Gode julegaveideer til hende fra 180 – 450 kr.

Gode julegaveideer til hende fra 180 – 450 kr.

Jeg har hygget mig med at finde nogle gode anbefalinger – synes jeg selv – til gaveideer til hende. Måske kommer der en til mændene een af dagene, men den er straks lidt sværere – men jeg tror nu alligevel, jeg vil prøve.
Men lige nu er det damerne, det gælder – hvis du nu lige mangler en god gave eller måske en ting på din egen ønskeliste, som du ikke vidste, du stod og manglede. De er ikke mega dyre, men dejlige, og priserne spænder fra 180 til 450 kr.

 

julegaver-hende

 1. Løwen mascara 180 kr. 2. Tekrus fra Lyngby Porcelæn 350 kr. 3. Maren Uthaugs kalender 2018 150 kr. 4. Sky ørering fra Maanesten 450 kr. 5. Den der ser af Herbjørg Wassmo 300 kr. 6. Sexy Angel undertøj fra Triump BH 329 kr. 7. Vichy Liftactiv C-vitamin kur 259 kr. 8. Ole Henriksen Hygge Detox maske 320 kr.

***

Nr. 1 er guld-mascaraen fra Løwén, som mange bloggere og beautyeksperter er vilde med.
Det danske mærke går efter gode rene råvarer og gode materialer uden kemikalier – og god kvalitet til rimelige priser.
Det er i den grad lykkedes med denne Volume & Curl Mascara til 180 kr. (fås her)

loewen-mascara

Nr. 2 er et ultimativt lækkert tekrus fra Lyngby Porcelæn fra serien Tsé, der er udviklet sammen med to taiwanesiske designere. Det er smukt og det er skønt at drikke af med den tynde håndlavede porcelæn og uglaserede yderside. Tsé er stellet for te feinschmeckere og fås her.

tse-krus-lyngby

 Nr. 3 er Maren Uthaugs kalender 2018. Jeg har moret mig i 2017 med at vende bladene med hendes sjove og selvironiske tegninger, der meget ofte rammer plet.
Det er en gave, som vækker glæde hele året! Fås her.

til-jeg-gjorde-kalender

Nr. 4 skal jeg indrømme, at jeg selv lige har investeret i – og jeg skal love for, de bliver bemærket (på den gode måde)! Lange øreringe med kæder og små stjerner fra Maanesten, som fås i sølv eller guld til 450 kr. pr. stk. Bruges enkeltvis eller som par. Du finder Sky øreringene her.

23053-product_page

Nr. 5 er til hende, der elsker en gedigen god bog. Den der Ser er den seneste bog i serien, der startede med Dinas bog af vinderen af Nordisk Råds Litteraturpris Herbjørg Wassmo, som er en stor favorit hos mig.
Den er et sikkert hit – og man behøver ikke at have læst de øvrige bøger først. Købes hos Saxo.com her.

wassmo-den-der-ser

Nr. 6 er min egen yndlings-bh fra Triumph med det klingende navn Sexy Angel. Den har en smule push-up og sidder bare som støbt, flot og behageligt. Den er super til den mindre barm, men fås op til en E-skål. Den er bare pæææn. Du finder undertøjet hos fx Magasin her.

sexy-angel-triumph

Nr. 7 har jeg skrevet om fornyligt i mit indlæg om C-vitamin boost til huden (læs det her). 10 dages super boost til huden med koncentreret c-vitamin. Og det virker!!!!!!
Prisen er 259 kr. her.

vichy-kur

Når vi nu er ved de koncentrerede c-vitaminkure, som er så fantastiske, så skal du lige have et ekstra alternativ her på sidelinjen, hvis du vil ofre lidt mere og have et endnu mere intensivt forløb på 21 dage. Filorga C-recover indeholder tre må flasker, der hver holder i 7 dage og koster 515 kr. hos Matas her.

filorga-c-vitamin

Nr. 8 er bare ikke til at stå for! HYGGE  detox masken  fra Ole Henriksen, der peeler og renser i dybden samtidig med, at den tilfører intens fugt.
Den kunne evt. pakkes sammen med tekrus eller en god bog! Fås hos Matas til 320 kr. her.

ole-henriksen-hygge

Jeg håber, du kan lide, hvad jeg har plukket ud – og at det måske kan være en lille hjælp, hvis du er løbet tør for ideer til kvinderne i dit liv.
Både til julegaver, men selvfølgelig også til værtinden, veninden eller fødselsdagsbarnet.

Kærlig hilsen Jeanette

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.