starter. Yiiihoo!

  Svar
 7. Camilla
  Camilla siger:

  Jeg har heldigvis kun gaver til ungerne i år – resten har jeg byttet mig ud af. Hvorfor købe for 3-400 til en og få for 3-400 igen? Det giver ingen mening for mig og jeg synes det er sjovere at købe til ungerne selv:-)

  Svar
 8. Simone Olsen
  Simone Olsen siger:

  Jeg er helt færdig med julegaverne. Det har jeg bestemt skal være færdigt inden 1. december, på den måde kan jeg bedre nyde juletiden uden at stresse over gaverne:-)

  Svar
 9. Mai Nguyen
  Mai Nguyen siger:

  Jeg er godt i gang med julegaver i år :-). Jeg har allerede købt til min lillebror fodbold udstyr og en billet til Drake koncerten her i marts. Til min mor har jeg købt nogle briller til hende. Ellers mangler jeg endnu til min far, storebror og bedstemor 🙂

  Svar
 10. Mille Birk
  Mille Birk siger:

  Jeg har fået købt et par julegaver til min søde mor, far, papmor og farmor. Dog synes jeg stadig at jeg mangler mange gaver endnu. Men der er heldigvis stadig lige lidt tid til juleaften, så ingen stress herfra. Det kunne være lækkert at forkæle min hud med disse lækre produkter – det kunne det godt bruge 🙂

  Svar
 11. Stine
  Stine siger:

  Vi holder ikke jul i år – min mor, søster og jeg har valgt at tage til Gran Canaria – og lander i Billund juleaften – så der bliver ikke noget jul til os i år og dermed heller ikke nogle gaver – måske jeg alligevel køber en gave til mig selv 🙂

  Svar
 12. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Jeg har ikke købt nogen julegaver endnu, – er ved at indhenter ønsker fra de forskellige familiemedlemmer, – så er ved at have styr på hvad de skal have 🙂 <3

  Svar
 13. Maria
  Maria siger:

  Jeg har styr på gaven til min mor og kæreste, men mangler stadig mine søskende og far – og er egentlig lidt på bar bund her 😉

  Svar
 14. hellep
  hellep siger:

  er så småt ved at komme igang – har en en datters fødseldag der skal klares – ellers tror jeg at jeg i år vil tage det hele lidt afslappet – jeg skal nok nå det hele!! ( håber intentionen holder )

  Svar
 15. Lea Flintholm
  Lea Flintholm siger:

  Jeg har fået shoppet gave til mine forældre og veninder. Men min søde søster er så besværlig, så hende går jeg stadig og mangler en god idé til!

  Svar
 16. Camilla Kirstine
  Camilla Kirstine siger:

  Jeg er så småt gået i gang. I år har jeg haft ualmindeligt meget overskud og har i god tid fået dannet mig et overblik over hvad de enkelte skal have. Så selvom jeg langt fra har købt halvdelen, så føler jeg mig på ingen måde stresset da jeg præcis ved hvad de skal have. Desuden var jeg så heldig at nappe enkelte gaver på tilbud i fredags til Black Friday – SKØNT! Og det er virkelig ualmindeligt for mig, da jeg normalt aldrig aner hvad folk skal have på denne tid. Næste år vil jeg i al fald ligeledes forsøge ay bestræbe mig på at være i god tid!

  Svar
 17. Helle bøgebo
  Helle bøgebo siger:

  Jeg har tjek på de to teenager drenges gaver de er i hus også er der lige manden og niecerne , se det er jo noget helt andet 😀

  Svar
 18. Ditte Marie
  Ditte Marie siger:

  Jeg har endnu ikke fået købt nogle gaver endnu, MEN det er planen at det skal ske i denne uge. Hehe! Og SIKKE en skøn adventskonkurrence.

  Svar
 19. Louise
  Louise siger:

  Jeg har styr på min kærestes, min svigermors og min bedste venindes julegave. Men ikke min fars. Han er altid så svær at finde gave til, så hvert år forsøger jeg at tænke så det knager og være mere kreativ end sidste år, men det er svært, når manden bare ønsker sig “en stille og rolig jul” 🙂

  Svar
 20. Gitte L. Dideriksen
  Gitte L. Dideriksen siger:

  Sikke en super skøn præmie, det kunne mit hår virkelig godt bruge;-)
  Har fået taget lidt hul på gaverne, en dejlig fornemmelse at være i gang;-)

  Svar
 21. Tina Andersen
  Tina Andersen siger:

  Skal altid først ha overstået min søns fødselsdag d.4. december før jeg begynder at kigge på julegaver

  Svar
 22. katrine korning lund
  katrine korning lund siger:

  Jeg har ikke købt en eneste endnu, men har allieret mig med min søster og hun har heldigvis købt nogle af dem 🙂

  Svar
 23. Åse L
  Åse L siger:

  Jeg har styr på nogle af julegaverne, men synes der er lang vej hjem. Skal give 10 gaver væk og får to ;-).
  Er så vild med Maroccan Oil, så jeg håber…!

