Har du set den sorte flodhest?

Har du set den sorte flodhest?


kay-boyesen-flodhest-sort

Står du og mangler en god gaveidé – eller måske et lækkert gaveønske til dig selv – og er du vild med klassikere – så skal du lige se den nye flodhest fra Kay Boyesen. Eller faktisk er det den nye version af flodhesten, som i originalen er i træ og fra 1955, hvor den så fint står og holder styr på blyanten.
kay-boysen-flodhest-original

Nu er den kommet i endnu en udgave, som jeg straks faldt for. Den er malet med tavlelak og har fået kridt i munden, så man kan skrive små tekster (velkomst til gæsterne, menuer, små beskeder og huskesedler…) på den!

Jeg har den stående i stuen, hvor de lyserøde detaljer jo ovenikøbet er som skabt til vores sofa (derudover er det skønt at få lov at lege lidt med kridt igen!).

sort-flodhest-boyesen

Den sorte flodhest har lige fået et par centimeter mere i højden og bredden, så der er lidt ekstra plads at skrive på. Prisen er den samme både i natur og i sort, og den kan fås på Kay Boyesens webshop her.

***

PS. Har du i øvrigt set, at man nu kan få en nissehue i træ til den lille Kay Boyesen abe? Den er da heller ikke til at stå for og er også en fin gaveidé til alle “abe-ejere”! Huen koster 149 kr. her.
kay-boysen-abe-nissehue

 

 

voksenlivsstil-spons

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.