Minus 110 grader i 3 minutter giver dig bedre energi, søvn og forbrænding!

Cryoterapi hos CryoVital er en helt ny medicinsk godkendt behandling, hvor hele kroppen i nogle minutter udsættes for ekstrem kulde ned til -140 grader, som sætter den i gang med at give sig selv et KÆMPE quickfix.

 

Cryoterapi hos CryoVital er en helt ny medicinsk godkendt behandling, hvor hele kroppen i nogle minutter udsættes for ekstrem kulde ned til -140 grader, som sætter den i gang med at give sig selv et KÆMPE quickfix. Hjernen stimuleres til at frigive hormonet nor-adrenalin, som sætter gang i produktionen af bl.a. endorfiner, dopamin og serotonin. Nerverne sætter kirtler i gang med at producere næringsstoffer – og resultatet er, at kroppen øjeblikkeligt kommer til at hele og restituere bedre, smerter lindres, søvnen forbedres, humøret og energien stiger og forbrænding øges.
Derudover er det – hvor mærkeligt, det måske end kan lyde – et iskoldt kick af totalt velvære.

Reklame/inviteret

Den 3. december åbner Danmarks første helkrops cryokammer med en temperatur ned til -140 grader. CryoVital i Lyngby slår dørene op for både helkrops cryo-behandlinger og lokale behandlinger med unikt lave kuldegrader på skader og smerter – samt opstrammende og fedtreducerende skønhedsbehandlinger.

Heling, anti-ageing, bedre søvn og højere forbrænding

Den ekstreme kulde – som jeg i øvrigt med det samme skal sige, ikke føles ubehagelig på nogen måde – sætter gang kroppens naturlige næringsstoffer og hormoner, virker anti-inflammatorisk, mindsker smerter og booster den naturlige heling. Samtidig sættes gang i kollagenproduktionen og huden strammes op, så det er også en antiageing kur! Humøret stiger, smerter lindres, søvnen forbedres og forbrændingen øges efterfølgende.

Det her er simpelthen et quick-fix for hele kroppen og sindet, der ikke kræver andet end en hurtig omklædning og 3 minutter!
(En behandling svarer til, at du skulle stå med hele kroppen, inkl. hals og nakke, i 4 grader koldt vand i 45 minutter!)

CryoVital åbner den 3. december . Du kan allerede bestille tider nu – og der er godt gang i bookingen!

Jeg har fået lov at give en super INTRO RABAT: Nævn Qland, når du booker tid til Cryo kammer, og få en helkrops CryoVital behandling til KUN 150 kr.! (normalpris 495 kr.)

Klippekort: 1.995 kr. for 5 gange. Hvis du nævner Qland får du en 6. gang GRATIS.Sådan føles 3 minutter i -110 graders kulde

Med helkropsbehandlingen hos CryoVital opnår du en lang række fordele ved cryo på een gang

Det lyder voldsomt med så ekstrem kulde – men det er mærkeligt nok IKKE ubehageligt!

 

Jeg har prøvet det nye cryokammeret som en af de allerførste – og jeg er, kort sagt, vild med det!

Med helkropsbehandlingen opnår du en lang række fordele ved cryo på een gang. I de hidtidige tilgængelige behandlinger er temperaturen ikke under -110 grader – ligesom hals, nakke og ansigt ikke er omfattet. I CryoVital kammeret aktiveres alle kuldereceptorer på krop, nakke, hals, skuldre og ansigt. Hjernen påvirker og udskiller de forskellige gavnlige stoffer, og spændings- og smertepunkter i hele kroppen afspændes.

 

Nedkølingen sker ved hjælp af nitrogen, men det er 100% ren luft, der kommer ind i kammeret. Du udsættes ikke for andet end ilt og kulde, udstyret er medicinsk godkendt, og der er ingen fare overhovedet ved denne naturlige stimulering af kroppen.

 

Jeg er en frossenpind, og jeg skal indrømme, at jeg var lidt spændt, før jeg trådte ind i det -110 grader rum, hvor jeg skulle tilbringe 3 minutter.
Døren er lige til at skubbe op, og jeg kunne selvfølgelig træde ud, når som helst jeg ville. Men det havde jeg bestemt ikke lyst til.
Uret talte hurtigt ned, jeg bevægede mig lidt til musikken og følte det som en fed udfordring at holde ud!

Danmarks første helkrops cryokammer med kulde ned til -140 grader.

