God mad til travle dage
Den nye opskriftbog Køkkenterapi er lige kommet på gaden. Den handler om madglæde og gode, sunde retter, der nemt kan laves i en travl hverdag. Den er for alle os, der har en kærlighed til de gode råvarer og kan forsvinde helt ind i en anden ustresset verden, når vi laver mad – og derfor kan relatere til begrebet Køkkenterapi.
Anne-Sophie Lahme laver med med holdninger, men ikke med regler. Vi skal have glæde ved at lave og spise maden, også selvom det skal gå hurtigt, og mærke efter, hvad der gør os glade og mætte og giver os en god fornemmelse i kroppen.
Bogen indeholder 70 smagsfulde opskrifter, der er lettet at gå til, med pasta, med fisk, med masser af grøntsager, hovedretter, morgenmad, desserter, dip og dressinger. Det er bestemt ikke kødet, der dominerer, men bacon, kylling og lidt oksekød optræder i nogle af opskrifterne.
Du får god inspiration til nemme, sunde retter, så man ikke behøver at ty til de sædvanlige rugbrødsmadder eller spaghetti med kødsauce, når det skal gå stærkt. Hvad med fx en lækker kyllingeleverpostej, grønne fiskefrikadeller med rejer, hvidkålssalat med kikærter, spaghetti med østershatte og bacon, grønne pandekager med laksefyld eller en bagt tomatsuppe med butter beans?
Læs mere om Anne-Sophie og få nogle af hendes opskrifter på www.annesophielahme.dk
Bonusinfo fra bogen: Du sparer miljøet for otte liter pestidforurenet vand, hver gang du køber 1 liter økologisk mælk!!!! Det siger lidt om vigtigheden af at vælge økologisk i det omfang, det er muligt – både for os selv og for miljøet.
Skriv en kommentar
Skriv din kommentar her!Alle er velkomne til at deltage