  Svar
 24. Anne-Marie
  Anne-Marie siger:

  Jeg kom godt i gang takket være Black friday, men der er et stykke vej endnu. Så lækkert med adventskonkurrencer og tillykke til Betina.

  Svar
 25. Kirsten
  Kirsten siger:

  Jeg er allerede i gang, og fik bestilt nogle gaver hjem i denne weekend med lidt rabatter – så er der til lidt større gaver <3 mangler dog stadig en masse …

  Svar
 26. Caroline Stadsbjerg
  Caroline Stadsbjerg siger:

  Jeg er slet ikke kommet i gang endnu – dog har jeg allerede pyntet til jul, lavet juledekorationer, spist årets første risengrød, og købt ni julesweatre (jep, til mig selv)!

  Svar
 27. Johanne Damgaard
  Johanne Damgaard siger:

  Jeg mangler kun gaver til mine forældre i øjeblikket, så lige nu er jeg i god tid. Det kan selvfølgelig nå at ændre sig :i

  Svar
 28. Mark
  Mark siger:

  De første gaver er købt, men der mangler en del endnu! Synes dog det er utrolig hyggeligt at gøre i løbet af december!

  Svar
 29. Camilla Thisted-Widtfeldt
  Camilla Thisted-Widtfeldt siger:

  Lækkerier til håret vil være skønt. Er i kloakvand et par gange om ugen og burde nok være lidt bedre ved det. Rigtig glædelig jul ❤🎅

  Svar
 30. Maj-Britt Jensen
  Maj-Britt Jensen siger:

  Er slet ikke gået i gang. Jeg nyder at vente til midt i december, for så har julehyggen rigtig spredt sig. Der er ikke noget bedre end at købe gaverne i decmber og gå i butikker hvor det lyser af jul og dufter af brændte mandler.

  Svar
 31. Line Søberg
  Line Søberg siger:

  Julegaverne har jeg desværre ikke styr på endnu, selvom jeg drømmer om at have styr på det allerede, så december bare kunne nydes med familien 🙂

  Svar
 32. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Vi har fået købt 12 julegaver og mangler nu kun 4… Vi plejer altid at være ude i sidste øjeblik, så det er en dejlig følelse 🙂
  Glædelig 1. søndag i advent

  Svar
 33. Julie
  Julie siger:

  Jeg købte et par julegaver til Black Friday, men mangler stadig nogle stykker endnu. Er dog i fuld gang med kalendergaver til min søde kæreste 🙂

  Svar
 34. Karina
  Karina siger:

  Den første julegave blev købt i september til min dejlige datter på 16 år, hun bliver smuk med sølv om halsen;) Jeg har to fødselsdage der skal holdes i december, så de gaver dertil skal købes først. GLÆDELIG JUL

  Svar
 35. Trine Gotthard
  Trine Gotthard siger:

  Julegaver, dem er jeg slet ikke kommet til endnu 😳. Men ønskesedlerne er så småt ved at komme i hus og så tænker jeg det går let som en leg😉

  Svar
 36. Karoline
  Karoline siger:

  Jeg står pt uden job, så min eneste indtægt for tiden er min SU. Såååå, jeg satser på der sker et mirakel 🙂
  Med andre ord, så er jeg overhoved ikke gået igang endnu. Jeg har dog brugt en del tid på at søge efter gode tilbud, som måske kan gøre min december lidt lettere 🙂

  Svar
 37. Betina
  Betina siger:

  YAY! Hvor blev jeg glad for at høre jeg var den heldige vinder!! 🙈🎄
  Må man så stadigvæk gerne være med i de fortsatte advent konkurrencer? Uh, ta’r chancen!

  – Jeg var ude så sent som igår og købe de vigtigste julegaver, for plejer altid at løbe forvildet rundt og pruste og stresse to dage inden juleaften og det orker jeg simpelthen ikke i år, så det er skønt at det pretty much er klaret allerede nu. Samt at online shopping findes i denne tid, haha! 😂

  Svar
 38. Emilie
  Emilie siger:

  Puha bare det bliver nævnt er jeg helt stresset! 😉 Jeg nåede heldigvis at få købt de første gaver til Black Friday, så jeg er en smule med, men det ville være dejligt at kunne sige man havde styr på dem alle. 😉

  Svar
 39. Pernille
  Pernille siger:

  Julegaverne har jeg slet ikke styr på.endnu….men hvor ville det være skønt at vinde så kunne jeg have lækkert julehår 😍

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.