Der er musik i kammeret, og et ur, der tæller ned, og så er det ellers bare med at røre sig lidt undervejs og tage et par runder omkring selv selv – måske tage en lille dans derinde.

 

Lige nu kan jeg faktisk næsten ikke vente til næste gang, jeg skal derind. Og det øjeblik, man træder ud, stiger varmen op i kroppen i takt med energien og humøret ♥ Kroppen føles opstrammet og boostet.

 

Når blodet iltes og de hvide blodlegemer får optimale forhold at arbejde under, reduceres hævninger og skrammer, sår og beskadiget væv heles hurtigere end normalt.

Cryoterapi frigiver endorfiner fra kroppen og øger produktionen af ​​noradrenalin, der påvirker både dit humør og din søvncyklus. Efter behandling oplever du et energiboost efterfulgt af afslapning.

 

CryoVital er Danmarks første helkrops cryokammer med kulde ned til -140 grader.

Jeg har også lokket min mand med på at prøve en cryobehandling. Han er en garvet vinterbader, og var også begejstret for kammeret og klar på flere ture. Det var friskt og sjovt, og som du allerede kan se her, så kommer humøret i top.


Føles ikke så koldt, som man skulle tro!

Den stærke kulde føles, mærkeligt nok, slet ikke ubehagelig. Det er koldt, og det er en udfordring – en sjov udfordring – at stå derinde, men det er også en fed følelse.

Da jeg trådte ud, var jeg nærmest høj på det, glad og fuld af energi.

De efterfølgende timer er det en god idé, at få rigeligt med væske. Måske lave lidt moderat bevægelse, da forbrændingen det næste døgns tid er forhøjet med op til 600 kalorier.

Med tiden kan man gradvist gå fra de -110 til -140 grader. Det anbefales at gå langsomt ned, så kroppen kan “chokeres” ad flere omgange hen ad vejen. Og -110 er bestemt også rigeligt indtil videre!Behandling af skader og smerter

 

Medicinsk godkendt behandling med cryo af mit led med slidgigt.

Det medicinsk godkendte udstyr har en høj sikkerhed, hvor lysende prikker indikerer at afstand og temperatur er sikker.

Foruden det fantastiske cryo-kammer, tilbyder CryoVital også lokale behandlinger af mindre områder med både cryo og infrarød varme. Særligt avanceret udstyr betyder, at de kan tilbyde reduktion af appelsinhud og genstridige fedtceller på fx mave og lår samt kollagenstimulerende og opstrammende behandlinger på huden på både krop og ansigt.

Jeg er gået i gang med en lokal behandling af mine storetå, som er øm og stiv på grund af slidgigt. Cryo-terapien består af en isnende kold stråle, der føles silkeblød og behagelig på huden.
Når de åbner bliver det muligt at komme i forløb med en kombination af infrarød varme og de meget lave temperaturer, der reducerer inflammationer og hævninger, stimulerer kollagenproduktionen samt heler sår og beskadiget væv hurtigere.

Fedtfrysning og stimulering af kollagenproduktionen

Endelig vil der være fedtfrysende skønhedsbehandlinger til at fjerne genstridigt fedt – simpelthen ved at fryse fedtcellerne væk – og opstrammende kollagenstimulerende “ansigtsløft”. Det regner jeg bestemt med, at jeg skal kaste mig ud i at teste, så det vender jeg tilbage med.

Husk, at du allerede nu kan booke helkrops cryo-kammer behandlingen, hvor du har alle fordele i forhold til opstramning, energi, restitution, smertereduktion, bedre søvn og forbrænding.

INTRO RABAT:
Nævn Qland, når du booker tid til Cryo kammer, og få en helkrops CryoVital behandling til KUN 150 kr.! (normalpris 495 kr.)

Klippekort: 1.995 kr. for 5 gange. Hvis du nævner Qland får du en 6. gang GRATIS.

 

7 kommentarer
 1. tina
  tina siger:

  Uha en kold fornøjelse!
  Sejt du gjorde det 🙂
  En rigtig glædelig 1.december og dermed julemåned med julesne til dig fra mig 🙂

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] type, hvor man er i et kammer i 3 minutter. Det er mit held, at jeg mødte CryoVital (via Qland) – og at de derude tog mig ind, og hjalp mig til en bedring af mit liv, som jeg aldrig havde […]

 2. […] fik stedet og behandlingerne anbefalet af min kære ven Jeanette, der har Qland. Hun var overbevist om, at det ville være noget for mig – at stedet ville passe perfekt til […]

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.