Årets Goodiebox julekalender med produkter for 3.550 kr. til 899 kr.

Årets Goodiebox julekalender 2021 er til dig, der gerne vil orkæle dig selv - eller en du holder af - med 24 lækre gaver i december.

Årets Goodiebox julekalender 2021 er til dig, der er beautynørd og gerne vil forkæle dig selv – eller en du holder af – med 24 lækre gaver i december. 19 full-size og 5 deluxe-size produkter fra anerkendte brands som Mario Badescu, E-cooking, Elemis, Rabens Saloner, Evoluderm m.fl. til en værdi af i alt 3.550 kr. Pakkekalenderen er fuld af lækre sager, kan jeg godt love, og den koster kun 899 kr. 


Reklame – indeholder reklamelinks

Er du allerede medlem af Goodiebox, så kan du få den eftertragtede julekalender for 899 kr. Du kan faktisk også melde dig ind nu og få den til samme pris. (ikke-medlemspris 1.149 kr.).
NB! abonnementer kan til enhver tid opsiges eller pauses.

Goodiebox julekalender 2021 indeholder 19 full-size og 5 deluxe-size produkter fra anerkendte brands.

Årets julekalender fra Goodiebox byder som altid på spændende overraskelser i form af både hudpleje og makeup og beauty accessoires. Produkter og mærker, du kender – og lækre overraskelser, du måske bliver præsenteret for for første gang.

I alt 24 pakker i det fineste skuffedarium. Hele 19 af julekalenderpakkerne er full-size produkter og de resterende 5 er mindre, men fine, størrelser.

Skuffedariet er ensfarvet og gedigent og kan bruges efter julen til opbevaring ♥

Goodiebox julekalender indeholder 24 pakker i det fineste skuffedarium. Hele 19 af julekalenderpakkerne er full-size produkter og de resterende 5 er mindre, men fine, størrelser.

24 gaver til en værdi af næsten 4 x prisen

Jeg skal selvfølgelig ikke spoile hele indholdet af pakkekalenderen fra Goodiebox. Det hele er dog oplyst i et medfølgende hæfte – og jeg kan allerede udpege adskillige favoritter, som jeg personligt glæder mig til!

Ok, lad mig nævne et par stykker – spring over, hvis du gerne vil overraskes!
Der er fx Ecookings fantastiske selvbruner drops, Mario Badescu toner, fodmaske fra Masque Me Up, en lille Elemis Pro-Collagen Marine cream – og et exfoliating towel fra Rabens Saloner, som jeg er meget spændt på…..og meget, meget mere, selvfølgelig.

Ren selvforkælelse! Og til hvad der svarer til ca. 1/4-del af prisen.

Goodiebox julekalender med 24 gaver til en værdi af næsten 4 x prisen!
Vil du have fingre i Goodiebox julekalenderen 2021, så klik her.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.